Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην σύνδεση μου χρησιμοποιώ ώς ρούτερ το Thomson TG585v7.
Εχω επίσης στην κατοχή μου το Siemens SL2-141.
Γίνεται να μπει το δεύτερο σε πίσω δωμάτιο του σπιτιού ώστε να ενισχύει το wifi σήμα που φτάνει αρκετά ασθενές?
Θέλω δλδ να το δουλέψω μόνο ως access point.

Δημοσ.

Στην σύνδεση μου χρησιμοποιώ ώς ρούτερ το Thomson TG585v7.

Εχω επίσης στην κατοχή μου το Siemens SL2-141.

Γίνεται να μπει το δεύτερο σε πίσω δωμάτιο του σπιτιού ώστε να ενισχύει το wifi σήμα που φτάνει αρκετά ασθενές?

Θέλω δλδ να το δουλέψω μόνο ως access point.

α.αν βαλεις repeater θα εχεις λιγο μειωμενη αποδοση.

β.αν ριξεις καλωδιο θαπαιξεις σφαιρα .απλα περα απο το καλωδιο που λεει ο φιλος θα πρεπει να κανεις και καποιες αλλαγες στο siemens για να παιξει.

τωρα για αυτο που λες αν μπορει να παρει ασυρματα και να δωσει ασυρματα κανονικα οσο ξερω δεν γινεται.ειχα ψαξει το μενου του siemens ειχα βρει μια επιλογη για Repeater αλλα παρατηρησα οτι ενω γραφει repeater στην ουσια πρεπει να εννοει repeater με wds.δεν το ξεκαθαριζει και δεν το εχω ψαξει παραπανω γιατι στην παρουσα φαση δεν εχω κανα sl2 141.αν ειναι χωρις wds που το θεωρω χλωμο τοτε θα μπορουσε να παιξει.αν ειμαι με wds παρολο που και το Thomson το v7 υποστηριζει wds στην πραξη το πιο πιθανο ειναι οτι δεν θα παιξει.εχω δοκιμασει wds thomson με thomson και στην μια περιπτωση επαιξε οκ αλλα μονο με wep και στην δευτερη περιπτωση ειχα μεγαλο packet loss ακομα και με ιδια ρουτερ.το thomson επισης δεν υποστηριζε wds με wpa.δηλαδη αστα να πανε.

αλλα και το thomson το wds του δεν το κοβω να δουλεψει με αλλα ρουτερ.συνηθως δουλευουν ιδια με ιδια και στο Thomson ουτε αυτο ειναι σιγουρο.

Δημοσ.

-...    Mονο αυτό εδώ στο παράδειγμα γίνετε.

..      http://www.insomnia.gr/topic/488554-how-to-thomson-soft-update-%E2%80%93-hardware-mod/         

Θα δοκιμάσω τη δεύτερη λύση με την αλλαγή στο hardware και την τοποθέτηση μεγαλύτερης κεραίας.

Το έχει εφαρμόσει κανείς για να μου τη γνώμη του?

Δημοσ.

-...  Aφού το έγραψα το έχω κάνει

πήρα τέτοιο καλώδιο αλλά όταν άνοιξα το thomson είδα ότι διαφέρει μέσα απο αυτό της φωτο σου,

δλδ 1) η κεραία του δεν βγαίνει και 2) το καλώδιο στο άλλο άκρο της κεραίας δεν μπαίνει με βυσματάκι πάνω στην πλακετα αλλά είναι κολλήμένο. Τι να κάνω?

Δημοσ.

-... Eγώ έχω 2 Thomson και στα 2 έχω κάνει το ίδιο Hardware mod και τα εχω για access point.

..   Η κεραία από το chassis θεωρητικά δεν είναι για να βγαίνει αλλα εσύ την βγάζεις με το ζόρι και βιδώνεις στην ----  τρυπα που θα μεινει το βύσμα SMA.

--   Τώρα εσένα άμα δεν έχει βύσμα για pigtail η πλακέτα δυστυχώς πρέπει να το κολλήσεις προσεχτικά με το .

.     κολλητήρι η να στο κάνει κάποιος που ξέρει.

-.-.  Eσένα φαίνεται να είναι άλλο version εμενα είναι το Thomson TG585 V7

-..
Δημοσ.

Όπως λέει και ο συμφορουμίτης από πάνω θα πρέπει να κολήσεις το καλώδιο με κολλητήρι προσεκτικά.Δεν είναι τίποτα το τραγικό αν έχεις μια ιδέα από τέτοια.

Universal θα πρέπει να βάλει και ψύκτρα όπως στον οδηγό?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...