Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο desktop μου, που το εχω αποκλειστικα για gaming,

εχω εναν 128αρι SSD της Samsung με τον οποιο ειμαι πολυ ευχαριστημενος, οσον αφορα επιδοσεις.

Το θεμα ειναι οτι με τα νεα games που το καθενα καβαντζωνει καμμια 20αρια GB μονο του δεν επαρκει ο χωρος με τιποτα. 

Προς το παρον εχω μονο το BF3 με ολα τα expansions και δεν χωραει τιποτα αλλο.

Σαν λυση αναγκης, εχω βαλει τα υπολοιπα games που παιζω στον εξωτερικο δισκο (1TB με usb2 συνδεση) αλλα αργει πολυ να φορτωσει....

Το ερωτημα ειναι τι με συμφερει να κανω?

Να παρω ακομα εναν 128αρι SSD Samsung? (ακριβη λυση)

Να παρω εναν 128αρι SSD οτι ναναι, για να βαλω τα games εκει και να κρατησω τα windows στον samsung? (λιγο πιο οικονομικη λυση) 

Να κανω την καρδια μου πετρα και να παρω εναν 500αρι συμβατικό στις 7200 στροφες? (φθηνη λυση)

Τι θα κανατε στην θεση μου, υπολογιζοντας οτι πρεπει να μαζεψω και λεφτα για διακοπες?  B)

Δημοσ.

προσωπικα..,  δεν καταλαβαινω τον λογο, να εχεις παιχνιδια σε SSD, περαν του γρηγορου ανοιγματος του παιχνιδου! απαξ και φορτωσει το παιχνιδι, που θα εχεις -σοβαρο- οφελος?  

αν θελεις να φορτωσεις μονο παιχνιδια, κοιτα αυτον http://www.skroutz.gr/s/1701067/Seagate-Barracuda-Spinpoint-500GB.html

Δημοσ.

προσωπικα..,  δεν καταλαβαινω τον λογο, να εχεις παιχνιδια σε SSD, περαν του γρηγορου ανοιγματος του παιχνιδου! απαξ και φορτωσει το παιχνιδι, που θα εχεις -σοβαρο- οφελος?  

αν θελεις να φορτωσεις μονο παιχνιδια, κοιτα αυτον http://www.skroutz.gr/s/1701067/Seagate-Barracuda-Spinpoint-500GB.html

Δυστυχώς ετσι πιστευα και εγω αλλα παιζει ρολο...

πχ. στο skyrim που παιζω αυτην την στιγμη, αρκετες φορες χρειαζεται να φορτωσει απο το σκληρο για νεα environments, interiors κτλ, καθως επισης και κατα το save / load

Επισης οταν τρεχω γρηγορα στο δασος και αλλαζει area το καταλαβαινω γιατι κανει ενα σκαλωματακι για να φορτωσει....

Δημοσ.

δεν νομιζω να εχεις τετοιο θεμα με εναν καλο δισκο sata III τελευταιας γενιας..!!  εχει φτασει το R/W των μηχανικων να χτυπαει 120-130αρια και βαλε.........!!!!!

και  απο οτι διαβαζω, οι νεοι δισκοι με 1TB Platters, 200αριζουν....!!!!!!

Δημοσ.

Υπαρχει αλλη μια επιλογη που δεν ειχα σκεφτει:

hybrid HDD-SDD που συνδιαζει και τα 2 συστηματα... βεβαια δεν εχω απολυτος καμμια πληροφορια αποψη για αυτους.

http://www.atelco.de/SSD+Hybrid/ssd/1/77881/Seagate+Laptop+Thin+SSHD+-+hybrid+hard+drive+-+500+GB+-+SATA-600.article

Δημοσ.

μπααα, δεν νομιζω..!! αυτοι ειναι καλυτεροι για Laptop...!!

θα προτιμουσα εναν γρηγορο SATA III 1 TB  7200rpm με μονο platter..,  παιζει να εχει και καλυτερες ταχυτητες W/R.....!!!

στο HTPC μου, εχω σαν βασικο δισκο εναν Spinpoint F3 1TB. ριξε μια ματια στην ταχυτητα του..!  ακομα δεν εχω νοιωσει την αναγκη να βαλω SSD, και εχω και αρκετα βαρια games φορτωμενα (CRYSIS 3, BF 3, SniperGhostWarrior2, FarCry3, k.a.) και εκτελει και χρεη server...!!!!!!! 

και εχω και τον ιδιο SSD με σενα....!!! δλδ, ξερω πως ειναι ενα συστημα ΜΕ SSD..!!

post-121902-0-27932000-1375882884_thumb.jpg

Δημοσ.

δεν νομιζω να εχεις τετοιο θεμα με εναν καλο δισκο sata III τελευταιας γενιας..!!  εχει φτασει το R/W των μηχανικων να χτυπαει 120-130αρια και βαλε.........!!!!!

και  απο οτι διαβαζω, οι νεοι δισκοι με 1TB Platters, 200αριζουν....!!!!!!

δε παιζει τοσο ρολο η εγραφη-αναγνωση οσο η σταθεροτητα !

στους μηχανικους τα δεδομενα ειναι γραμμενα διασκορπισμενα σε διαφορα σημεια της επιφανειας του δισκου γι αυτο και δεν εχουν σταθεροτητα στην αποδοση τους !

στους  ssd λογω των απιστευτα χαμηλων χρονων προσπελασης η αποδοση ειναι σταθερη και παρα  πολυ πιο υψηλη ..

Δημοσ.

δε παιζει τοσο ρολο η εγραφη-αναγνωση οσο η σταθεροτητα !

στους μηχανικους τα δεδομενα ειναι γραμμενα διασκορπισμενα σε διαφορα σημεια της επιφανειας του δισκου γι αυτο και δεν εχουν σταθεροτητα στην αποδοση τους !

στους  ssd λογω των απιστευτα χαμηλων χρονων προσπελασης η αποδοση ειναι σταθερη και παρα  πολυ πιο υψηλη ..

σωστος!!

Δημοσ.

τωρα...... it's your call..!! εσυ θα αποφασισεις..!

χωρος εναντι access time...!!!  ειπωθηκαν αποψεις... αποφασισε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...