panis21 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 γεια σας!! ειχα για ακιρο ενα παλιο πισι στο υπογειο το οποιο σκεφτηκα να χρησιμοποιησω!! το βαζω λοιπον ολα καλα ξεκιναει να φορτωσει τα windows και μετα απο λιγο δεν εχει σημα η οθονη!! ενω στην αρχη μου δειχνει κανονικα μετα ξαφνικα κλεινει!! μπορω να κανω κατι για αυτο??
SPANK Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Πρώτα πρέπει να δοκιμάσεις μια αλλη κάρτα γραφικών αν εχεις η αυτη που εχεις σε αλλο pc ωστε να βεβαιωθείς οτι λειτουργεί κανονικά και δεν ειναι εκει το πρόβλημα, κανε επίσης ενα clear bios βγάζωντας την μπαταρία. Καλο ειναι επισης να δοκιμάσεις οτι αυτη η οθόνη που εχεις λειτουργεί κανονικά σε αλλο pc. Μπορεί να ειναι οτιδήποτε απο αυτα που σου ειπα μεχρι και motherboard μνήμες τροφοδοτικό η και να κλείνει επειδή ανεβάζει θερμοκρασίες οποτε θέλουν και αυτα τσεκάρισμα ενα ενα , ξεκίνα με τα παραπάνω να ελέγχει πράγματα που λειτουργούν σίγουρα και βλέπεις.
panis21 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 η οθονη λειτουργει κανονικια παντου την εχω δοκιμασει!! τωρα φιλε μου γι ολα τα αλλα δεν ξερω χριστο για το πως να τα ελεξ=γξω οποτε με κοβω να μην το λειτουργω!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα