Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.

Προσπαθώ να κάνω bios update με το AFUWINx64 BIOS utility της AMI, ώστε να εγκαταστήσω το τελευταίο firmware update για το mobo μου (Asus P8Z77-V Deluxe), αλλά όταν εκτελώ το AFUWINx64.exe, παίρνω το ακόλουθο error message:

"Error: BIOS does not support AFU".

Το εκτελώ και Run as Administrator, για να σιγουρευτώ, αλλά έχω το ίδιο αρνητικό αποτέλεσμα και παίρνω το παραπάνω μήνυμα πάλι.

Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να κάνω λάθος;;;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Εγώ θα σου προτείνω να κάνεις το UpDate σου μέσα από το bios που είναι και πιο ασφαλές και σου δίνει την δυνατότητα η Asus κ να το ξεχάσεις αυτό,διάβασε στο Manual της μητρικής σου για το πως.

• Like 1
Δημοσ.

Αν σου δίνει την δυνατότητα απο το bios τοτε απο εκει οπως ειπε και ο movie τα υπόλοιπα ειναι ρίσκο ειδικά απο windows

Δημοσ.

Τελικά έκανα το update μέσω του BIOS της ASUS. Πάντως πριν κάποιους μήνες είχα καταφέρει και είχα κάνει το Update και μέσω του AMI Flash utility. Ο λόγος που δεν χρησιμοποίησα το Asus Update utility είναι ότι για κάποιο λόγο ήταν εξαφανισμένο από το BIOS το menu για το iGPU του επεξεργαστή. Και τότε ψάχνωντας σε forums είχα καταλήξει ότι θα διορθωθεί το πρόβλημα μόνο χρησιμοποιώντας το AMI flash utility, όπως και έγινε!

Δημοσ.

Κώστα μου τα UEFI Bios τα κάνουν αυτα,ειναι αψυχολόγητα μικρα προβληματάκια στα updates που δεν μαθαίνει κανείς ποτε τον λόγο..

Τέλος καλο ολα καλά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...