Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.

Έχω ένα περίεργο πρόβλημα στα Windows 7 Ultimate x64, SP1: Αν κάνω disable το Network connection μέσα από το Change adapter settings menu, ενώ η απενεργοποίηση (disable) γίνεται μια χαρά, όταν πάω μετά να επανενεργοποιήσω την σύνδεση (Enable network connection) δεν γίνεται με τίποτα, έχω περιμένει και 1 ώρα για να δω τι θα γίνει, αλλά δεν ενεργοποιείται με τίποτα. Πρέπει να κάνω είτε restart, ή τουλάχιστον Log off και μετά πάλι Log on στα Windows.

Η κατάσταση δεν φτιάχνει αλλιώς ούτε αν αποσυνδέσω το καλώδιο network και το επανασυνδέσω! Αν κάνω End Task το Enable, δεν βοηθάει, πάλι μετά αν κάνω Enable κολλάει με τον ίδιο τρόπο.

Στο Task manager φαίνεται σαν να έχει κολλήσει το explorer.exe process, το σκοτώνω και κάνω επανεκκίνηση στο explorer.exe, πάλι μέσω Task Manager, αλλά πάλι δεν γίνεται Enable το network connection με τίποτα.

Έχω δοκιμάσει να κάνω re-install τους drivers των καρτών δικτύου του motherboard (Asus P8Z77-V με Intel LAN GbE RJ-45 port (active, αυτή χρησιμοποιώ) + Realtek LAN GbE RJ-45 port), αλλά δεν βοήθησε ούτε αυτό.

*Αν δεν κάνω disable το network connection, τότε η σύνδεσή μου μέσω οποιουδήποτε LAN port δουλεύει μια χαρά όσο έχω on το PC μου, δεν υπάρχει ποτέ πρόβλημα. Το πρόβλημα προκύπτει μόνο αν κάνω Disable το network connection και μετά προσπαθήσω να το κάνω Enable.

Μπορείτε να με βοηθήσετε να βρω τι φταίει και δεν μπορώ να κάνω Enable μετά από Disable;

Ευχαριστώ.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο patch για το παραπάνω πρόβλημα; Έχω κάνει αρκετό search και δεν μπορώ να βρω... Please help!!!...

Δημοσ.

Βασικα δεν εχεις κανενα λογο να τον κανεις disable, ασε που νομιζω οτι δεν εχεις κανει ολα τα updates.

Δημοσ.

Δοκίμασες να διαγράψεις την κάρτα δικτύου σου (κατάργηση εγκατάστασης) και να την ξαναπεράσεις πατώντας ανίχνευση για αλλαγές υλικού στη Διαχείριση Υπολογιστή; Γίνεται αυτόματα αν δεν διαγράψεις τους drivers της από τα windows.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Xristaras12: Το έχω κάνει.

rfc: Τα έχω περάσει όλα τα updates, δεν έχω κανένα άλλο πρόβλημα άλλωστε με το δίκτυο, με το bandwidth, ή οτιδήποτε άλλο, εκτός από αυτό που περιέγραψα.

papadsp: Το έχω κάνει και αυτό φίλε μου, πίστεψέ με δεν είμαι και "χθεσινός", για να ποστάρω εδώ το πρόβλημα έχω ταλαιπωρηθεί αρκετά και λύση απλή δεν έχω βρει.

Δημοσ.

Εγω θα σου προτεινα.........

1) απο τα tcp/ip properties να κανεις unistall το security adapter protocol που μαλλον εχεις και σου προκαλει αυτο το προβλημα

2) ριξε τις απο πανω εντολες που σου λεει ο φιλος

3) unistall tτη καρτα και restart

τσεκαρε τωρα 

Δημοσ.

Εγω θα σου προτεινα.........

1) απο τα tcp/ip properties να κανεις unistall το security adapter protocol που μαλλον εχεις και σου προκαλει αυτο το προβλημα

Δεν βλέπω πουθενά "security adapter protocol".

Εκτός και αν εννοείς το "Symantec Network Security Intermediate Filter Driver", το οποίο μάλλον δεν θα είναι καλή ιδέα να το αφαιρέσω..

post-54182-0-57792600-1382029380_thumb.jpg

post-54182-0-80042300-1382029392_thumb.jpg

Δημοσ.

Για δοκιμασε το........ ασχετα αν θελησεις να το εχεις μετα, να δουμε αν κανει αυτο το θεμα. Ναι αυτο εννοω.

Και το winpkfilter, το οποιο πιθανον να μη ξερεις για πιο λογο το εχεις.

Στην ουσια μονο το microsoft clients και το ipv4 χρειαζεσαι.

Δημοσ.

Για δοκιμασε το........ ασχετα αν θελησεις να το εχεις μετα, να δουμε αν κανει αυτο το θεμα. Ναι αυτο εννοω.

Και το winpkfilter, το οποιο πιθανον να μη ξερεις για πιο λογο το εχεις.

Στην ουσια μονο το microsoft clients και το ipv4 χρειαζεσαι.

Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω ποια από αυτά πραγματικά χρειάζομαι ή είναι όντως χρήσιμα, εκτός από τα κλασσικά γνωστά που έχουν πάντα τα Windows βέβαια.

Μπορείς να μου δώσεις τα φώτα σου σε αυτά;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Αυτα τα 2 δεν τα χρειαζεσαι για κανενα λογο οσο και αν εσυ πιστευεις οτι θα εχεις θεμα με την ασφαλεια μετα.

Την δοκιμη την εκανες ή τσαμπα γραφουμε?

1) microsoft clients

2) ipv4

3) file and print sharing

4) τα 2 link layer topology στο τελος

Μονο αυτα χρειαζεσαι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...