Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για να τα παρουμε απ την αρχη λοιπον !
5 το πρωι ζητουσε βοηθεια καποιος που φαινεται πως δεν εχει καθολου γνωσεις !
ελεγα να μην ασχοληθω αλλα επειδη ειπε 10 φορες σας παρακαλω και επειδη   καποιος του ειπε λανθασμενα πως η καρτα του δε δουλευει με τα ηχεια , λεω δε βαριεσαι ας στειλω ενα μηνυμα .. τι το θελα ..  του ειπα λοιπον πως πολυ απλα αν συνδεσει το αναλογικο audio in των ηχειων του με ενα καρφι jack  στην καρτα του θα παρει κανονικα ηχο ! ουτε ασχοληθηκα να του πω πως  τα ηχεια του δεν εχουν ψηφιακες συνδεσεις ουτε τιποτα ! το μονο μου ''λαθος'' ειναι πως δε του ειπα πως αυτη η συνδεση μπορει να θελει ανταπτορακι απο το κλασικο κοκκινι κιτρινο σε καρφι jack3.5 !
αυτη την στιγμη εχω συνδεσει στον υπολογιστη μου οτι μπορει να φανταστει κανεις ..
  πολυκαναλο με  hdmi , τηλεοραση 55 αρα με hdmi ,
 δευτερη οθονη 27 με ανταπτορα displayport-hdmi , spdif με ηχεια (δευτερο πακετο ηχειων για να μην εχω συνεχεια τα μεγαλα ηχεια του πολυκαναλου)! ολα αυτα ψηφιακα ! μεχρι και αναλογικα με πικαπ το εχω !   κ ερχεται τωρα ο αλλος ο ξερολας να μου πει οτι το κλασικο κοκκικο - κιτρινο  ειναι αναλογικη συνδεση !
και αρχιζει κ λεει για ασχετοσυνες , για ψηφιακες συνδεσεις κτλ  ..  κ πεταγοντε και τα τσιρακια του !
και θα παμε και για banακι !  
ε ειστε πολυ ωραιοι τυποι εδω μεσα  !!!

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...