plusios2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Γεια σας εχω αγορασει την καρτα ηχου asus xonar stx αλλα δεν λειτουργει με τα ηχεια που εχω τα logiteck z506 .... Δηλαδη τα ηχεια μου εχουνε 3 βυσματα ενα πρασινο ενα μαυρο και ενα κιτρινο αλλα η καρτα ηχου που εχω δηλαδη η asus xonar stx εχει ενα κοκκινο ενα ασπρο και ενα μπλε και κατι αλλα που εινε πιο μεγαλυτερα σας παρακαλο δεν θελω να παει η καρτα ηχου για πεταμα την πηρα και εχου ακουσει πολλη καλα λογια μπορειτε να με βοηθησετε΄΄;;;;;;;;... tο πρασινο και το μαυρο και το κιτρινο με πια αντοιστοιχια τα τα βαζω με τα χρωματα που εχει η asus;;;
panos0100 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 καταρχην γιατι πηρες τετοια καρτα ηχου γι αυτα τα ηχεια; η on doard ητανε υπεραρκετη, τωρα αν θες λιγο καλυτερο ηχο, ας εβαζες την ασους xonar sx 5,1 χωρις να θελω να σε απογοητευσω αλλά η καρτα αυτη δεν κανει για τα ηχεια σου, ομως περιμενε να πει και κανενας αλλος τι γινεται μαλον πρεπει να την πας πισω
plusios2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 δεν υπαρχει αλος τροπος;;;;; για να λειτουργισει;; σας παρακαλο βοηθηστε με την καρτα την εχω αγορασει δεν μπορο να τιν παο πισω τωρα δεν ιπαρχει καμια λυσι'';;;;;;
mikebak Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Εγκατεστησε τους Drivers,αν δεν ειχε μεσα καπιο CD γκουγλαρε τι θες και θα το βρεις
MauMaus Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 μια χαρα θα λειτουργισει φιλε μου μην τρελλαινεσαι ! η καρτα ειναι για υπολογιστη και τα ηχεια το ιδιο ! την τοποθετησες σωστα ? κανε εγκτασταση στουσ οδηγους και μετα πηγαινε στις ρυθμισεις του ηχου κ επελεξε την καρτα .. ενα καλωδιο χρειαζεσαι μονο 3'5 καρφι απ το πρασινο ΄΄audio in΄΄ των ηχειων σε ενα απο τα 3 της καρτας ..
plusios2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 δεν σε καταλαβενο τι εννοεις΄΄;; ειπα πος τα ηχεια μου εχουνε ενα πρασινο ενα κιτρινο και ενα μαυρο ενο η καρτα ηχου εχει ενα κοκκινο ενα ασπρο και ενα ασπρο πιο χρομα βαζο στο κοκκινο τις ασυς και πιο βαζο στο ασπρο στιν ασυς΄΄¨΄ και τι εννοεις οτι χρειαζομε ενα καλοδιο΄΄:;; τι εννοεις΄΄;; το πρασινο χρομα σε πιο χρομα τις ασους το βαζο:; το μαυρο σε πιο χρομα το βαζο στο μπλε η στο ασπρο΄΄ τις ασυς
MauMaus Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 δε συνδεεις 3 καλωδια στις 3 υποδοχες ! ενα καλωδιο συνδεεις λεγεται jack 3'5 και θα το βαλεις στην πρασινη των ηχειων και σε μια απ της τρεις της καρτας ! δοκιμασε τες μια μια ! αν δε με καταλαβαινεις δε μπορω να κανω κατι αλλο σορυ
plusios2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 πιο εινε το καλοδιο αυτο:; to jack ;; το ειχε μεσα η ασυς ;; στιν παλια καρτα ηχου ομος σινδεα και τα 3 καλοδια ομος
MauMaus Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 αυτοτο καλωδιο ειναι ! προφανως αυτο που χρησιμοποιουσες κ στην παλια καρτα ! ενα χρεαζεσαι ! απ την πρασινη των ηχειων στην καρτα ! κ γυρνα στις ρυθμισεις του υπολογιστη να βγεινει ο ηχος απο την καρτα ! αν δε ξερεις φωναξε καποιον να στο κανει .
plusios2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 διλαδι βαζο το μαυρο και σε πιο χρομα ομος το βαζο στιν ασυς;;; στο κοκκινο στο μπλε στο ασπρο:; να σε ροτισο κατι γιατι στιν παλια καρτα ηχου ομος εβαζα και τα 3 καλοδια ομος;; και στιν ασυς βαζο μονο το μαυρο μονο;;;
MauMaus Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 δοκιμασε και τις τρεις δε παθαινει τιποτα ! τα ηχεια τα εχεις συνδεσει πανω στο sub ? τα τεσσερα αι το κεντρικο ! την καρτα την εχεις τοποθετισει σωστα πανω στην pci-e? την βλεπεις κανονικα στην διαχειρηση συσκευων ?
plusios2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 ναι στο κεντρικο ναι εινε σοστα τοποθετιμενι ναι τιν βλεπο σοστα
plusios2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 βασικα χερεις αυτιν τιν καρτα ηχου που εχο παρει; η καρτα ηχου η ασους εχει ενα κοκκινο ενα ασπρο και ενα μπλε ολα καλα εος εδο το σαβ μου εχει 3 καλοδια ενα μαυρο ενα κιτρινο και ενα πρασινο
MauMaus Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 δε διαφερει σε τιποτα απο αλλες καρτες στην συνδεση
Προτεινόμενες αναρτήσεις