Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Έχω κάποια ερωτήματα. Τα έχω δει σε άλλα ποστ, αλλά σπασμένα σε τμήματα. Θα ήθελα να μου εξηγήσετε 1) τι προσφέρουν τα router, modem-router, κλπ, 2) γιατί είναι καλύτερα από αυτά που σου παρέχουν οι εταιρείες ίντερνετ, 3) αν μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε συνδέσεις vdsl(και αν συμφέρει φυσικά), 4) τι προτείνετε για αγορά(24mbps γραμμή forthnet) για εκτός Αθηνών αρχικά και σε ένα χρόνο για Αθήνα(πιστεύω να περάσω)

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Έχω κάποια ερωτήματα. Τα έχω δει σε άλλα ποστ, αλλά σπασμένα σε τμήματα. Θα ήθελα να μου εξηγήσετε 1) τι προσφέρουν τα router, modem-router, κλπ, 2) γιατί είναι καλύτερα από αυτά που σου παρέχουν οι εταιρείες ίντερνετ, 3) αν μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε συνδέσεις vdsl(και αν συμφέρει φυσικά), 4) τι προτείνετε για αγορά(24mbps γραμμή forthnet) για εκτός Αθηνών αρχικά και σε ένα χρόνο για Αθήνα(πιστεύω να περάσω)

Ευχαριστώ!

το modem router σου προσφερει το ιντερνετ που θες οπως και wireless και αναλογα το router διαφορα αλλα πραγματα.

το σκετο ρουτερ παιρνει ιντερνετ απο καποιο αλλο modem /router ειτε adsl ειτε vdsl ειτε μισθωμενο ειτε δεν ξερω τι και σου δινει routing πραγματα wireless παλι κτλ.

2.αυτα που δινουν οι εταρειες επειδη δινουν εκατονταδες τετοια συνηθως ειναι κατι το απλο.ειτε απλο και καλο ειτε απλο και για πεταμα απο το 20ο οροφο.γιατι οι εταιρειες θελουν κατι που να ειναι φτηνο.δεν γινεται να δινουν στον πελατη πχ draytek που κανει 150 ευρω.ειναι καλυτερα τα πιο ακριβα διοτι οσα λεφτα παραπανω δινεις ειτε πας σε καλυτερη μαρκα ειτε πας σε παραπανω feautures οπως διπλο adsl.adsl και wan για failover,vpn tunnels,καλυτερο wireless σε ταχυτητα ,gigabit ethernet,bandwidth management κτλ κτλ.οτι πληρωνεις παιρνεις δηλαδη.τα ρουτερ που ειναι μονο adsl παιζουν μονο adsl.τα ρουτερ που ειναι vdsl παιζουν και vdsl και adsl. το 4 το αφηνω να το απαντησει κανας αλλος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...