Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα παρέλαβα το νέο μου τηλέφωνο Sony Xperia Tipo. Εμφανισιακά είναι όμορφο, συμμαζεμένο. Θα με δυσκολέψει, είναι πρώτη φορά που χρησιμοποιώ τηλέφωνο χωρίς πληκτρολόγιο.
Έχω κάποιες ερωτήσεις;
1 Έβαλα την κάρτα sim στην οποία έχω περασμένες όλες τις επαφές από το προηγούμενο κινητό, όταν θέλω να κάνω κλήση ή να στείλω μήνυμα δεν βρίσκει επαφές, τυχαία έκαμνα μια αναζήτηση και μόλις έγραψα τα πρώτα γράμματα μου έβγαλε τις επαφές. Γιατί στις κλήσεις και τα μηνύματα δε μου εμφανίζει επαφές; Πρέπει να κάνω κάτι;
2 Παιχνίδια δεν έχει. Μπορώ να κατεβάσω και να παίζω χωρίς να έχω πάντα ίντερνετ; Ξέρετε κάποια καλή σελίδα;
3 Προσπάθησα να συνδέσω το S.X.T. με bluetooth στον υπολογιστή και δεν επικοινωνούν. Υπάρχει περίπτωση το στικάκι bluetooth να μην είναι συμβατό με αυτό το κινητό;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγγνώμη αν σας κούρασα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1. Στις επαφές θα βρεις την επιλογή να φανούν οι επαφές απ' τη χρήση SIM <br>

2. Ναι δεν έχει παιχνίδια.Κατεβαζεις από το play store που υπάρχει στο κινητό σου (πρέπει να έχεις gmail)<br>

3. Συνήθως το κινητό το συνδεουμε με το pc μέσω USB. Καλό θα ήταν να κατεβασεις το pc companion απ τη Sony για backup κλπ<br><br>

Αποστολή από το Samsung Galaxy Ace GT-S5839i με τη χρήση Insomnia App

Επεξ/σία από JamesSP472
Δημοσ.

Sorry, έχω κάτι ακόμη, κατά λάθος έβαλα στην κεντρική οθόνη το widget του καιρού, πως θα το αφαιρέσω;

Δημοσ.

Sorry, έχω κάτι ακόμη, κατά λάθος έβαλα στην κεντρική οθόνη το widget του καιρού, πως θα το αφαιρέσω;

Πατάς πάνω του για 1-2 δευτερόλεπτα, δονάει το κινητό σου, και μετά το σέρνεις στην "Διαγραφή"

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το smartphonάκι, καλό είναι δεν μου παρουσίασε κάποιο πρόβλημα, απλά δεν συμπάθησα τα smartphones, είμαι του κλασικού. Το πουλάω εδώ:http://www.ricardo.gr/buy/...v/an717944994/ .
Θέλω πριν το δώσω να το <<καθαρίσω>> από προσωπικά στοιχεία (τοποθεσίες, κωδικούς, κατεβασμένες εφαρμογές κλπ). Επειδή όλα τα τηλέφωνα που είχα ως τώρα κάπου είχαν επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Το έψαξα και σε αυτό, δεν το βρήκα. Υπάρχει και που;
Αν επαναφέρω τις εργοστασιακές ρυθμίσεις <<καθαρίζει>> το ΤΙΡΟ;

Δημοσ.

Το smartphonάκι, καλό είναι δεν μου παρουσίασε κάποιο πρόβλημα, απλά δεν συμπάθησα τα smartphones, είμαι του κλασικού. Το πουλάω εδώ:http://www.ricardo.gr/buy/...v/an717944994/ .

Θέλω πριν το δώσω να το <<καθαρίσω>> από προσωπικά στοιχεία (τοποθεσίες, κωδικούς, κατεβασμένες εφαρμογές κλπ). Επειδή όλα τα τηλέφωνα που είχα ως τώρα κάπου είχαν επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Το έψαξα και σε αυτό, δεν το βρήκα. Υπάρχει και που;

Αν επαναφέρω τις εργοστασιακές ρυθμίσεις <<καθαρίζει>> το ΤΙΡΟ;

Ναι διαγράφει επαφές, μουσική κλπ 

Δημοσ.

αν πας στις ρυθμισεις , νομιζω στην ασφαλεια , πρεπει να εχει να κανει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και να φορμαρει και την sd card αν υπαρχει.

ειμαι του κλασικου σημαινει οτι δεν εισαι της τεχνολογιας και θες να πληκτρολογεις με ενα χερι ? :)

τα σμαρτφον ειναι πολυεργαλεια..σαν ενας μικρος υπολογιστης...και στο βωμο αυτου που προσφερουν πολλες φορες υπαρχουν θυσιες στην ευκολια χρησης με το ενα χερι (αν και εχουν γινει βηματα προς αυτην την κατευθυνση) , στις γνωσεις που πρεπει να χουμε για να μαθουμε να τα χρησιμοποιουμε (η μανα μου μπορει να χρησιμοποιησει "κλασικο" κινητο , αλλα οποτε πιανει το σμαρτφον μου ακομα δεν μπορει να καταλαβει οτι δεν πρεπει να αγγιζει την οθονη ανεξελεγκτα...δεν εχει την γνωση και την εμπειρια και την συνηθεια δηλ) κλπ κλπ....

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα και καλό μήνα. Χθες απενεργοποίησα το Tipo ξεχνώντας το wifi ενεργοποιημένο. Το χρησιμοποιώ μόνο για wifi.
Σήμερα που το άνοιξα, είτε ενεργοποιώ το wifi είτε το έχω κλειστό δεν φαίνεται πουθενά το σήμα του επάνω δίπλα από το σήμα του κινητού και μπαταρίας και φυσικά δεν βρίσκει και δίκτυο ενεργό. Τι να συμβαίνει; Τι να κάνω;

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τελικά άλλαξα γνώμη και το κράτησα.

Μπορώ στο tipo να βάλω διαφορετικό ήχο κλήσης σε ορισμένες επαφές ή και ομάδες; Προσπάθησα πολλές φορές να βάλω άλλω ήχο σε μερικές επαφές κι ενώ μου δείχνει ότι ολοκληρώθηκε η ενέργεια μέσω της επεξεργασίας επαφής, στην πράξη χτυπάει με τον ήχο που έχω για όλες τις κλήσεις.

Δημοσ.

Τελικά άλλαξα γνώμη και το κράτησα.

Μπορώ στο tipo να βάλω διαφορετικό ήχο κλήσης σε ορισμένες επαφές ή και ομάδες; Προσπάθησα πολλές φορές να βάλω άλλω ήχο σε μερικές επαφές κι ενώ μου δείχνει ότι ολοκληρώθηκε η ενέργεια μέσω της επεξεργασίας επαφής, στην πράξη χτυπάει με τον ήχο που έχω για όλες τις κλήσεις.

καλά έκανες άλλωστε είναι και πάμφθηνο το sony  tipo και την δουλειά σου την κάνεις μια χαρά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...