subject 12 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 καλησπέρα σε όλους.. έχω τον phenom 1075t και μόλις πρίν λίγο έτρεξα το prime95 για κανένα 20λεπτο και μου έβγαζε καρφωτά 59.. το θέμα είναι οτι σε games μου βγάζει 63-65 με το core temp ( η cpu τρέχει σε stock ) με http://www.scythe-us.../scnj1100p.html.. η απορία μου είναι απλά αφου σε gaming η cpu δέν πιάνει 100% πώς στο prime με 100% έχω μικρότερες θερμοκρασίες?? οεο??
TrueGamerGR Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Ίσως επειδή στα games ζεσταίνονται περισσότερο άλλα μέρη του υπολογιστή όπως η κάρτα γραφικών που είναι μεγάλος παράγοντας στην γενική θερμοκρασία ενός υπολογιστή να μεταφέρει τον ζεστό αέρα μέσα στο κουτί και να τον ρουφάει η ψύκτρα του επεξεργαστή με αποτέλεσμα υψηλότερες θερμοκρασίες. 1
Whitefanged Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Πιθανολογώ ότι έτρεξες small fft test για αυτό και οι χαμηλές θερμοκρασίες. Αν τρέξεις blend test με 75% της ram και πάνω πιστεύω ότι οι θερμοκρασίες θα είναι υψηλότερες και από αυτές που έχεις σε gaming.
nikos1982 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 και στισ δυο περηπτοσεις εισαι ψηλα σε θερμοκρασιες.μαξ που πρεπει να φτανει το cpu ειναι οι 62 βαθμοι.αλλαξε παστα και δες αν παταει καλα η ψυχτρα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα