Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν το κατάλαβα φίλε μου.. Νόμιζα οτι υπεθεσες οτι έχω διάφορα κομμάτια λόγω των πειραμάτων..

Απλα έχω ενδοιασμούς ν παραγγειλω μητρικη γιατι άντε ας υποθέσουμε οτι όλα ειναι απόρροια του πυκνωτη. Γιατί δούλευε ο υπολογιστης κ την επόμενη μέρα όχι; Εσπασε μόνος του;

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Όχι δεν υπέθεσα αυτό.

Αλλά απλά και μόνο που έχεις σπασμένο εξάρτημα, αν όντως είναι από τη μητρική αυτή, δεν υπάρχει νόημα να ψάχνεις να βρεις αλλού το πρόβλημα.

Το πως έσπασε και γιατί τη μια δούλευε και την άλλη όχι δε μπορώ να το απαντήσω ούτε πιστεύω πως έχει και πολλή σημασία πλέον.

Δημοσ.

Βρήκα κάποιο γνωστό που μπορει να έχει για να μου δώσει να δοκιμάσω είτε μητρικη είτε επεξεργαστη. Απλα φοβάμαι μήπως παραγγειλω και συνεχίστει το πρόβλημα, οπότε μετα τι θα την κάνω..;

Απο μητρικες με socket 775 τι προτείνεις; Οχι οτι υπάρχουν και πολλές. Μάλλον σε gigabyte με τσιπ g41 θα καταλήξω.

http://www.skroutz.gr/c/31/motherboards-mhtrikes/f/292273_370843/Intel-Socket-7xx.html

Δημοσ.

Προτείνω να ελέγξεις αν ο πυκνωτής είναι από τη μητρική.

Και αφού έχεις συμβατούς υπολογιστές να τσεκάρεις όλα τα εξαρτήματα (μνήμες, vga, psu, cpu κλπ) στον άλλον.

Αν βγουν όλα εντάξει το πρόβλημα είναι στη μητρική.

Δημοσ.

Επίσης μπορείς να κοιτάξεις αν θες και σε μεταχειρισμένα αφού είναι παλιό κομμάτι...

Δημοσ.

Θα το ξαναδώ αλλα μάλλον απο εκεί ειναι γιατι ειναι ακριβώς ίδιος με αυτούς της μητρικής. Μόνο cpu δεν δοκίμασα στον άλλο γιατι πρέπει να βγάλω τον CPU και τον cpu cooler και δεν ξέρω αν μπορω να ξαναβαλω με ευκολία το δεύτερο.

Θα προτίμηση μάλλον κάτι καινούριο. Θα ρίξω μια ματιά και σε μεταχειρισμένα δεν το είχα σκεφτεί. Μπορει να βρω και κάτι καλο..

Δημοσ.

Θα το ξαναδώ αλλα μάλλον απο εκεί ειναι γιατι ειναι ακριβώς ίδιος με αυτούς της μητρικής. Μόνο cpu δεν δοκίμασα στον άλλο γιατι πρέπει να βγάλω τον CPU και τον cpu cooler και δεν ξέρω αν μπορω να ξαναβαλω με ευκολία το δεύτερο.

Θα προτίμηση μάλλον κάτι καινούριο. Θα ρίξω μια ματιά και σε μεταχειρισμένα δεν το είχα σκεφτεί. Μπορει να βρω και κάτι καλο..

Τις χτυπάνε βέβαια λίγο μερικοί (σε τιμή).

Αν θες να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο πας σε καινούργιο βέβαια.

Μάλλον μητρική είναι το πρόβλημα αλλά μόνο με δοκιμές θα το μάθεις...

Δημοσ.

Δοκίμασα σε υπολογιστη που δουλεύει κανονικά, τον επεξεργαστη και δεν ανάβει και εκείνος! Κάνει δηλαδη το ίδιο πράγμα, αναβοσβηνει.

Οπότε δοκιμάζω και τον καλο επεξεργαστη, στη μητρικη του υπολογιστη που έχει πρόβλημα, και κάνει τα ίδια.

Δηλαδη ξαφνικά σε μια μέρα χωρις να αλλάξει τίποτα χαλάνε μαζί και μητρικη κ επεξεργαστής;

Καμία γνώμη παιδιά, γιατι θα τρελαθώ!

Δημοσ.

Πρέπει να βεβαιωθείς πως τα cpu είναι συμβατά με τις μητρικές που δοκίμασες.

Ακόμα και η μητρική να τον υποστηρίζει μπορεί το bios όχι.

Δημοσ.

Θα τ ψάξω, μπορείς ν μ βοηθήσεις όμως; Έχω asus p5ql-e με intel c2d e8400 στον υπολογιστη που λειτουργεί κανονικα και gigabyte ga-p35-ds4 με e6750 στον άλλον..

Μούφα κόλληση στη μητρικη των 100€; Υποτίθεται γι αυτό δίνουμε μερικά λεφτα παραπάνω και παίρνουμε gigabyte και asus..

Δημοσ.

Χμμ, και η asus δεν ανοίγει με τον 6750;

Κουμπώνεις σωστά τη ψήκτρα;

Η gigabyte ποια έκδοση είναι (rev);

Βρες φωτό της και τσέκαρε να επιβεβαιώσεις αν λείπει πυκνωτής.

Θα φαίνεται και στο board αν έχει αποκολληθεί από πάνω.

Δημοσ.

Αν δεν είχε πρόβλημα η gigabyte θα έπρεπε να έχεις αναβαθμίσει το bios τουλάχιστο σε f11 για να δουλέψει με τον 8400.

Η asus όμως θα έπρεπε να δουλέψει λογικά με το άλλο cpu.

Απάντα και στα υπόλοιπα.

Την κουμπώνω αλλα δεν υποτίθεται οτι ξεκινάει κ χωρις αυτήν;

Δεν υποτίθεται τίποτα τέτοιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...