Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση από Mountain Lion σε Mavericks?

Chrisfiremac

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όλες οι εφαρμογές της Apple (iPhoto, iMovie,GarageBand, Pages, Numbers, Keynote, Aperture, Final Cut Pro, Logic Pro κλπ) διατίθονται πλέον αποκλειστικά online απο το Mac App Store.

Με τη αγορά νέου υπολογιστή Mac παίρνεις ένα "κουπόνι" με το οποίο μπορείς να κατεβάσεις δωρεάν το λειτουργικό σύστημα (μόνο την έκδοση που είχε ο υπολογιστής σου όταν τον αγόρασες, δηλαδή αν τον είχες αγοράσει με Lion δεν μπορείς να κατεβάσεις δωρεάν το Mountain Lion) και το iPhoto, το iMovie και το GarageBand.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι το ξέρω απλά τώρα που έχω mountain lion τις έχω αυτές τις εφαρμογές δωρεάν, αν κάνω αναβάθμιση θα πρέπει να τις αγοράσω? Σε περίπτωση clean install?

Αν πας στο Mac App Store, στη λίστα "Purchases" σου δείχνει τις εφαρμογές αυτές; Αν ναι, μπορείς να τις ξανακατεβάσεις δωρεάν μετά από Clean Install.

View and reinstall purchased apps

- To view a list of all purchased apps, click Purchases in the toolbar.

- To install an app, click the Install button for the app in the Purchases list.

- To hide a purchased app in the Purchases list, hold down the Control key, click the app you want to hide, and then choose Hide Purchase.

- To view hidden apps, choose Store > View My Account, enter your Apple ID and password, click View Account, and then click View Hidden Purchases. To show a hidden app in the purchased apps list, click its Unhide button.

http://support.apple.com/kb/PH11493
  • Like 1

δεδομενου οτι απο SL πηγα απευθειας σε ML (χρειαζεται το λειτουργικο να υποστηριζει app store νομιζω) πιθανολογω πως δεν θα εχεις προβλημα απο L->Mavericks

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...