Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση από Mountain Lion σε Mavericks?

Chrisfiremac

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας

Είμαι νέος στο forum και σκοπεύω άμεσα να πάρω ένα mabook pro retina! Το πρόβλημα μου είναι οτι επειδή δεν ξέρω και πολλα απο τα προιόντα της apple δεν γνωρίζω αν μπόρω να κάνω update και απο το mountain lion να πάω στα mavericks! Επίσης θα ήθελα να μουτ προτείνεται αν μπορείται βίντεο εκμάθησης του λογισμικού της Apple. :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

<p>Γεια σας</p>

<p> </p>

<p> Είμαι νέος στο forum και σκοπεύω άμεσα να πάρω ένα mabook pro retina! Το πρόβλημα μου είναι οτι επειδή δεν ξέρω και πολλα απο τα προιόντα της apple δεν γνωρίζω αν μπόρω να κάνω update και απο το mountain lion να πάω στα mavericks! Επίσης θα ήθελα να μουτ προτείνεται αν μπορείται βίντεο εκμάθησης του λογισμικού της Apple. :)</p>

Εννοείται οτι θα μπορείς να κάνεις update, όταν κυκλοφορήσει το μάβερικς θα μπορείς να το αγοράσεις απο το app store 16-17 ευρώ που κάνει και να αναβαθμίσεις εύκολα.

Καλορίζικο να ειναι και καλό διάβασμα. Θα δεις οτι ειναι πολύ πιο απλό και εύχρηστο απο τα windows ειδικά σε ότι αφορά αναβαθμίσεις κλπ (φορματ δε θα χρειαστείς, σχεδόν ποτέ). Οι αναβαθμίσεις γίνονται εύκολα, χωρίς πολλά πολλά, και οι εγκαταστάσεις προγραμμάτων επίσης.

• Like 2

Εννοείται οτι θα μπορείς να κάνεις update, όταν κυκλοφορήσει το μάβερικς θα μπορείς να το αγοράσεις απο το app store 16-17 ευρώ που κάνει και να αναβαθμίσεις εύκολα.

Καλορίζικο να ειναι και καλό διάβασμα. Θα δεις οτι ειναι πολύ πιο απλό και εύχρηστο απο τα windows ειδικά σε ότι αφορά αναβαθμίσεις κλπ (φορματ δε θα χρειαστείς, σχεδόν ποτέ). Οι αναβαθμίσεις γίνονται εύκολα, χωρίς πολλά πολλά, και οι εγκαταστάσεις προγραμμάτων επίσης.

εχει ανακοινωθει η τιμη, ή εικάζεις;

Θα πρότεινα να περιμένεις να τον αγοράσεις και να το κάνεις με την παρουσίαση του mavericks, ωστε να γλυτώσεις τα $25-30 εκτός αν το βιάζεσαι

• Super Moderators

Θα πρότεινα να περιμένεις να τον αγοράσεις και να το κάνεις με την παρουσίαση του mavericks, ωστε να γλυτώσεις τα $25-30 εκτός αν το βιάζεσαι

Επίσης συνήθως η apple το προσφέρει δωρεάν αν έχεις αγοράσει το macbook 1-2 μήνες πριν (δεν θυμάμαι ακριβώς) την κυκλοφορία του νέου OSX.

• Like 1

εχει ανακοινωθει η τιμη, ή εικάζεις;
Τόσο πάνε περίπου δε χρειάζεται εικασία. Εκεί κυμαίνονται πάνω κάτω οι τιμές (τόσο ειναι το τωρινό και περίπου εκεί θα ειναι και το επόμενο).

Τόσο πάνε περίπου δε χρειάζεται εικασία. Εκεί κυμαίνονται πάνω κάτω οι τιμές (τόσο ειναι το τωρινό και περίπου εκεί θα ειναι και το επόμενο).

αυτη ηταν η τιμολογιακη πολιτικη σε Lion-Mountail Lion, πιο πριν οι τιμες ηταν πιο ψηλα.

αυτη ηταν η τιμολογιακη πολιτικη σε Lion-Mountail Lion, πιο πριν οι τιμες ηταν πιο ψηλα.

19.99 δολλάρια ήταν το snow leopard από το apple store. Τώρα αν είναι να παίξουμε για 5-10 δολλάρια πάνω κάτω νομίζω δεν αξίζει να συνεχιστεί η συγκεκριμένη συζήτηση. 

• Like 2

στα 29$ ηταν τοτε, τωρα στα 19.99$, αλλα σε καθε περιπτωση εκανα λαθος εγω γιατι προφανως θυμομουν κατι διαφορετικο, που ηταν αρκετα πιο πανω, my bad

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Να σας πω οτι το είχα εγκαταστήσει ,το κράτησα για ένα μήνα αλλα δυστυχώς λόγο ασυμβατοτητας πολλών εφαρμογών,γύρισα πίσω σε ml .Οποτε οποίος θέλει να το βάλει τωρα καλυτερα ας περιμένει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...