Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

(1 σημαντική ερώτηση )Θέλω να με βρει κάποιος το συγκεκριμένο ανταλλακτικό  Μονοπύρηνος Cortex-A8 στο 1,0GHz  να το αγοράσω έχω αυτό το κινητό τηλεφωνώ http://www.myphone.gr/d/motorola/defy-plus.76/  και θέλω να αγοράσω αυτό το εξάρτημα

2 ερώτηση  αν σας είναι εύκολο θέλω να μου γράψετε λέξεις κλειδιά , πως μπορώ να βρω για να αγοράσω ανταλλακτικά μια RAM για ένα κινητό τηλέφωνων η έναν  Συνεπεξεργαστής πχ PowerVR SGX530 GPU

Δημοσ.

Καλησπερα!

Δεν εχω ανοιξει το συγκεκριμενο κινητο αλλα για το ανταλλακτικο που ψαχνεις αν δεν απατωμαι και απο αυτα που ξερω κανοντας τη δουλεια αυτη το ανταλλακτικο ειναι πανω στη μητρικη και ειναι ο επεξεργαστης!

Δεν νομιζω οτι και να το παρεις μπορεις να το αλλαξεις εκτος και αν εχεις πολυ εξεδικευμενα εργαλεια που κοστιζουν παρα πολλα!

Αν θες να ξεμπερδευεις ευκολα απλα αλλαζεις ολη την πλακετα!

• Like 1
Δημοσ.

Ωραίος  είσαι σε αυτά που λες άμα αγοράσω όλη την μητρική πλακέτα θα μου κοστίσει σχεδόν την αξία του κινητού εάν κάνω  λάθος δείξε μου μια πλακέτα που να πλήρη της προδιαγραφές  της υπάρχουσας για να αγοράσω  

Δημοσ.

Δεν μπορεις να βρεις τα chip μονα τους εκτος μητρικής ... αλλα και να τα εβρισκες δεν υπαρχει περιπτωση να μπορούσες να τα κολλησεις μονο σου πανω στην υπαρχουσα μητρική.....

Η μονη λυση είναι να παρεις νεα μητρική αλλα οπως είπες για αυτο το κινητο δεν συμφέρει καλυτερα να παρεις καινουργιο κινητο....

• Like 1
Δημοσ.

Την διάγνωση οτι έχει πρόβλημα ο επεξεργαστής και δεν έχει κάποια αλλη βλάβη η πλακέτα πως την έκανες; Και να βρεις το ανταλλακτικό που δεν υπάρχει περιπτωση δηλαδή το θεωρώ απίθανο να καταφέρεις να το αλλαξεις.

• Like 2
Δημοσ.

Ρωτα πρωτα αν υπαρχει δυνατοτητα αλλαγης του ανταλλακτικου και μετα πετα το τουβλο.Αμα ηταν ετσι απλη η αλλαγη cpu ολοι τεχνικοι στις μεγαλοεταιριες θα ημασταν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...