Maitre Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Πριν λίγες ημέρες, πήγε ένας ανιψιός μου με την γιαγιά του σε ένα τοπικό κατάστημα Η/Υ και παρήγγειλαν ένα Vero tablet 9.7 A9724 μέσω Oktabit (Υποσχέσεις γιαγιάδων και "καλομάθημα" πιτσιρικιών.. ). Εγώ ενημερώθηκα κανά δυο μέρες αργότερα και αφού είχε γίνει ήδη η παραγγελία. Σήμερα που ήρθε το tablet μου το έφερε να του το ρυθμίσω και αφού το άνοιξα είδα ότι μέσα είχε ένα κινέζικο Market και όχι το Google play. Τηλεφωνώντας στην Oktabit και μιλώντας με έναν τεχνικό έμαθα ότι για το Google play έπρεπε να φλασάρω!!! από την αρχή το tablet με ένα image που θα κατέβαζα από το forum της Oktabit ή να συμβιβαστώ με κάποιο άλλο market ή να το στείλω πίσω Αθήνα να το κάνουν αυτοί (δηλ. μέσα Αυγούστου οπότε καλό Σεπτέμβρη θα είχα το tablet πίσω όπως υπολογίζω). Μιας και διάβασα στο forum ότι όλα αυτά γίνονται με δική μου ευθύνη και μην ξέροντας τι θα γίνει με την εγγυήση και επιπλέον δεν είναι και δικό μου το tablet να αναλάβω την ευθύνη, πήγα στο τοπικό μαγαζί που έγινε η αγορά ρωτώντας πως μπορεί να λυθεί το θέμα και στο κάτω κάτω να πάρω τα χρήματά "μου" πίσω αν είναι να περάσει κανά μήνας μέχρι να πάει και να επιστρέψει το tablet Αθήνα. Ξαναμιλήσαμε λοιπόν, από το κατάστημα τώρα, με έναν άλλα υπεύθυνο και αφού μου έλεγε κάποιες "ιστορίες" για το google play (θέμα ενός .apk που το έχει κάνει και ο γιος του κτλ ενώ θέλει πέρασμα image το tablet - ας μην επεκταθούμε άλλο) του είπα για τα χρήματα και ξεκίνησε να μου λέει ότι έχω πλέον ανοίξει την συσκευασία και δεν γίνετε και άλλα παρόμοια. Δεν το τράβηξα παραπέρα γιατί κανονίσαμε πριν να πάρει σήμερα το απόγευμα ο μαγαζάτορας τον τεχνικό τηλέφωνο και να κάτσουν βήμα βήμα μαζί να το φλασάρουν το tablet, αλλά θέλω να ρωτήσω: Αν πες ότι δεν το φτιάχνουν και πρέπει να πάει Αθήνα, δεν έχω δικαίωμα να υπαναχωρήσω από την αγορά μέσα σε κάποιες μέρες μιας και για τον α ή β λόγο δεν με ικανοποιεί η συσκευή και να πάρω τα χρήματά μου πίσω? Μόνο το κουτί έχει ανοίξει και το tablet είναι με την ζελατίνα του όπως ήταν μέσα και όλη η συσκευασία είναι στο τοπικό κατάστημα που έγινε η αγορά. Στα χέρια μου το έπιασα 10 λεπτά. Υ.Γ. Στο κάτω κάτω αφού η rom είναι στο site της Oktabit, γιατί δεν στέλνουν το tablet έτοιμο και φλασαρισμένο και πρέπει ο κάθε αγοραστής να περνάει όλη αυτή την διαδικασία? ή έστω να γράψουν στην σελίδα του προϊόντος στο site ότι διατίθεται χωρίς το google play να ξέρουμε τουλάχιστον από πριν τι μας περιμένει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Εισαι σιγουρος για το play? Εγω κατέβασα το app και το πέρασα στο tablet, δουλεύει μια χαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Universal Soldier Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 -... Kαι που είναι το πρόβλημα να κανεις install το google play ? ένα *.APK είναι .. --- -- . -.-. .- -. --- .. -.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maitre Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Μα με τον τεχνικό που μίλησα στο τηλέφωνο μου είπε ότι πρέπει να περάσω νέο image στο tablet!!! Από εδώ συγκεκριμένα : http://forum.oktabit.gr/topic/vero-tab-a9724-android-404-android-411-images Το tablet ήδη τρέχει 4.1.1 ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telegamesvg Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Για δοκιμασε αυτο http://forum.oktabit.gr/topic/how-to-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-google-play " 4η περίπτωση (A9724 & A8826)1. Ανοίγουμε τον browser στο tablet, κάνουμε αναζήτηση για το Google Play apk και το κατεβάζουμε στον φάκελο Downloads2. Ανοίγουμε τον φάκελο «Download» και κάνουμε εγκατάσταση το Google Play.3. Κάνουμε restart το tablet4. Εισάγουμε τον προσωπικό μας λογαριασμό google (είτε μέσα από το περιβάλλον του Google Play είτε μέσα από το control panel του Android). Σημείωση: Αν έχετε ήδη προσθέσει google account στο tablet, τότε αφαιρέστε τον πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maitre Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Το συγκεκριμένο γίνετε μόνο με root της συσκευής όπως αναφέρουν και σε κάποιον άλλο στο forum με το ίδιο πρόβλημα με εμένα εδώ: http://forum.oktabit.gr/topic/vero-tablet-a9724-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-google-market Τέλος πάντων το νέο image του 4.1.1 με το google play το πέρασε αυτός από το κατάστημα που το αγόρασε ο ανιψιός μου. Αν μου πούνε τίποτα για κατάργηση εγγυήσεων κτλ θα φάει επιστροφή κατευθείαν το tablet... Βασικά το ερώτημά μου ήταν αυτό που έχω σε BOLD στο 1ο post αν μπορεί να υπαναχωρήσω της αγοράς άσχετα να άνοιξα την συσκευασία για να δω το tablet ή όχι όπως μου έλεγε αυτός που μίλησα από την Oktabit. Και όπως λέει και ο άνθρωπος στο post που παραθέτω πιο πάνω: Σε ευχαριστω πολυ ομως δεν καταλαβαινω γιατι δωσανε σε κυκλοφορια ταμπλετ με android 4.1.1 χωρις να μπορει να εγκατασταθει σωστα το play store.λογικα θα κανω install to 4.1 ξανα.root δεν θελω γιατι δεν ειναι για μενα αλλα για δωρο και αν το δωσω τοτε δεν θα εχει εγγυηση.ομως παλι δεν μου παει καλα το μυαλο της εταιριας,δινει το 4.1.1 χωρις playstore και μετα σου λεει να εγκαταστησεις 4.1.1 με playstore.καπου το χασανε οι ανθρωποι Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2013 από Maitre Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgsisp Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 http://www.1mobile.com/app/market/?cid=9 και εγώ στης κόρης μου δεν έχει play αλλά βρήκα από φίλο το παραπάνω sait έχει το 90%. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Το συγκεκριμένο γίνετε μόνο με root της συσκευής όπως αναφέρουν και σε κάποιον άλλο στο forum με το ίδιο πρόβλημα με εμένα εδώ: http://forum.oktabit.gr/topic/vero-tablet-a9724-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-google-market Τέλος πάντων το νέο image του 4.1.1 με το google play το πέρασε αυτός από το κατάστημα που το αγόρασε ο ανιψιός μου. Αν μου πούνε τίποτα για κατάργηση εγγυήσεων κτλ θα φάει επιστροφή κατευθείαν το tablet... Βασικά το ερώτημά μου ήταν αυτό που έχω σε BOLD στο 1ο post αν μπορεί να υπαναχωρήσω της αγοράς άσχετα να άνοιξα την συσκευασία για να δω το tablet ή όχι όπως μου έλεγε αυτός που μίλησα από την Oktabit. Και όπως λέει και ο άνθρωπος στο post που παραθέτω πιο πάνω: Σε ευχαριστω πολυ ομως δεν καταλαβαινω γιατι δωσανε σε κυκλοφορια ταμπλετ με android 4.1.1 χωρις να μπορει να εγκατασταθει σωστα το play store.λογικα θα κανω install to 4.1 ξανα.root δεν θελω γιατι δεν ειναι για μενα αλλα για δωρο και αν το δωσω τοτε δεν θα εχει εγγυηση.ομως παλι δεν μου παει καλα το μυαλο της εταιριας,δινει το 4.1.1 χωρις playstore και μετα σου λεει να εγκαταστησεις 4.1.1 με playstore.καπου το χασανε οι ανθρωποι Γιατί ειναι κινέζικο και όχι official android της google για ναχει play store. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 εφοσον εκανες την αγορα εξ αποστασεως εχεις το απολυτο δικαιωμα να το επιστρεψεις πισω ακομα και αν το ανοιξες και το δουλεψες.. εφοσον το παρελαβες απο το καταστημα και εφοσον εχει ανοιχτει (λεγοντας ανοιχτει, εννοω ζελατινες , ταινιες ασφαλειας κλπ) , πραγμα απιθανο γτ τουλαχιστον τα περισσοτερα βερο ερχονται ηδη ανοιγμενα και εφοσον ειναι στηνα ρχικη του συσκευασια και κατασταση μπορεις το λιγοτερο (εντος 7 εργασιμων ημερων) να το επιστρεψεις. Στο θεμα μας. οτι ειπε η μαριλινα, δεν ειναι επισημο certified tablet της google και ετσι δεν εχει προεγκατεστημενο το playstore. Εφοσον η οκταβιτ σου δινει την δυνατοτητα μεσω αυτης να φλασαρεις το ταμπλετ , δεν εχεις θεμα εγγυησης. αλλωστε δε μπορουν να καταλαβουν τι εγινε και δε θα ασχοληθουν εφοσον δεν μπουταρει. το μονο σιγουρο ειναι οτι απο τους συγκεκριμενους δε θα παρεις λεφτα.να ξες οτι το μαγαζι σου λεει παπαδες οσον αφορα την επιστροφη χρηματων και μν κολλησεις στην φαση που μπορει να σου πει οτι δε μπορει να το επιστρεψει πισω , γτ αυτο δεν ισχυει. Η οκταβιτ παραλαμβανει πισω τα προϊοντα της εντος 7 εργασιμων ημερων. οπως ειπα στην αρχικη τους συσκευασια και κατασταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα