Προς το περιεχόμενο

windows 7 & aero

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας , εχω ενα laptop toshiba satellite pro m70 που εχει καρτα γραφικων ati radeon x700  πριν το format το aero  δουλευε κανονικά μετα το format το αερο δεν δουλευει
κατεβασα διαφορους drivers αλλά τίποτα στην επιδιορθωση μου λει να κατεβασω drivers που υποστηριζουν wmmd καρτα εψαξα στην ati  κατι κατεβασα αλλα πάλι τιποτα εχει καποιος κατι να προτεινει σας παρακαλώ!

Δημοσ.

Επειδη η καρτα σου ειναι εδω και λιγα χρονια στη legacy σειρα της ati, και επειδη αυτη η σειρα οριστικε πριν βγουν τα 7, αναγκαστικα βαζεις τους drivers για vista απο εδω

http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Legacy/Pages/radeonaiw_vista32.aspx

ή αν εισαι σε 64 απο εδω

http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Legacy/Pages/radeonaiw_vista64.aspx

Τους εχω δοκιμασει σε λαπτοπ με καρτα x300 και δουλευουν μια χαρα εδω και ~3 χρονια.

---edit

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ RTE ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ!

Δημοσ.

φιλε μου κατεβασε το Windows 7 Servise Pack 1 και το αερο θα λειτουργει

Θα μου πέσουν τα μαλλιά με αυτά που ακούω δεν υπάρχει περίπτωση....
  • Like 1
  • 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα θέμα με το aero στα 7 όταν μετακινώ το παράθυρο δεν φαίνεται διαφανείς άλλα σαν τετράγωνο με γραμμές, πως μπορεί να φτιάξει αυτό; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 22/3/2018 στις 11:43 ΠΜ, panos0100 είπε

Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα θέμα με το aero στα 7 όταν μετακινώ το παράθυρο δεν φαίνεται διαφανείς άλλα σαν τετράγωνο με γραμμές, πως μπορεί να φτιάξει αυτό; 

δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας->προσαρμογη->χρωμα παραθυρου τσεκαρεις ενα κουτακι που λεει ενεργοποιηση διαφανειας παραθυρου κατι τετοιο

Επεξ/σία από alexisnik19911
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, alexisnik19911 είπε

δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας->προσαρμογη->χρωμα παραθυρου τσεκαρεις ενα κουτακι που λεει ενεργοποιηση διαφανειας παραθυρου κατι τετοιο

Άντε μπράβο  ρε συ σε ευχαριστώ πολύ, και εγώ λέω γιατί έγινε έτσι, είχα βάλει τα 10 και ξανά πήγα πίσω στα 7 μαλον πειράχτηκε φαίνεται ευτυχώς έφτιαξε 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...