math1 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Γεια σας , εχω ενα laptop toshiba satellite pro m70 που εχει καρτα γραφικων ati radeon x700 πριν το format το aero δουλευε κανονικά μετα το format το αερο δεν δουλευεικατεβασα διαφορους drivers αλλά τίποτα στην επιδιορθωση μου λει να κατεβασω drivers που υποστηριζουν wmmd καρτα εψαξα στην ati κατι κατεβασα αλλα πάλι τιποτα εχει καποιος κατι να προτεινει σας παρακαλώ!
severus snape Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 φιλε μου κατεβασε το Windows 7 Servise Pack 1 και το αερο θα λειτουργει
jim_p Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Επειδη η καρτα σου ειναι εδω και λιγα χρονια στη legacy σειρα της ati, και επειδη αυτη η σειρα οριστικε πριν βγουν τα 7, αναγκαστικα βαζεις τους drivers για vista απο εδωhttp://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Legacy/Pages/radeonaiw_vista32.aspxή αν εισαι σε 64 απο εδωhttp://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Legacy/Pages/radeonaiw_vista64.aspxΤους εχω δοκιμασει σε λαπτοπ με καρτα x300 και δουλευουν μια χαρα εδω και ~3 χρονια. ---edit ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ RTE ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ!
spirosd2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 φιλε μου κατεβασε το Windows 7 Servise Pack 1 και το αερο θα λειτουργειΘα μου πέσουν τα μαλλιά με αυτά που ακούω δεν υπάρχει περίπτωση.... 1
panos0100 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα θέμα με το aero στα 7 όταν μετακινώ το παράθυρο δεν φαίνεται διαφανείς άλλα σαν τετράγωνο με γραμμές, πως μπορεί να φτιάξει αυτό;
alexisnik19911 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 22/3/2018 στις 11:43 ΠΜ, panos0100 είπε Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα θέμα με το aero στα 7 όταν μετακινώ το παράθυρο δεν φαίνεται διαφανείς άλλα σαν τετράγωνο με γραμμές, πως μπορεί να φτιάξει αυτό; δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας->προσαρμογη->χρωμα παραθυρου τσεκαρεις ενα κουτακι που λεει ενεργοποιηση διαφανειας παραθυρου κατι τετοιο Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2018 από alexisnik19911
panos0100 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 10 λεπτά πριν, alexisnik19911 είπε δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας->προσαρμογη->χρωμα παραθυρου τσεκαρεις ενα κουτακι που λεει ενεργοποιηση διαφανειας παραθυρου κατι τετοιο Άντε μπράβο ρε συ σε ευχαριστώ πολύ, και εγώ λέω γιατί έγινε έτσι, είχα βάλει τα 10 και ξανά πήγα πίσω στα 7 μαλον πειράχτηκε φαίνεται ευτυχώς έφτιαξε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα