Προς το περιεχόμενο

Unplug sound στο startup

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω και λιγες μερες εχω παρατηρησει οτι οταν ανοιξουν τα windows 8, μετα απο λιγα δευτερολεπτα ακουγεται το unplug sound των windows. Ο υπολογιστης δεν εχει τίποτα επανω συνδεδεμενο εκτος απο το ποντικι και πληκτρολογιο τα οποια εαν αποσυνδεσω ο θορυβος συνεχιζει. Να τονισω οτι ο ηχος αυτος αναπαραγεται μονο μια φορα κατα την εκινηση. Ολα λειτουργουν κανονικα στον υπολογιστη αλλα αυτο το θεμα με εχει τρελανει. Δεν μπορω να βρω απο που προερχεται ο ηχος. Επισης να προσθεσω οτι αναβαθμησα drivers σε καρτα γραφικων και στον ssd τις τελευταιες ημερες, και ενω τους εβγαλα και τους ξαναεγκατεστησα ο ηχος συνεχιζει. Οποτε δεν ειναι απο εκει. Σας παρακαλω βοηθηστε με θα τρελαθω.

Δημοσ.

Δηλαδή το πρόβλημα ειναι οτι ακούγεται μια φορά αυτος ο ήχος κατα τα αλλα ολα λειτουργούν κανονικα ?

Μήπως στο κανει καμια usb συσκευή που εχεις επάνω , εμενα μου το έκανε αυτο συχνά πυκνά στο άκυρο μια webcam που ειχα

Δημοσ.

Δεν εχω αλλες συσκευες συνδεδεμενες επανω στον υπολογοστη και δεν μου βγαζει και προβλημα για να μπορεσω να ξεκινησω απο καπου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...