giorgos_nikore Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Εδω και λιγες μερες εχω παρατηρησει οτι οταν ανοιξουν τα windows 8, μετα απο λιγα δευτερολεπτα ακουγεται το unplug sound των windows. Ο υπολογιστης δεν εχει τίποτα επανω συνδεδεμενο εκτος απο το ποντικι και πληκτρολογιο τα οποια εαν αποσυνδεσω ο θορυβος συνεχιζει. Να τονισω οτι ο ηχος αυτος αναπαραγεται μονο μια φορα κατα την εκινηση. Ολα λειτουργουν κανονικα στον υπολογιστη αλλα αυτο το θεμα με εχει τρελανει. Δεν μπορω να βρω απο που προερχεται ο ηχος. Επισης να προσθεσω οτι αναβαθμησα drivers σε καρτα γραφικων και στον ssd τις τελευταιες ημερες, και ενω τους εβγαλα και τους ξαναεγκατεστησα ο ηχος συνεχιζει. Οποτε δεν ειναι απο εκει. Σας παρακαλω βοηθηστε με θα τρελαθω.
SPANK Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δηλαδή το πρόβλημα ειναι οτι ακούγεται μια φορά αυτος ο ήχος κατα τα αλλα ολα λειτουργούν κανονικα ? Μήπως στο κανει καμια usb συσκευή που εχεις επάνω , εμενα μου το έκανε αυτο συχνά πυκνά στο άκυρο μια webcam που ειχα
giorgos_nikore Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δεν εχω αλλες συσκευες συνδεδεμενες επανω στον υπολογοστη και δεν μου βγαζει και προβλημα για να μπορεσω να ξεκινησω απο καπου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα