Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Θέλω να αγοράσω ένα καινούργιο PC για χρήση σε: παιχνίδια αλλά και ίντερνετ. Ενδιαφέρομαι μόνο για τη μονάδα του Η/Υ χωρίς κάρτα γραφικών διότι έχω μια καινούργια Sapphire HD 7770 1GB GDDR5. Oθόνη, πληκτρολόγιο, ποντίκι, windows κτλ υπάρχουν.

Το ποσό που διαθέτω είναι 500€ αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα να ανέβω 10-20€ αν μπορώ να πάω σε κάτι πολύ ανώτερο.

Επίσης να σας πώ ότι θέλω το κατάστημα να παρέχει δωρεάν συναρμολόγηση και μεταφορικά μιας που είμαι από επαρχία. Κατά προτίμηση από www.e-shop.gr εκτός αν υπάρχει κάποιο άλλο κατάστημα με καλύτερες τιμές, με ενδιαφέρει όμως να το έχω όσο το δυνατόν γρηγορότερα (π.χ σε 1 εβδομάδα από τη παραγγελία).

Ευχαριστώ :-D

Δημοσ.
Δημοσ.

Αυτό το setup με SSD είναι καλύτερο από το αν είχαμε μια καλή ψύκτρα (Ηyper 212 EVO) αντί του SSD? Γενικώς είναι καλύτερα ένας SSD ή μια ψύκτρα για gaming; Όλα τα games θα πάνε στον HDD οπότε έχει νόημα ο SSD (δεν έχω χρησιμοποιήσει SSD ποτέ για αυτό ρωτάω);

Δημοσ.

Ο ssd είναι πιο γρήγορος έναντι του hdd σκληρού.

Το pc κάνει boot σε 15-20 sec και μειώνεται το loading time στα παιχνίδια. Τώρα όσο αναφορά τη ψύκτρα η αλήθεια είναι ότι αυτή με την οποία έρχεται ο επεξεργαστής κάνει λίγο θόρυβο αλλά κατά τα άλλα είναι μια χαρά από πλευράς θερμοκρασίας.

Αν δεν σκοπεύεις να κάνεις overclock τον επεξεργαστή άμεσα δεν χρειάζεται να πάρεις κάποια άλλη. Μπορείς να μειώσεις και τις στροφές που θα τρέχει η μαμίσια για να μειωθεί ο θόρυβος με μια μικρή αύξηση στη θερμοκρασία του επεξεργαστή χωρίς όμως να έχει κάποια άλλη επίπτωση στην απόδοση του συστήματος.

Δημοσ.

και μειώνεται το loading time στα παιχνίδια. 

Αν ειναι εγκατεστημενα στον ssd μειωνεται ,αν ομως ειναι εγκατεστημενα στον hdd...?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...