Evil_Skullman Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Καλησπερα σας Τρεχω windows 7 ultimate x64 και καθως παω να τον κλεισω δε κλεινει τελειως ο υπολογιστης. Δηλαδη παταω Τερματισμος και ανταποκρινεται σαν να κανει επανεκκινηση. Τερματιζει και ανοιγει αυτοματα ξανα τα windows. Επισης κραταω πατημενο το power button σβηνει προσωρινα και αμεσως παιρνει εμπρος μονος του και ανοιγει ξανα τα windows. Η μοναδικη λυση ειναι να κλεινω καθε φορα το κουμπι του τροφοδοτικου στο OFF. Μονο τοτε κλεινει κανονικα. Εκανα driver update στα παντα χρησιμοποιωντας το Drivermax Pro. Δοκιμασα το freeware Force shutdown παλι τπτ. Εχει αντιμετωπισει κανεις ξανα αυτο το προβλημα μηπως υπαρχει καποια λυση?
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 δοκίμασε δημιουργεία shutdown button http://www.intrepid.com.au/create-shutdown-and-restart-buttons-on-your-desktop/
Silverage Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Το κουμπί του shutdown μήπως έχει αλλάξει και κάνει restart;
tasos555 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 ξεκινάμε πρώτον σε μαλ)(&&* τύπου Drivermax Pro. και το θέμα μαλών ειναι Hardware έχει κόλληση το κουμπί του ον/οοφ ή έχεις κάνει μαλ στα bios πρώτα άνοιξε το κουτί και αποσύνδεσε το κουμπί και επειτα ακουμπά με κατσαβίδι τις επαφής Το κουμπί του shutdown μήπως έχει αλλάξει και κάνει restart; δεν νομίζω δες μια γιατί Επισης κραταω πατημενο το power button σβηνει προσωρινα και αμεσως παιρνει εμπρος μονος του και ανοιγει ξανα τα windows. Η μοναδικη λυση ειναι να κλεινω καθε φορα το κουμπι του τροφοδοτικου στο OFF. Μονο τοτε κλεινει κανονικα.
Evil_Skullman Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 δοκίμασε δημιουργεία shutdown button http://www.intrepid.com.au/create-shutdown-and-restart-buttons-on-your-desktop/ Το δοκιμασα..παταω διπλο κλικ μου βγαζει μια μαυρη οθονη και γραφει διαφορα χωρις να κανει τερματισμο. Τασο θα δοκιμασω το βραδακι αυτο με το κατσαβιδι μηπως ξεκολλησει. Θα ενημερωσω.
8elwADSL Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Hardware είναι το θέμα μήπως πείραξες τα καλώδια που συνδέουν τα power/reset buttons με την μητρική;
Rod@X Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-performance/my-computer-refuses-to-shut-down-restart-or-log/48387407-fe68-409a-be85-ec4a97c0684d Δες και εδώ μήπως βοηθήσει!
g8anos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Εμενα μου το εκανε αυτο το εφέ οταν εκανα OC την CPU fx-8120 μέσω bios....
Inler Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Παρομοιο προβλημα και εγω...Σε μια Gigabyte Z68APD3 εκτος του οτι ξαφνικα χαλασε η ethernet υποδοχη δοκιμασα πανω μια παλια καρτα 9600 που εχει σχετικο προβλημα στον ανεμιστηρα της....Απο τοτε οσες φορες παταω Shut Down ειτε κανει επανεκκινηση ειτε τις περισσοτερες φορες κλεινει μονο η οθονη αλλα η μοναδα μενει ανοιχτη....Δεν εχω κανει o/c ουτε αλλαγη bios...
Evil_Skullman Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Bios Update, Εσωτερικο φυσημα με blower , ανοιγμα και κλεισιμο με κατσαβιδι μερικες φορες και λυθηκε! Ευχαριστω παιδια!
Inler Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Εμενα παντως ενα χρονο δουλευε σωστα...Μηπως εχει θεμα η μητρικη με την καρτα γραφικων;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα