Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας

Τρεχω windows 7 ultimate x64 και καθως παω να τον κλεισω δε κλεινει τελειως ο υπολογιστης.

Δηλαδη παταω Τερματισμος και ανταποκρινεται σαν να κανει επανεκκινηση. Τερματιζει και ανοιγει αυτοματα ξανα τα windows.

Επισης κραταω πατημενο το power button σβηνει προσωρινα και αμεσως παιρνει εμπρος μονος του και ανοιγει ξανα τα windows.

Η μοναδικη λυση ειναι να κλεινω καθε φορα το κουμπι του τροφοδοτικου στο OFF.

Μονο τοτε κλεινει κανονικα.

Εκανα driver update στα παντα χρησιμοποιωντας το Drivermax Pro.

Δοκιμασα το freeware Force shutdown παλι τπτ.

Εχει αντιμετωπισει κανεις ξανα αυτο το προβλημα μηπως υπαρχει καποια λυση?

Δημοσ.

ξεκινάμε

πρώτον σε μαλ)(&&* τύπου Drivermax Pro.

και το θέμα μαλών ειναι Hardware  έχει κόλληση το κουμπί του ον/οοφ 

ή έχεις κάνει μαλ στα bios 

πρώτα άνοιξε το κουτί και αποσύνδεσε το κουμπί και επειτα  ακουμπά με κατσαβίδι τις επαφής 

Το κουμπί του shutdown μήπως έχει αλλάξει και κάνει restart;

δεν νομίζω δες μια γιατί 

Επισης κραταω πατημενο το power button σβηνει προσωρινα και αμεσως παιρνει εμπρος μονος του και ανοιγει ξανα τα windows.

Η μοναδικη λυση ειναι να κλεινω καθε φορα το κουμπι του τροφοδοτικου στο OFF.

Μονο τοτε κλεινει κανονικα.

Δημοσ.

δοκίμασε δημιουργεία shutdown button http://www.intrepid.com.au/create-shutdown-and-restart-buttons-on-your-desktop/

Το δοκιμασα..παταω διπλο κλικ μου βγαζει μια μαυρη οθονη και γραφει διαφορα χωρις να κανει τερματισμο.

Τασο θα δοκιμασω το βραδακι αυτο με το κατσαβιδι μηπως ξεκολλησει. Θα ενημερωσω.

Δημοσ.

Hardware είναι το θέμα μήπως πείραξες τα καλώδια που συνδέουν τα power/reset buttons με την μητρική;

Δημοσ.

Παρομοιο προβλημα και εγω...Σε μια Gigabyte Z68APD3 εκτος του οτι ξαφνικα χαλασε η ethernet υποδοχη δοκιμασα πανω μια παλια καρτα 9600 που εχει σχετικο προβλημα στον ανεμιστηρα της....Απο τοτε οσες φορες παταω Shut Down ειτε κανει επανεκκινηση ειτε τις περισσοτερες φορες κλεινει μονο η οθονη αλλα η μοναδα μενει ανοιχτη....Δεν εχω κανει o/c ουτε αλλαγη bios...

Δημοσ.

Bios Update, Εσωτερικο φυσημα με blower , ανοιγμα και κλεισιμο με κατσαβιδι μερικες φορες και λυθηκε!

Ευχαριστω παιδια!  :)

Δημοσ.

Εμενα παντως ενα χρονο δουλευε σωστα...Μηπως εχει θεμα η μητρικη με την καρτα γραφικων;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...