vagelis81 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Καποια γνωστη μου,αντιμετωπιζει το εξης προβλημα:Κατα την περιηγηση με τον internet explorer στισ ιστοσελιδες που επισκεπτεται δεν εμφνιζονται οι φωτογραφιες.Το απογευμα εχω αναλαβει να προσπαθησω μηπως και βρω μια λυση.Γι αυτο ειπα να γραψω εδω μηπως και προτεινετε κατι που θα βοηθησει.Αυτο που σκεφτηκα ειναι να δοκιμασω να μπω με google chrome η με mozilla να δω τι γινεται .Το δευτερο που σκεφτηκα ειναι οτι μπορει να λειπει καποιο προσθετο οπως flash player η java.To τελευταιο που εχω στο μυαλο μου ειναι το εξης:Θυμαμαι καποια ρυθμιση που ειχα δει πολυ παλια στον Internet explorer να μην εμφανιζονται στις ιστοσελιδες φωτογραφιες και αυτο το πραγμα βελτιωνε λεει τη ταχυτητα περιηγησης.Αυτα εχω στο μυαλο μου.Τι αλλο θα μπορουσε να φταιει;
vaiosgtr Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 κατα 90% εγω λεω ειναι το τελευταιο. ψαξε στις ρυθμισεις και καπου θα το βρεις. αν δεν μπορεσεις μονος σου γκογλαρε
vagelis81 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Ευχαριστω φιλε.Υιος θα μπορουσε να ναι;
Kenny McCormick Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δες Site: http://windows.microsoft.com/en-us/internet-explorer/cant-see-pictures-on-websites#ie=ie-10">εδώ και πες μας αν λύθηκε το πρόβλημα σου.
SPANK Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Η μήπως εχεις πειράξει μια ρύθμιση μεσα απο τον internet explorer για μέγιστη ασφάλεια και δεν σου εμφανίζει καν τις εικόνες
vagelis81 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Ετσι για το τυπικο της υποθεσης το προβλημα λυθηκε οταν εγκατεστησα τις τελευταιες εκδοσεις σε internet explorer και mozilla firefox.Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα