herkul Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 για σασ παιδια θελω να αλλαξω δεσκο στον υπολογιστη για να βαλω εναν πιο μεγαλο θα ηθελα να μου πειτε πωσ μπορω να το κανω σχετικα με την μεταφορα του λειτουριγκου και ολων των αρχειων ???
rafail1994 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Μιλάμε για laptop η για σταθερό υπολογιστή ; Μπορείς να κανείς clone τον υπάρχον σκληρό δίσκο με τον καινούριο όποτε δεν θα χρειαστεί να κανείς format
SPANK Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Καλύτερα αφου θα μπει το λειτουργικό και σε καινούργιο δίσκο να κανεις εγκατάσταση απο την αρχή 1
herkul Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 καταρχασ μιλαμε για σταθερο υπολογιστη . Καλύτερα αφου θα μπει το λειτουργικό και σε καινούργιο δίσκο να κανεις εγκατάσταση απο την αρχή δηλαδη θα πρεπει να αγορασω το λειτουργικο και να τα ξαναεγκαταστησω. ( επειδη ειμαι ψιλοασχετοσ με αυτο το θεμα πειτε μου τα περιληπτικα τι ειναι το clone???
rafail1994 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Οχι ο spank λεει με το υπάρχουν λειτουργικό που έχεις απλά θα ξανά περάσεις τα windows απο την αρχή οπως και τα προγραμματά, αρχεία σου . Disk cloning
herkul Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 πωσ θα βγαλω το λειτουργικο για να το αποθηκευσω σε ενα flash disc για να το ξαναπερασω
herkul Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 τι με κατσαβιδι ρε μεγαλε αφου δεν ξερω πωσ να το βγαλω οποτε ρωταω για να μαθω αμεσωσ λοιπον εσυ με κατσαβιδι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα