privateer Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Ο ορισμός του πως πρέπει να είναι ένα σωστό trailer. 9
gdriver Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Μία πολλή όμορφη ταινία πάνω που λέγαμε πως το χόλυγουντ έχει φτάσει σε πνευματικό τέλμα.Όμορφο σενάριο με καλές δόσεις χιούμορ , συγκινητική όσο πρέπει και εκεί που πρέπει και φυσικά μία απίστευτη φωτογραφία και θαυμάσια σκηνικά. Η ταινία είναι του ben stiller όπου και πρωταγωνιστεί επίσης. Ο Γουόλτερ δουλεύει σε ένα περιοδικό στην επεργασία και εμφάνιση των φωτογραφιών. ήσυχος δεν μιλάει και ανέχεται από όλους τα πάντα. όσα δε θέλει να τα πεί , απλώς αιθεροβατεί τί θα γινόταν σε ένα κόσμο δικό του όπου θα μπορούσε να είναι πολύ πιο δυναμικός. Ο Γουόλτερ απλώς ονειρεύεται ώσπου μία μέρα όλα έρχονται πάνω κάτω σε μια προσπάθεια να εντοπίσει έναν φωτογράφο "συνεργάτη" του. Δε θα μιλήσω για επιρρόες, αλλά καλλίτερα εμπνεύσεις από Γούντι Αλλεν ,αφού άνετα την κάνεις ταινία του δεύτερου. Από εμένα 10/10. Εδώ το τρέιλερ.
demessakis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 ...πάνω που λέγαμε πως το χόλυγουντ έχει φτάσει σε πνευματικό τέλμα. Όσο το Χόλυγουντ, θα απαρτίζεται από σελέμπριτις, και όχι από ανθρώπους της 7ης τέχνης, το τέλμα θα είναι αναπόφευκτο. Δυστυχώς! 1
maxdore217 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 H ταινία πάντως (άποψη μου) είναι για τα σκουπίδια ....πολλές φορές αυτά τα Trailer κάνουν την δουλειά τους και ενώ περιμένεις μια υπερπαραγωγή βλέπεις μια ταινία που είναι πατάτα ! ( μουσική και τοποθεσίες μετράνε άσχημα ) αλλά το story είναι απλά αστείο . Αν κατάλαβε κάποιος τι ακριβός θέλει να πει ας βάλει ένα spoiler γιατί εγώ δεν! 1
gavros10 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δεν καταλαβαινω την μαζικη απογοητευση σας. Υποτιθεται οτι ο σκοπος της ειναι να εμπνευσει τον θεατη να αλλαξει την ζωη του ή τουλαχιστον να ΖΗΣΕΙ λιγο. Οχι να τον κανει να θελει να σφαξει ανελεητα οποιον βρει μπροστα του οπως στους 300 (που απο μερικους ασχετους μαλλον πηρε καλη βαθμολογια). Προσαρμοστε τις απαιτησεις που εχετε απο καθε ταινια. Δεν ειναι ολες για ποπ κορν και γυαλια 3D 2
Plug Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 εγω παντως τη βρήκα πολυ ευχάριστη και αισιόδοξη,με πολυ όμορφη μουσική και καταπληκτική φωτογραφία. Εντάξει σιχαίνομαι τη σκατοφατσα του στιλερ αλλα εδω δε του έδωσα καν σημασία 1
gdriver Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 πραγματικά στην τελευταία γραμμή τα λές σχεδόν όλα.και είσαι από τους λίγους που λες ότι δεν εδωσες σημασία στον στίλερ και παράλληλα σου άρεσε η ταινία. τί εννοώ; όσες αναλύσεις ,κριτικές και απόψεις διάβασα- πραγματικώς ό,τι ''μίσοσ'' βγήκε για την ταινία, βγήκε μόνο και μόνο από την αντιπάθεια πολλών για τον στίλερ. βέβαια τα της ταινίας τα έκαναν γαργάρα μιας και είναι μία από τις λίγες καλές για την περίοδο που κυκλοφόρησε. αλλά λόγω του πρωταγωνιστή βγήκε από μία μικρή μερίδα χολή. ο στίλερ πήρε την ταινία μικρού μήκους ή μάλλον την ιστορία του περιοδικού του 39 και της έδωσε μία νέα πνοή, όμορφη , ευαίσθητη και με το πολύ αισιόδοξο και ανατρεπτικό κατα κάποιο τρόπο τέλος. η πρώτη μίαμιση γραμμή του φίλου gavros10 με βρίσκει απόλύτως ταυτισμένο. όχι ότι διαφωνώ με τις υπόλοιπες απλώς η συγκεκριμένη είναι ότι είχα ακριβώς και εγώ κατά νου.
coffeex Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δεν καταλαβαινω την μαζικη απογοητευση σας. Υποτιθεται οτι ο σκοπος της ειναι να εμπνευσει τον θεατη να αλλαξει την ζωη του ή τουλαχιστον να ΖΗΣΕΙ λιγο. Οχι να τον κανει να θελει να σφαξει ανελεητα οποιον βρει μπροστα του οπως στους 300 (που απο μερικους ασχετους μαλλον πηρε καλη βαθμολογια). Προσαρμοστε τις απαιτησεις που εχετε απο καθε ταινια. Δεν ειναι ολες για ποπ κορν και γυαλια 3D Αυτό ακριβώς είναι μια ταινία motivation. Πριν δω την ταινία μόνο και μόνο επειδή έπαιζε ο Ben Stiller νόμιζα ότι θα ήταν κλασσική αμερικάνικη χαζό κωμωδία αλλά ευτυχώς δεν ήταν και με εξέπληξε ευχάριστα.
Nomedor Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δεν έχω δει το παλιό αλλά ούτε εγώ γουστάρω τον Μπεν και για πρώτη του φορά με εξέπληξε ευχάριστα. Εξαιρετική φωτογραφία, σκηνικά. Μου άρεσε
Fan Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Θέλω πίσω τα λεπτά που έχασα από τη ζωή μου βλέποντας τη μεγαλύτερη πατάτα του 2014 (μέχρι τώρα). Τρελό σκουπίδι
FLOOFLIS Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Πάρα πολύ καλή ταινία . Συστήνεται ανεπιφύλακτα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα