Προς το περιεχόμενο

The Secret Life of Walter Mitty

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μία πολλή όμορφη ταινία πάνω που λέγαμε πως το χόλυγουντ έχει φτάσει σε πνευματικό τέλμα.Όμορφο σενάριο με καλές δόσεις χιούμορ , συγκινητική όσο πρέπει και εκεί που πρέπει και φυσικά μία απίστευτη φωτογραφία και θαυμάσια σκηνικά. Η ταινία είναι του ben stiller όπου και πρωταγωνιστεί επίσης.

Ο Γουόλτερ δουλεύει σε ένα περιοδικό στην επεργασία και εμφάνιση των φωτογραφιών. ήσυχος δεν μιλάει και ανέχεται από όλους τα πάντα. όσα δε θέλει να τα πεί , απλώς αιθεροβατεί τί θα γινόταν σε ένα κόσμο δικό του όπου θα μπορούσε να είναι πολύ πιο δυναμικός. Ο Γουόλτερ απλώς ονειρεύεται ώσπου μία μέρα όλα έρχονται πάνω κάτω σε μια προσπάθεια να εντοπίσει έναν φωτογράφο "συνεργάτη" του. Δε θα μιλήσω για επιρρόες, αλλά καλλίτερα εμπνεύσεις από Γούντι Αλλεν ,αφού άνετα την κάνεις ταινία του δεύτερου.

Από εμένα 10/10.

Εδώ το τρέιλερ.

Δημοσ.

...πάνω που λέγαμε πως το χόλυγουντ έχει φτάσει σε πνευματικό τέλμα.

Όσο το Χόλυγουντ, θα απαρτίζεται από σελέμπριτις, και όχι από ανθρώπους της 7ης τέχνης, το τέλμα θα είναι αναπόφευκτο.

Δυστυχώς!

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

H ταινία πάντως (άποψη μου) είναι για τα σκουπίδια ....πολλές φορές αυτά τα Trailer κάνουν την δουλειά τους  :angry:  και ενώ περιμένεις μια υπερπαραγωγή βλέπεις μια ταινία που είναι πατάτα ! ( μουσική και τοποθεσίες μετράνε άσχημα ) αλλά το story είναι απλά αστείο  :D .

Αν κατάλαβε κάποιος τι ακριβός θέλει να πει ας βάλει ένα spoiler γιατί εγώ δεν!

• Like 1
Δημοσ.

Δεν καταλαβαινω την μαζικη απογοητευση σας. Υποτιθεται οτι ο σκοπος της ειναι να εμπνευσει τον θεατη να αλλαξει την ζωη του ή τουλαχιστον να ΖΗΣΕΙ λιγο. Οχι να τον κανει να θελει να σφαξει ανελεητα οποιον βρει μπροστα του οπως στους 300 (που απο μερικους ασχετους μαλλον πηρε καλη βαθμολογια). Προσαρμοστε τις απαιτησεις που εχετε απο καθε ταινια. Δεν ειναι ολες για ποπ κορν και γυαλια 3D

• Like 2
Δημοσ.

εγω παντως τη βρήκα πολυ ευχάριστη και αισιόδοξη,με πολυ όμορφη μουσική και καταπληκτική φωτογραφία.

Εντάξει σιχαίνομαι τη σκατοφατσα του στιλερ αλλα εδω δε του έδωσα καν σημασία

• Like 1
Δημοσ.

πραγματικά στην τελευταία γραμμή τα λές σχεδόν όλα.και είσαι από τους λίγους που λες ότι δεν εδωσες σημασία στον στίλερ και παράλληλα σου άρεσε η ταινία. τί εννοώ; όσες αναλύσεις ,κριτικές και απόψεις διάβασα- πραγματικώς ό,τι ''μίσοσ'' βγήκε για την ταινία, βγήκε μόνο και μόνο από την αντιπάθεια πολλών για τον στίλερ. βέβαια τα της ταινίας τα έκαναν γαργάρα μιας και είναι μία από τις λίγες καλές για την περίοδο που κυκλοφόρησε. αλλά λόγω του πρωταγωνιστή βγήκε από μία μικρή μερίδα χολή. ο στίλερ πήρε την ταινία μικρού μήκους ή μάλλον την ιστορία του περιοδικού του 39 και της έδωσε μία νέα πνοή, όμορφη , ευαίσθητη και με το πολύ αισιόδοξο και ανατρεπτικό κατα κάποιο τρόπο τέλος. η πρώτη μίαμιση γραμμή του φίλου gavros10 με βρίσκει απόλύτως ταυτισμένο. όχι ότι διαφωνώ με τις υπόλοιπες απλώς η συγκεκριμένη είναι ότι είχα ακριβώς και εγώ κατά νου.

Δημοσ.

Δεν καταλαβαινω την μαζικη απογοητευση σας. Υποτιθεται οτι ο σκοπος της ειναι να εμπνευσει τον θεατη να αλλαξει την ζωη του ή τουλαχιστον να ΖΗΣΕΙ λιγο. Οχι να τον κανει να θελει να σφαξει ανελεητα οποιον βρει μπροστα του οπως στους 300 (που απο μερικους ασχετους μαλλον πηρε καλη βαθμολογια). Προσαρμοστε τις απαιτησεις που εχετε απο καθε ταινια. Δεν ειναι ολες για ποπ κορν και γυαλια 3D

Αυτό ακριβώς είναι μια ταινία motivation.

Πριν δω την ταινία μόνο και μόνο επειδή έπαιζε ο Ben Stiller νόμιζα ότι θα ήταν κλασσική αμερικάνικη χαζό κωμωδία αλλά ευτυχώς δεν ήταν και με εξέπληξε ευχάριστα.

Δημοσ.

Δεν έχω δει το παλιό αλλά ούτε εγώ γουστάρω τον Μπεν και για πρώτη του φορά με εξέπληξε ευχάριστα. Εξαιρετική φωτογραφία, σκηνικά. Μου άρεσε

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Θέλω πίσω τα λεπτά που έχασα από τη ζωή μου βλέποντας τη μεγαλύτερη πατάτα του 2014 (μέχρι τώρα).

Τρελό σκουπίδι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...