dk1210 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Πουλάω το macbook μου, και αγοράζω καινούριο.... Πώς μπορώ να μεταφέρω το backup του iPhone μου στο νέο macbook? δηλαδή contacts, applications, ringtones, pictures etc? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parasaser Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 μεσω icloud Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dk1210 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 δεν με ενδιαφέρει μέσω icloud...μέσω itunes θα ήθελα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parasaser Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 νομίζω υπάρχει ένα τρικ για το πως να κάνει το itunes back up σε εξωτερικό δίσκο. οπότε το συνδέεις στον καινούργιο και είσαι μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dk1210 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 νομίζω υπάρχει ένα τρικ για το πως να κάνει το itunes back up σε εξωτερικό δίσκο. οπότε το συνδέεις στον καινούργιο και είσαι μια χαρά. Εαν το γνωρίζει κάποιος/α ή οποιοδήποτε άλλο τρόπο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 μπαινεις google και γραφεις αυτο που θες... π.χ. destination itunes back up mac http://apple.stackexchange.com/questions/84668/where-does-itunes-store-my-iphone-and-ipad-backups https://discussions.apple.com/thread/4435871?start=0&tstart=0 ktl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dk1210 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Σε ευχαριστώ πολύ! Αυτό με το google βέβαια το ξέρω, αλλά έγραψα στο forum γιατί το θεώρησα πιο αποτελεσματικό. Εξάλλου, το forum είναι και για τέτοιες ερωτήσεις/απορίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Το default path ειναι αυτο ~/Library/Application Support/MobileSync/Backup/ Οπότε κανε backup και μετα τσιμπα το και βάλτο σε ένα εξωτερικό σκληρό. Αντίστοιχα στο καινούριο Mac το παίρνεις απο τον εξωτερικό και το βάζεις παλι εκει. Αν έχεις και τα δυο Mac μπορείς να το κανεις και μέσα απο το migration assistant (πρακτικά τα πάντα, apps, user accounts κλπ). Ακόμα και να μην τα έχεις αν θες κανεις ένα backup με το time machine και μετα το χρησιμοποιείς στο καινούριο mac και έχεις τα πάντα στο καινούριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dk1210 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 thank you! το έκανα ακριβώς έτσι, απο το παραπάνω link που έδωσε ο kage. όπως και : user - music - itunes - itunes backup - mobile applications Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 time maschine αντιγραφα δεν παιρνεις; ετσι δεν θα γινοταν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dk1210 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 σε αυτό το mac, δεν έχω time machine... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Γιατί όχι; Γιατί όχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα