DragonlordP Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Καλημέρα, εδώ και καμιά βδομάδα έχω ένα περίεργο πρόβλημα με το facebook. Έχω ένα ZTE V970 με custom rom JB (Bruno). Το πρόβλημα νομίζω ότι εμφανίστηκε αφού σχολίασα στο σάιτ κάποιας εφημερίδας, αλλά δεν είμαι και σίγουρος. Τέσπα, το θέμα είναι ότι δεν έχω πια πρόσβαση στο facebook.com από το κινητό! Απεγκατέστησα/ξαναεγκατέστησα την εφαρμογή, νομίζοντας ότι είναι δικό της θέμα, αλλά δε διορθώθηκε, ενώ στη συνέχεια πρόσεξα ότι δεν μπορώ να μπω ούτε μέσω browser (δοκίμασα με δύο). Μετά νόμιζα ότι είναι θέμα ISP, αλλά το κάνει και όταν μπαίνω με wifi. Καμία ιδέα; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JamesSP472 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Τι εννοείς, δε φορτώνει η σελίδα ? Η εφαρμογή δε σου κάνει? Αποστολή από το Samsung Galaxy Ace GT-S5839i με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DragonlordP Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Από την εφαρμογή δε συνδέεται όταν προσπαθώ να κάνω login και πρέπει να επικοινωνήσει με το facebook.com. Από browser δεν ανοίγει καθόλου τη σελίδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Moderators Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 απο τον υπολογιστη μπαινεις κανονικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DragonlordP Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Ναι, δεν είναι το πρόβλημα το facebook, το κινητό είναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DragonlordP Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Τελικά μετά από 10+ μέρες, έφτιαξε στα καλά καθούμενα, μετά από ένα backup στη rom. Άγνωσται αι βουλαί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα