escalator3 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Καλημέρα και καλό καλοκαίρι παιδιά...Επειδή στο pc μου επικρατεί χαμός και σύγχυση από saved passwords και σε πλήθος sites έχω ξεχάσει πάρα πολλούς και έχω κολλήσει και πολλούς από την υπερπροσπάθεια...έχω δειαβάσει για προγράμματα που κάνουν ρεκοβερ αλλά δεν μπορώ να δουλέψω κανένα σωστά, καπού αλλού διάβασα ότι θα πρέπει από την έναρξη να τρέξω το αρχείο "keymgr.dll" αλλά δεν μπορώ να το ανοίξω....έχει κανείς καμιά ιδέα? Θέλω να βρω ότι password έχει καταχωρηθεί στο pc μου. win7 32 bit
makfil Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Στον Firefox, Εργαλεία/Επιλογές/Ασφάλεια/Αποθηκευμένοι κωδικοί. 1
escalator3 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Στον Firefox, Εργαλεία/Επιλογές/Ασφάλεια/Αποθηκευμένοι κωδικοί. To χω δοκιμάσει αλλά τίποτα...δουλεύω με chrome... Κυρίως δουλεύω σε chrome και σε modzilla αλλά για να καταλάβετε τι σας λέω, αποφεύγω να κλικάρω το save password σαν επιλογή για να γίνονται store οι κωδικοί μου...και επειδή έχω πολλούς διαφορετικούς κωδικούς γι αυτό έγινε αυτή η σύχγυση....δεν μπορώ να βρω τους κωδικούς μου σωσμένους σε temporary files ή στα cookies....απλώς ρωτάω γιατί δεν ξέρω να το κάνω και να σημειωθεί οτί μιλάω μόνο για το δικό μου personal pc και όχι για να υποκλέψω στοιχεία από κανέναν,κτλ.
NikosKallithea Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 To χω δοκιμάσει αλλά τίποτα...δουλεύω με chrome... Κυρίως δουλεύω σε chrome και σε modzilla αλλά για να καταλάβετε τι σας λέω, αποφεύγω να κλικάρω το save password σαν επιλογή για να γίνονται store οι κωδικοί μου...και επειδή έχω πολλούς διαφορετικούς κωδικούς γι αυτό έγινε αυτή η σύχγυση....δεν μπορώ να βρω τους κωδικούς μου σωσμένους σε temporary files ή στα cookies....απλώς ρωτάω γιατί δεν ξέρω να το κάνω και να σημειωθεί οτί μιλάω μόνο για το δικό μου personal pc και όχι για να υποκλέψω στοιχεία από κανέναν,κτλ. Κωδικούς που δεν εχεις αποθηκεύσει σε καποιον browser ή σε καποιο πρόγραμμα δεν μπορεις να τους βρεις.
SPANK Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Σε firefox παντως εγω χρησιμοποιώ το http://mozbackup.jasnapaka.com/ , κανει save cookies history offline pages τα πάντα και ετσι οταν κανεις format βρίσκεις απλα το αρχείο του backup κανεις restore μεσω του προγράμματος και τα εχεις ολα παλι , λειτουργεί επισης και για τα mail αν χρησιμοποιείς thunderbird 1
escalator3 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Σε firefox παντως εγω χρησιμοποιώ το http://mozbackup.jasnapaka.com/ , κανει save cookies history offline pages τα πάντα και ετσι οταν κανεις format βρίσκεις απλα το αρχείο του backup κανεις restore μεσω του προγράμματος και τα εχεις ολα παλι , λειτουργεί επισης και για τα mail αν χρησιμοποιείς thunderbird Για πες μου λιγο πιο αναλυτικά. Δηλαδή θα το εγκαταστήσω και μετά τι πρέπει να κάνω για να βρω τους κωδικούς μου?
SPANK Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δεν μπορείς να τους δείς απλα αυτο το πρόγραμα σου κανει ενα backup (δημιουργεί ενα αρχείο) σε περίπτωση που κανεις format και θέλεις μετα να επαναφέρεις τα πάντα οπως ηταν πριν στον firefox συμπεριλαμβανομένου cookies history κωδικούς που ειχες αποθηκευμένους στα sites κτλπ. Απο εκει και πέρα εγω οταν δεν θυμάμαι καποιον τους βρίσκω απο εκει που ειπε και ο makfil στο 2ο μύνημα
escalator3 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Για chrome δηλαδή δεν ξέρει κανένας? Σας είπα οτί δεν κάνω save password και γι αυτό την πάτησα....δεν μπορεί να μην σώζονται κάπου αυτά,στα cookies ή στο ιστορικό έστω και κάπου χωμενα....για το αρχείο keymgr.dll ξέρει κανείς να μου πει?
NikosKallithea Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Για chrome δηλαδή δεν ξέρει κανένας? Σας είπα οτί δεν κάνω save password και γι αυτό την πάτησα....δεν μπορεί να μην σώζονται κάπου αυτά,στα cookies ή στο ιστορικό έστω και κάπου χωμενα....για το αρχείο keymgr.dll ξέρει κανείς να μου πει? Σου απαντησα αλλα δεν θελεις να καταλαβεις
escalator3 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Σου απαντησα αλλα δεν θελεις να καταλαβεις Σορυ ρε φιλε αλλα ο αλλος καθοταν στην κινα και χακαρε ελβετικη online τραπεζα...μου ειναι λιγο δύσκολο να πιστεψω οτι δεν μπορω να ξεσκονισω κατι που ειναι μεσα στον δικο μου προσωπικο υπολογιστη στο γραφειο μου....
isay Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Σορυ ρε φιλε αλλα ο αλλος καθοταν στην κινα και χακαρε ελβετικη online τραπεζα...μου ειναι λιγο δύσκολο να πιστεψω οτι δεν μπορω να ξεσκονισω κατι που ειναι μεσα στον δικο μου προσωπικο υπολογιστη στο γραφειο μου.... Αυτά γίνονται στις ταινίες και η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική. Την απάντηση στην εχει δώσει ο NikosKalithea. Εργαλείο πασπαρτου δεν υπάρχει. Τα cookies αποθηκεύουν συνήθως τον τελευταίο χρήστη και το περιχεόμενο των cookies ειναι κωδικοποιημένο, δηλαδη ακόμα κι αν το ανοίξεις θα βλέπεις περιεργες συμβολοσειρές και οχι αυτούιο κωδικό. Κατά περίπτωση ΙΣΩΣ να μπορεσεις να κάνεις δουλειά για συγκεκριμένο site αλλά οι πιθανότητες να τα καταφέρεις τείνουν στο μηδέν. Πες μας πιο site θες να δεις κωδικό και ίσως γίνεται κάτι. Να εχεις το εξής κατα νου. Αν σε οποιοδήποτε site εχεις κάνεις login με διάφορα ονοματα τοτε κρατά μονο το τελευταίο και με την προυποθεση οτι δεν εχεις κάνει logout και δεν εχει γίνει expire το cookie. Αν πχ μπήκες στο domainX.com ως χρήστης user1, έκανες Logout και μετά μπήκες ως χρήστης user2 τοτε ΙΣΩΣ (με πολλές προυποθέσεις) να βρεις το password του user2 αλλά τα στοιχεία του user1 τα ξεχνάς. 1
escalator3 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Αυτά γίνονται στις ταινίες και η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική. Την απάντηση στην εχει δώσει ο NikosKalithea. Εργαλείο πασπαρτου δεν υπάρχει. Τα cookies αποθηκεύουν συνήθως τον τελευταίο χρήστη και το περιχεόμενο των cookies ειναι κωδικοποιημένο, δηλαδη ακόμα κι αν το ανοίξεις θα βλέπεις περιεργες συμβολοσειρές και οχι αυτούιο κωδικό. Κατά περίπτωση ΙΣΩΣ να μπορεσεις να κάνεις δουλειά για συγκεκριμένο site αλλά οι πιθανότητες να τα καταφέρεις τείνουν στο μηδέν. Πες μας πιο site θες να δεις κωδικό και ίσως γίνεται κάτι. Να εχεις το εξής κατα νου. Αν σε οποιοδήποτε site εχεις κάνεις login με διάφορα ονοματα τοτε κρατά μονο το τελευταίο και με την προυποθεση οτι δεν εχεις κάνει logout και δεν εχει γίνει expire το cookie. Αν πχ μπήκες στο domainX.com ως χρήστης user1, έκανες Logout και μετά μπήκες ως χρήστης user2 τοτε ΙΣΩΣ (με πολλές προυποθέσεις) να βρεις το password του user2 αλλά τα στοιχεία του user1 τα ξεχνάς. Ρε μεγαλε τι site να σου δώσω....τι σημασια εχει αυτο...εχω σε ολες τις στοιχηματικες εταιρειες...σε λογαριασμους email,σε σε σε....δηλαδη εφοσον τα cookies ειναι στον υπολογιστη μου δεν υπαρχει περιπτωση να διαβασω και να βρω ακρη.....Καλα ρε παιδια αν ειναι τοσο δυσκολο αυτο που ζηταω..... Για παραδειγμα εχω διαβασει για keylogger προγραμματα οσον αφορα για παρακολουθηση αλλων pc. Εγώ στο δικό μου δεν μπορω να το εγκαταστησω και να μου εμφανισει κωδικους?
isay Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Ρε μεγαλε.....Δεν γνωριζόμαστε απο χτες. ... τι site να σου δώσω....τι σημασια εχει αυτο...Έχει σημασία γιατί ειχα τη διάθεση να ρίξω μια ματιά σε 1-2 sites μήπως βγάλω άκρη με τα cookies. Δεν με ενδιαφέρει να μάθω τι κάνεις στη ζωή σου, αλλά έχω την διάθεση να βοηθώ τους συνανθρώπους μου. Αν εσυ πας στον ηλεκτρονικό και του πεις οτι η τηλεόραση μου δεν αναβει και σε ρωτήσει «ποια τηλεόραση εχεις», θα του απαντήσεις «Ρε μεγαλε τι σημασία έχει» ; ..εχω σε ολες τις στοιχηματικες εταιρειες...σε λογαριασμους email,σε σε σε...Αν μιλάμε για μεγάλες εταιρείες και σοβαρά webmail, τότε σου επιβεβαιώνω 100% οτι αυτό που θες δεν γίνεται γιατί ολες κάνουν hashing τους κωδικους και δουλεύουν και με session cookies. ....δηλαδη εφοσον τα cookies ειναι στον υπολογιστη μου δεν υπαρχει περιπτωση να διαβασω και να βρω ακρη.....Καλα ρε παιδια αν ειναι τοσο δυσκολο αυτο που ζηταω.....Δεν θα το χαρακτήριζα δύσκολο, αλλά ακατόρθωτο. Αυτοί που σου απάντησαν ξέρουν 5 (για να μην πω πολύ παραπάνω) πράγματα για το πως δουλεύουν κάποια πράγματα, σου απαντουν οτι αυτο που θες μάλλον δεν γίνεται και εσύ επιμένεις οτι γίνεται. Θα χαρώ πολύ να με διαψεύσεις. Συμπλήρωμα: Το keymgr.dll είναι για διαχείρηση κωδικών χρηστών των windows. Δεν εχει καμια σχέση με τους κωδικους σε web sites που θες. 3
escalator3 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 OK isay αν το πηρες στραβα το μεγαλε,ετσι μιλαω δεν το ειπα υποτιμητικά...anyway sorry. Οκ αν ειναι δύσκολο το παρατάω και θα κάνω σάρωση στο web και στα sites που ειμαι γραμμενος και θα κάνω reset τους κωδικους μου....σε οσα site γινεται...Να ρωτησω κάτι τελευταιο...αν βάλω κάποιο keylogger υπάρχει περίπτωση να βρω άκρη? Θελω να πω θα βγαλει κωδικους που εχω πληκτρολογησει πριν η θα αρχιζει να παρακολουθει απο τωρα,την στιγμη που θα το εγκαταστησω?
WoodSell3r Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Απο την στιγμή που θα το κάνεις εγκατάσταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα