kukukali Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Langαρισμα στο φουλ.το είχα πάρει το Δεκέμβρη του 12 με την προσφορα των 250 ευρώ και το επέστρεψα σε 2 ημέρες .Μόνο η μπαταρία και τα ηχεία είναι καλά. 1
mpokwsths Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Πέστα χρυσόστομε. Ακούμε εδώ μέσα ότι να'ναι. Hardware διετίας που με το TouchWiz της Samsung γίνεται το απόλυτο χάλι. Μου είχε κάνει πολύ κακή εντύπωση...
alambi Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Ειναι τουλάχιστον από εταιρεία πολυ αξιόπιστη ...
louben Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Επειδή το έχω εδώ και 8 μήνες, είναι πάρα πολύ αξιοπρεπές με φοβερή αυτονομία και αρκετά καλή οθόνη, όσα κι αν γράφονται εδώ.. Από εκεί και πέρα, προσωπικά δε θα το επέλεγα τώρα όταν προχθές π.χ. υπήρχε προσφορά για 4πύρηνο 3G Toshiba.. Επιπλέον, επειδή έχω και το φθηνό 7αρι του Γερμανού (Ρουμάνικο) και έχει περάσει από τα χέρια μου το 8αρι Intenso, δε νομίζω πλέον πως αξίζει να δώσει κάποιος τόσα παραπάνω απλά για την επωνυμία. Από το μηχάνημα αυτό καθαυτό είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, οι ενστάσεις μου αφορούν τις εναλλακτικές (καλύτερο σε αυτά τα χρήματα επώνυμα, ή φθηνότερη ημι-κινεζιά από ελληνικά όμως μαγαζιά). ΥΓ. Φυσικά και παίρνει κάρτα μνήμης έως 32gb. Οταν λες intenso εννοεις το 824?Αυτο ομως ειναι 8 αρι.Σε δεκαρι υπαρχει κατι που να το κοντραρει στα ισια αλλα σε χαμηλοτερη τιμη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα