eagle_eyes Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Για όσους ενδιαφέρονται για επώνυμο tablet 10.1 : http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/124305-samsung-gt-p5110 http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10117911 http://www.skroutz.gr/s/1923380/Samsung-Galaxy-Tab-II-16GB-P5110.html Στα €239 δεν είναι και άσχημη τιμή...
denthnpalevw Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 με αυτα τα σπεκς δεν το λες και τρελη προσφορα απλα ενα φθηνο επωνυμο ταμπλετ..
louben Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δεν εχω ασχοληθει με το σπορ αλλα για 16 γιγα χωρις καρτα μνημης και χωρις 3g/4g δεν το λες προσφορα.
astymagos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Εχετε δηλαδη αλλη προταση σε επωνυμο 10αρι;
georsev Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Μια χαρά είναι η προσφορά καλό ταμπλετακι παρα πολύ καλη μπαταρία ονηνη καλη μονο λίγο αργό αλλά με κάποια custom λινετε..
mpokwsths Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Πολύ αργό, σπαστή κίνηση παντού (εξού και η καλή μπαταρία) και μέτρια οθόνη. Μόνο για κάποιον που θέλει τώρα 10άρι tablet... 1
eagle_eyes Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Πάντως στο amazon.co.uk(http://www.amazon.co.uk/Samsung-Galaxy-Tab-10-1inch-Tablet/dp/B0080OYLM6/ref=sr_1_13?ie=UTF8&qid=1375772728&sr=8-13&keywords=tablet) έχει από τα καλύτερα reviews και είναι από τα πιο δημοφιλή tablets. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Απλά βρήκα την προσφορά και την έβαλα για όσους φίλους ενδιαφέρονται. Μην ξεχνάμε τα 2 χρόνια εγγύηση, GPS και απ' οτι ξέρω έχει και υποδοχή για κάρτα μνήμης (δεν ξέρω γιατί στο site του κοστόβολου λέει ότι η κάρτα μνήμης δεν υποστηρίζεται).
mpokwsths Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Καλά, στο Amazon ότι να'ναι λέει ο καθένας. Εδώ στο πρώτο review λέει κάποιος: "The 10" 1280×800 screen is crystal clear and the colour and resolution are impressive - very impressive.". Ουα χα χα χα χα
eagle_eyes Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Καλά, στο Amazon ότι να'ναι λέει ο καθένας. Εδώ στο πρώτο review λέει κάποιος: "The 10" 1280×800 screen is crystal clear and the colour and resolution are impressive - very impressive.". Ουα χα χα χα χα Πάντως αγαπητέ φίλε εγω θα συμφωνήσω με το review γιατί το είδα στο public και η προσωπική μου άποψη είναι ότι πράγματι η οθόνη είναι πολύ καλή. Παραθέτω και ένα review που βρήκα στο youtube για το συγκεκριμένο tablet. ( ).
mpokwsths Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δεν ήθελα να βάζω links από reviews και να το ζαλίζουμε το πράγμα. http://www.tomshardware.com/reviews/galaxy-tab-2-review-benchmark,3278-4.html Πολύ χειρότερη οθόνη από του πρώτου Tab, χαμηλή ανάλυση για το μέγεθος, φτωχά χρώματα που έχουν προσπαθήσει να τα τονίσουν με υπερβολικό κορεσμό των midtones. Γενικά, αν διαβάσεις το άρθρο θα δεις ότι, όταν βγήκε, ήταν πολύ last year το όλο πακέτο. Τώρα, μετά από 1 χρόνο + είναι άστα να πάνε... Το έχω δει από κοντά και το όλο πακέτο ήταν αίσχος στα 300+ που είχε μέχρι πρότινος. Στα 240€ τα πράγματα δείχνουν καλύτερα αλλά ως εκεί...
Themos3 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Ετσι κ αλλιως 8% κατω απο την επομενη με διαθεσιμοτητα στον τσιγγουνη ειναι ... δεν ειναι και να τρελενεσαι να πας να αγορασεις.Αν καποιος το ειχε βαλει στο ματι και θεωρει οτι τον ικανοποιει θα κερδισει 20ε αν το παρει σημερα, τοσο απλα.
el_el Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 πιστεύω ότι με 25 ευρω παραπανω απο το samsung το fujitsu M532 ειναι καλυτερη επιλογη αν εχει ξεμεινει κανενα κοματι 1
moses Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Η υπερβολη της υπερβολης, μια χαρα ειναι το ταμπλετ για καποιον που διαθετει τοσα χρηματα. Αν εχεις παραπανω χρηματα κοιτας αλλου, οσο για την οθονη χαλαρωστε λιγο ρε παιδια δεν ειναι και retina αλλα εσεις την κανατε να μοιαζει με του χειροτερου κινεζικου, αξιοπρεπεστατη ειναι. Sent from my U9200 using Insomnia
nikosdet Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Επειδή το έχω εδώ και 8 μήνες, είναι πάρα πολύ αξιοπρεπές με φοβερή αυτονομία και αρκετά καλή οθόνη, όσα κι αν γράφονται εδώ.. Από εκεί και πέρα, προσωπικά δε θα το επέλεγα τώρα όταν προχθές π.χ. υπήρχε προσφορά για 4πύρηνο 3G Toshiba.. Επιπλέον, επειδή έχω και το φθηνό 7αρι του Γερμανού (Ρουμάνικο) και έχει περάσει από τα χέρια μου το 8αρι Intenso, δε νομίζω πλέον πως αξίζει να δώσει κάποιος τόσα παραπάνω απλά για την επωνυμία. Από το μηχάνημα αυτό καθαυτό είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, οι ενστάσεις μου αφορούν τις εναλλακτικές (καλύτερο σε αυτά τα χρήματα επώνυμα, ή φθηνότερη ημι-κινεζιά από ελληνικά όμως μαγαζιά). ΥΓ. Φυσικά και παίρνει κάρτα μνήμης έως 32gb.
Themos3 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Εχει κατι κινεζιες σ αυτα τα λεφτα απο κινεζικα μαγαζια (που μια χαρα αξιοπιστα ειναι) που το πατανε κατω αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα