Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 7 άτομα μόνο ? Φαίνεται καλή δουλειά για 7..
nemesiskp Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Εγω παντως το ψηφισα στο steam greenlight.Φαινεται να αξιζει.
chek2fire Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Μόλις κυκλοφόρησε και από τι λένε θα βγαίνει σε επεισόδια και είναι και διαθέσιμο για linux. Εντυπώσεις προσεχως 1
Millennium Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Επεισόδια ε...Ελπίζω να'ναι αξιοπρεπές και να μην είναι υπερβολικά μικρό.
xlomo Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Πάντως χαίρομαι γιατί έχουν πάρει τα πάνω τους τα first person horror adventure.
chek2fire Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Εχω τελειώσει το chapter 1 και είμαι ήδη στα μέσα του 2. το game θα το χαρακτήριζα σαν μυστηρίου και όχι horror. Κάθε chapter είναι σαν μια κάθοδος στο εφιαλτικό παράλληλο σύμπαν ενός δολοφόνου. Εχει αρκετά ενδιαφέρων γενικά σαν game αλλά είναι πολύ μικρό το πρώτο του μέρος. Πλέον παίζει και άψογα σε linux 1
Millennium Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Πολύ μικρό ε.Αυτό που έλεγα.Τι θέλουν και πηγαίνουν σε επεισοδιακή μορφή αφού μπορούν να πάνε σε crowdfunding...
chek2fire Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Ειναι όντος μικρό μου πήρε ένα τρίωρο να τελειώσω τα δύο chapter του και ειλικρινά περιμένω πως και πως την συνέχεια του. Δεν είναι τρόμου αλλά έχει μια απίστευτα απόκοσμη και ζοφερή ατμόσφαιρα. Ο δε κόσμος του νομίζω είναι λες και έχει βγει από κάποιο horror βιβλίο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα