killer76 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Ρε παιδια πήρε ένας φίλος μου ένα tablet απο το Multirama στα 99€ με android. Επειδή δεν το έχει εδώ να το δούμε μαζί αλλά σε ένα χωριό, φτιαξαμε ενα gmail και του ειπα οταν παει στο χωριο να ανοίξει το playstore να βάλει τα το gmail και τον κωδικο για να κατεβαζει εφαρμογες. Σήμερα πήγε και με πήρε τηλέφωνο οτι δεν έχει πουθενά play store. Είναι δυνατόν? Του είπα να κοιτάξει μήπως και έχει κάτι άλλο π.χ. android market αλλά και πάλι τίποτα. Όλα τα android δεν έχουν playstore? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Αυτό σημένει ότι το tablet είναι κινέζικο στα οποία δεν υποστηρίζονται από την google και για αυτό δεν έχουν App Store.Τι μπορεί να κάνει τώρα? custom rom (ή root αλλά δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις κάτι μετά) αλλά ότι και να κάνει θα χαθεί η εγγύηση. Κανονικά κάτι τέτοια κινέζικα έχουν ένα δικό τους app store ή μπορείς να περάσεις εσύ απλά μην περιμένεις και πολ΄μεγάλη υποστήριξη. Τα περισσότερα ζητάνε υποστήριξη από app store. Κάποια που παίζουν σίγουρα είναι Cut the rope, Drag race από τα γνωστά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micahel Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Googlare playstore apk και κατέβασε το και περνα το και εγκατέστησετο στο ταβλετ Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgsisp Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 ή http://www.1mobile.com/app/market/?cid=9 έχει το 90% apps του play Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
username-taken Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Ναι, έχει πολλά που δεν έχουν το Play. Βασικά απλά πείραν το OS και το έβαλαν χωρίς να κανονίσουν κάτι με την Google. Εκτός απο το 1mobile είναι και το Opera app store αλλά και το SlideMe.org . Πάρα πολλά apps εκεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgsisp Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Αν κατάλαβα καλά για να βάλουμε το google play θα πρέπει η ταμπλέτα να της γίνει root? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
username-taken Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δεν το νομίζω. http://www.redmondpie.com/google-play-apk-4.2.9-download-play-store-app-for-android/ Εκεί έχει το 4.2.9 και δεν λέει κάτι για root. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micahel Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgsisp Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Εγώ παιδιά πήρα την bitmore 760 google play δεν έχει, προσπάθησα να το περάσω χωρίς αποτέλεσμα. Βολεύτηκα μέσω του 1mobilemarket. Αλλά έχω σκυλιάσει για να το περάσω. Ψάχνω τρόπος μέσω διάφορα φόρουμ χωρίς αποτέλεσμα, δεν θέλω να κάνω root είναι 5 ημερών ταμπλέτα. Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2013 από giorgsisp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dancer_69 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Με το root δεν κινδυνεύεις να χαλάσει η συσκευή(κινδυνεύεις βέβαια αν πειράξεις κάποιο αρχείο συστήματος). Επίσης τα bitmore νομίζω είναι ήδη ρουταρισμένα. Εμένα έπεσε στα χέρια μου το 745 και είναι ήδη root. Μπορείς να το ελέγξεις με κάποιον terminal emulator. Θα γράψεις στη γραμμή εντολών "su" χωρίς τα εισαγωγικά αν το σηματάκι αλλάξει από "$" σε "#" η συσκευή είναι ρουταρισμένη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgsisp Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) η γραμμή εντολών που είναι? δεν έχω ιδέα. και σ΄ αυτό το αρχείο όταν έκανα εγκατάσταση τίποτα. Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2013 από giorgsisp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dancer_69 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Η γραμμή εντολών των windows(εξαρτάται από την έκδοση, συνήθως είναι κάπου στα βοηθήματα). Πρέπει βέβαια να έχεις το adb, το οποίο είναι μέρος του android-sdk και βρίσκεται στον κατάλογο platform-tools(πρέπει να το κατεβάσεις από την google). Αφού λοιπόν το κατεβάσεις και το σώσεις κάπου στον υπολογιστή σου, για παραδειγμα στο φάκελο C:\android-adb, θα πρέπει ν' ανοίξεις τη γραμμή εντολών, να μεταφερθείς στο φάκελο που έχεις βάλει το adb.exe με την εντολή: cd android-adb και να εκτελέσεις την εντολή: adb shell Αν τότε σου βγει το "$" δίνεις την εντολή: su αν δεν αλλάξει σε "#" η συσκευή δεν είναι root, αν είναι εξ' αρχής "#" ή αλλάξει με το su, τότε είναι root. Εναλλακτικά μπορείς να κάνεις το ίδιο πράγμα από τη συσκευή. Ψάχνεις στο google play για android emulator, και κατεβάζεις την εφαρμογή(ίσως υπάρχουν αρκετές, εγκατέστησε κάποια). Μόλις ανοίξεις την εφαρμογή ελέγχεις πάλι για το σύμβολο. Αν είναι "$" δίνεις την εντολή su, όπως και παραπάνω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα