Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 340
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όπως ήδη έγραψα αλλά δεν το κατάλαβες, ο εργαζόμενος θα πληρώσει την μηνιαία κάρτα των 45 ευρώ τα οποία θα τα πάρει επιστροφή από την δουλειά του. Να το ξαναγράψω;

Επίσης έγραψα ότι έχει και άλλα πολλά λάθη που βαριέμαι να αναλύω. Πχ δίνει τις τιμές σούπερ μάρκετ του GB και του Delhaize, αν πας στα μεγάλα Carrefour είναι φθηνότερα και αν θέλεις πιο φθηνά πας LiDL/ALDI, που οι τιμές του Lidl της Ελλάδας είναι συγκριτικά απαράδεκτα υψηλότερες σε σχέση με του Βελγίου, ή πας και Colryt που σε πολλά πράγματα είναι πιο φθηνό του Lidl και καλύτερη ποιότητα.

Όπως το σύγκρινα εγώ, το σάιτ δίνει σύγκριση ανάμεσα σε έναν έλληνα που μόλις θα έρθει να ζήσει στις Βρυξέλλες, όχι πχ σε εμένα που ζω εδώ 8 χρόνια τώρα και είμαι μέσα στα κόλπα.

www.gumtree.com

Ναι, αλλά με την ίδια λογική, και για την Αθήνα δίνει τις τιμές για κάποιον που δεν ξέρει τα κόλπα. Ο φοιτητής θα βγάλει φοιτητικό, τράπεζες και νοσοκομεία κάνουν συμφωνίες και σου δίνουν ετήσιες κάρτες σε καλύτερη τιμή, οι κινηματογράφοι έχουν μέρες που κάνουν προσφορές κτλ. Έτσι κι αλλιώς ενδεικτικά είναι όλα αυτά, κάθε άτομο έχει άλλα έξοδα.

Μα ακριβώς αυτό εννοώ και γω....Φυσικά είναι ενδεικτικά..προς τα πάνω και φυσικά κάποιος μπορεί να ζήσει και με λιγότερα στις συγκεκριμένες πόλεις.gigisoni όπως έγραψα και πριν το site δείχνει τις ΜΕΣΕΣ τιμές και όχι τις φτηνότερες μπορεί εσύ να παίρνεις την μπύρα 5 ευρώ και ο άλλος 8 αν το site γράψει 7 πχ σημαίνει ότι δεν αντικατοπτρίζει την τιμή της μπύρας στην συγκεκριμένη πόλη?Προφανώς και όχι :).....

Δημοσ.

αρχιζω και βαριεμαι το γεγονος οτι

ολοι μπαινουν μεσα και λενε "ξερω τα κολπα οποτε αυτο που ποσταρες δεν ξερει τι του γινεται" 

αλλα κανεις δεν μοιραζεται τα κολπα ή καποιου ειδους καθοδηγηση...

efialtis3.jpg

χμμ...

Δημοσ.

Μα ακριβώς αυτό εννοώ και γω....Φυσικά είναι ενδεικτικά..προς τα πάνω και φυσικά κάποιος μπορεί να ζήσει και με λιγότερα στις συγκεκριμένες πόλεις.gigisoni όπως έγραψα και πριν το site δείχνει τις ΜΕΣΕΣ τιμές και όχι τις φτηνότερες μπορεί εσύ να παίρνεις την μπύρα 5 ευρώ και ο άλλος 8 αν το site γράψει 7 πχ σημαίνει ότι δεν αντικατοπτρίζει την τιμή της μπύρας στην συγκεκριμένη πόλη?Προφανώς και όχι :).....

www.gumtree.com

Ναι, αλλά με την ίδια λογική, και για την Αθήνα δίνει τις τιμές για κάποιον που δεν ξέρει τα κόλπα. Ο φοιτητής θα βγάλει φοιτητικό, τράπεζες και νοσοκομεία κάνουν συμφωνίες και σου δίνουν ετήσιες κάρτες σε καλύτερη τιμή, οι κινηματογράφοι έχουν μέρες που κάνουν προσφορές κτλ. Έτσι κι αλλιώς ενδεικτικά είναι όλα αυτά, κάθε άτομο έχει άλλα έξοδα.

Ρε σεις με δουλεύετε;

Ενδεικτικές τιμές είναι όταν δίνει τις τιμές των ΜΜΜ των τουριστών και όχι των κατοίκων Βρυξελλών;

Ενδεικτικές τιμές είναι όταν παίρνει τις τιμές του ακριβότερου σούπερ μάρκετ των Βρυξελλών;

Ενδεικτικές τιμές είναι όταν για τιμές φρούτων δίνει τις τιμές που τα πουλά το σούπερ μάρκετ και μάλιστα το Delhaize, το ακριβότερο;

Ενδεικτικές τιμές είναι όταν για τιμή βενζίνης δίνει την τιμή που έχουν την βενζίνη 2-3 βενζινάδικα που βρίσκονται στο κέντρο της πόλης και όχι τα παραέξω; Και όταν λέω κέντρο εννοώ 1-2 τετραγωνικά χιλιόμετρα, και όχι στα 15 που είναι τα όρια της πόλης.

Μην τρελαθούμε τώρα....

Δημοσ.

gigisoni, το site δε νομίζω να το χρησιμοποιεί κανείς για να εκτιμήσει το απόλυτο ποσό που θα ξοδεύει. Όλοι για να συγκρίνουν πόλεις μεταξύ τους μπαίνουν. Το ερώτημα λοιπόν αν τα δεδομένα για την Αθήνα βγαίνουν από τα φτηνά σούπερ μάρκετ/προϊόντα/μαγαζιά, ενώ για τις άλλες πόλεις από τα ακριβά. Αν ισχύει αυτό, τότε δεν είναι συγκρίσιμα. Αν όμως είναι εξίσου υπερεκτιμημένα τα κόστη σε όλες τις πόλεις, δεν είναι πρόβλημα. Εσύ ξέρεις για τις Βρυξέλλες και καλώς σχολιάζεις. Για την Αθήνα βλέπεις να έχουν επιλεγεί οι τιμές με διαφορετικό κριτήριο;

Δημοσ.

gigisoni, το site δε νομίζω να το χρησιμοποιεί κανείς για να εκτιμήσει το απόλυτο ποσό που θα ξοδεύει. Όλοι για να συγκρίνουν πόλεις μεταξύ τους μπαίνουν. Το ερώτημα λοιπόν αν τα δεδομένα για την Αθήνα βγαίνουν από τα φτηνά σούπερ μάρκετ/προϊόντα/μαγαζιά, ενώ για τις άλλες πόλεις από τα ακριβά. Αν ισχύει αυτό, τότε δεν είναι συγκρίσιμα. Αν όμως είναι εξίσου υπερεκτιμημένα τα κόστη σε όλες τις πόλεις, δεν είναι πρόβλημα. Εσύ ξέρεις για τις Βρυξέλλες και καλώς σχολιάζεις. Για την Αθήνα βλέπεις να έχουν επιλεγεί οι τιμές με διαφορετικό κριτήριο;

Για Θεσσαλονίκη θα μιλήσω.

Τιμές φρούτων, είναι τιμές λαικής. Λόγω κρίσης, οι τιμές στο σούπερ ήταν κοντά στις τιμές λαικής πριν 2 βδομάδες που ήμουν Θεσσαλονίκη και είδα, ενώ στις Βρυξέλλες έχουν μεγάλη διαφορά.

Βενζίνη στη Θεσσαλονίκη, σωστά την έχει.

Εισιτήρια ΜΜΜ τόσο στοιχίζουν στον εργαζόμενο Θεσσαλονίκης, πάλι σωστά το δίνει.

Οπότε δεν ξέρω τι γίνεται με σύγκριση άλλων πόλεων, σύγκριση Θεσσαλονίκης-Βρυξελλών βγαίνει λάθος.

Δημοσ.

Τι να περιμένεις απλά έτσι για να καταλάβουμε λίγο την κατάντια μας πάνω από 160 χιλιάδες αιτήσεις για 10 χιλιάδες θέσεις με μισθό 625 ευρώ για 5 μήνες. 

• Like 1
Δημοσ.

Τι να περιμένεις απλά έτσι για να καταλάβουμε λίγο την κατάντια μας πάνω από 160 χιλιάδες αιτήσεις για 10 χιλιάδες θέσεις με μισθό 430/490 ευρώ για 5 μήνες. 

Fixed

• Like 1
Δημοσ.

έτσι όπως πάμε θα δουλεύουμε και τσάμπα.

Ήδη πολλοί το κάνουν, έμενα ένας ξάδερφος μου είπε να με βάλει σε έναν "γνωστό" τσάμπα στην αρχή για την εμπειρία ....       

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...