hexenlord Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δεν νομίζω πάντως πως το 2ο παράδειγμα αναφέρεται στη μέση ελληνίδα. Τουλάχιστον της νέας γενιάς, από τη γενιά των γονιών μου ξέρω αρκετές που δεν δούλεψαν ποτέ και τις συντηρούσε ο άντρας τους. Για το πρώτο, τι να πω. Και εγώ εκπλήσομαι που οι γυναίκες δεν είναι πρόθυμες να πάνε σε μια χώρα που όταν σε βιάζουν πας φυλακή Ναι και γω εκπλησσομαι που οι ελληνιδες της Καταρ Εργουιζ εχουν φτασει τις 213 ενω ο συνολικος ελληνοκυπριακος πληθυσμος ξεπερναει τις 3000. Ισως ειναι ολοι ιnto s&m και την βρισκουν με βιασμους. Προλαβαινω σχολιο τυπου "Α, για αεροσυνοδο την ηθελες??" και λεω πως ηταν δουλεια γραφειαρας με εμφαση στο revenue management. Επιπλεον, και για αεροσυνοδο να την ηθελα, καμια δουλεια δεν ειναι ντροπη. 1
REDODIN7 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Πάντως μιας και σε ενδιαφέρει να εργαστείς με μισθό πείνας, πέρνα από τον Δήμο σου και ενημερώσου, ποτέ δεν ξέρεις. Αν έχεις κάρτα ανεργίας μπορεί να έχεις μια "ευκαιρία" να πάρεις καμιά θέση. Ναι δεν ειμαι πια ρεμαλι εχω εδω και λιγους μηνες ειμαι επισημα πτυχιουχος ανεργος Μετα των 15 Αυγουστο θα παω για ανανεωσει στον ΟΑΕΔ οποτε θα ρωτησω να δω αν εχει τιποτα αν 2 μηνες περιμενω ενα προγραμμα αλλα ακομα τιποτα
CROM271 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Το είπες και μόνος σου αλλά θα στο πω λαικά μήπως και στροφάρει το ρημάδι για να μην αρχίσουμε τις τούμπες. Αυτός ΕΧΕΙ δικαίωμα να παίρνει μέρος στη διαχείριση του οικογενειακού του εισοδήματος. Εσύ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ δικαίωμα να χαρακτηρίζεις κατά αυτόν τον τρόπο (κοινώς να υποβαθμίζεις) κάποιον άσχετο (που ξαναλέμε ΕΧΕΙ δικαίωμα να κάνει ότι γουστάρει με τα λεφτά των δικών του, κατ'επέκτασην δικά του) επειδή απλά δεν αρέσει ΣΕ ΣΕΝΑ αυτό. Και πιο σφαιρικά να το δούμε, μεγάλο μέρος των νέων (μέχρι 30) πάντα είχε υποστήριξη (όχι μόνο οικονομική και το τονίζω) από γονείς πριν την κρίση. Το ίδιο ποσοστό ήταν παράσιτα; Τώρα με την κρίση που αυξήθηκαν οι άνεργοι, είναι ακόμα παράσιτα; Εναλλακτικά, με βάση εσένα ο 30ρης που θα ζητήσει 20 ευρώ 1-2 φορές το 15νθήμερο είναι παράσιτο αλλά η κα-λιαρα καστανομαλλούσα που της κάνουν δώρο/προίκα οι δικοί της ένα διαμέρισμα/σπίτι τι είναι; ΥΓ. Για να σε προλάβω, βρήκα χρόνο οπότε απαντώ. Να σου πω και εγώ ένα παράδειγμα ακραίο μεν αλλά το κανω για να καταλάβεις τις αρλούμπες που λες. Μανα παίρνει σύνταξη 500 ευρώ. Παω εγώ ο ανεπροκοπος γιος και της τα παίρνω όλα της γριουλας. Επειδή είναι θέμα και εισόδημα οικογενειακό δεν έχω δικαίωμα να τον χαρακτηρίσω τον γιο; Τι μας λες ρε φίλε... Και επειδή το γενικευεις δεν είπα παράσιτα όλους όσους τους βοηθάνε οι γονείς. Αν κάποιος δεν μπορεί όντως να βρει δουλεια φυσικά και να βοηθησουν οι γονείς. Εγώ μιλάω για αυτούς που μπορούν να βρουν δουλεια αλλά δεν πανε γιατί η συγκεκριμένη δουλεια δεν ανταποκρίνεται πλήρως σε αυτό που θέλουν. Ε αυτοί αν το συνεχίσουν αυτό για περισσότερο από ένα εύλογο χρονικό διάστημα είναι παράσιτα... 1
Kenny McCormick Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 ΔΕΝ έχει δουλειές ζήτηση υπάρχει μόνο σε : 18-25 εμφανίσιμες κοπέλες για μπάργουμαν/σερβιτόρες/πόρτα/γραμματείς 25-35 πολυπτυχιούχους παντογνώστες με 3ετή προυπηρεσία κάρτα ανεργίας και εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις. Μια επίσκεψη σε ιστοσελίδα προβολής αγγελιών σχετικά με την προσφορά εργασίας θα αποδείξει τα λεγομενά μου. 2
LongTom Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 ΔΕΝ έχει δουλειές ζήτηση υπάρχει μόνο σε : 18-25 εμφανίσιμες κοπέλες για μπάργουμαν/σερβιτόρες/πόρτα/γραμματείς 25-35 πολυπτυχιούχους παντογνώστες με 3ετή προυπηρεσία κάρτα ανεργίας και εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις. Μια επίσκεψη σε ιστοσελίδα προβολής αγγελιών σχετικά με την προσφορά εργασίας θα αποδείξει τα λεγομενά μου. Και "μαύρα" παιδιά λάστιχο που θα πληρώνονται κάθε 6 μήνες με έναντι. 1
CROM271 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Με ρωτάς τα ίδια και τα ίδια, κι εγώ απαντώ τα ίδια και τα ίδια, με αποτέλεσμα κι οι δύο να έχουμε γίνει βαρετοί. Μία πρόταση και το κλείνω εδώ το θέμα: η αποδοχή ανασφάλιστης/περιστασιακής/απάνθρωπα αμειβόμενης/αμειβόμενης κάθε 6 μήνες/κτλ εργασίας, δεν αποτελεί επιλογή. Αντιθέτως αποτελεί παράγοντας που απλά διαιωνίζει το εργασιακό πρόβλημα της χώρας, δημιουργώντας ένα φαύλο κύκλο. Δεν είναι θέμα περιουσίας, δεν είναι θέμα καλής δουλειάς, είναι θέμα ανθρώπινης επιβίωσης κι αξιοπρέπειας. Δεν συμφωνείς με αυτό, ωραίος, κανένα πρόβλημα (για μένα, για σένα δεν ξέρω...). Δεν αποτελει επιλογή; Χαχαχα. Αν είναι η μόνη επιλογή που εχεις μια χαρά επιλογή είναι και θα πεις και ευχαριστώ.Στο ξαναλέω. Μιλάς λες και ζεις σε άλλη χωρα και σε αλλη εποχή. Ζεις σε πτωχευμενο κράτος. Παρτο χαμπάρι... Α και με αλλά λόγια ειναι σσν να μου λες πως στο υποθετικο-ρεαλιστικό παράδειγμα που εβαλα θα επελεγες την επιλογή 3. Εύγε!!! 1
Mirlogria Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Για τη ιστορια δεν μου απαντησε και σημερα ενας απο τους γνωστους μου με πηρε τηλ και με ρωτησε τι ακριβως ειπα στην Κατια και προσεβληθει. Τα ακουσε και αυτος ενα χερακι, ωριμα και διακριτικα χωρις υπεροψια και ειρωνια. Μη δίνετε σοβαρές απαντήσεις σε γυναικάκια τέτοιου τύπου διότι "σοβαρή απάντηση" γι'αυτές ισοδυναμεί με "προσβολή" καθ'ότι τις γειώνει σε επικίνδυνα επίπεδα! Δε λέω κι εγώ πολλές φορές μπαίνω στον πειρασμό να απαντήσω σε τέτοιες ηλιθιότητες,αλλά συγκρατούμαι σκεπτόμενος κυρίως το μεγάλο cockblock που θα μου κάνει όπου και όπως μπορεί και δευτερευόντως τη φαιά ουσία που θα χαραμίσω! Εμείς να'μαστε καλά,η "δουλειά" μας με δαύτες να γίνετε κι άσε να περιμένουν το "κορόιδο" μέχρι το βαθύ γήρας... Γιατι Α δεν γουσταρω το στρατο και την αστυνομια Β εχεις δει πολλους ι5 παθολογικο να μπορουν να μπουν σε στρατιωτικες σχολες Μήηηηηπως αυτό παίζει κάνα ρόλο;Λέω εγώ τώρα! Σε ενοχλεί που ζητάει χρήματα, τα οποία αποδεδειγμένα θα καταλήξουν σε αυτόν ενώ ταυτόχρονα δεν επηρεάζουν τη δική σου τσέπη ή προσωπικότητα. Αν θες κράξε, αλλά χωρίς σοβαρά επιχειρήματα και με χρόνια κλασικοαναμασημένες, αντιδραστικές εκφράσεις (τύπου τι αλλο θα ακούσουμε, τι να λέμε τώρα, κτλ) θα κριθείς αναλόγως. Κούνια που σας κούναγε ορισμένους,κληρονομιές περιμένετε για να δείτε άσπρη μέρα! Πρώτα απ'όλα κανένας γονιός δεν είναι υποχρεωμένος να στερείται για να θρέφει τα παιδιά του,όταν αυτά είναι σε ώριμη ηλικία που μπορούν τουλάχιστον να βγάλουν τα προς το ζην! Αλλά ακόμη κι αν υπάρχουν τόσο "θύματα" γονείς που δίνουν "λευκή επιταγή" στα καμάρια τους...30 χρονών φιλαράκο χωρίς ίχνος εργασιακής εμπειρίας ή ενδιαφέροντος και 10 εκατομμύρια ζεστά-ζεστά να του σκάσουν μπροστά του (λέμε τώρα) το πολύ-πολύ να πάει μέχρι το Bellagio να τα ακουμπήσει μέσα σε μια νύχτα! Όσα και να είναι τα χρήματα απ'το σπίτι αν δεν έχεις μάθει πως βγαίνουν,αν δεν τα "πονάς" και δε ξέρεις πως να τα αξιοποιήσεις,δε καταλαβαίνεις για πότε μένεις στον άσσο... Με την διόρθωση που έκανα σου έδωσα την απάντηση. Δεν θα επιλέξω καμία από τις επιλογές σου, γιατί το όλο σκεπτικό σου είναι λάθος. Άρα την απάντηση την πήρες CROM271 και είναι "θα καθόμουν σπίτι να παρασιτώ εις βάρος των γονιών μου"! Baslir έπρεπε να είχες εμένα πατέρα,μόνο αυτό έχω να σου πω... 2
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Μανα παίρνει σύνταξη 500 ευρώ. Παω εγώ ο ανεπροκοπος γιος και της τα παίρνω όλα της γριουλας. Πόσους γνωρίζεις συγκεκριμένα που το κάνουν αυτό, όχι μια δυο φορές αλλά συνέχεια; Πως γνωρίζεις ότι όντως κάνουν κάτι τέτοιο και δεν το νομίζεις απλά εσύ; Εγώ, από τη δική μου πλευρά, δεν μπορώ (ούτε θέλω) να παρακολουθώ τους γνωστούς/φίλους μου μέσα στα ίδια τους τα σπίτια. Εκτός αν έχεις στήσει κρυφές κάμερες και μπορείς να αποδείξεις το παραπάνω που ισχυρίζεσαι.
Mirlogria Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Αυτός ΕΧΕΙ δικαίωμα να παίρνει μέρος στη διαχείριση του οικογενειακού του εισοδήματος. Εσύ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ δικαίωμα να χαρακτηρίζεις κατά αυτόν τον τρόπο (κοινώς να υποβαθμίζεις) κάποιον άσχετο (που ξαναλέμε ΕΧΕΙ δικαίωμα να κάνει ότι γουστάρει με τα λεφτά των δικών του, κατ'επέκτασην δικά του) επειδή απλά δεν αρέσει ΣΕ ΣΕΝΑ αυτό. Και πιο σφαιρικά να το δούμε, μεγάλο μέρος των νέων (μέχρι 30) πάντα είχε υποστήριξη (όχι μόνο οικονομική και το τονίζω) από γονείς πριν την κρίση. Το ίδιο ποσοστό ήταν παράσιτα; Τώρα με την κρίση που αυξήθηκαν οι άνεργοι, είναι ακόμα παράσιτα; Θίχτηκες;Ξύδι! Κανένα δικαίωμα δεν έχεις να βάζεις χέρι στην τσέπη του πατέρα σου,ούτε να σου δίνει αυτός λογαριασμό τι θα κάνει με τα λεφτά ΤΟΥ!Το ότι αυτός σου έχει δώσει τέτοιο δικαίωμα είναι λάθος του (από αγάπη το κάνουν ορισμένοι) που εσύ φυσικά εκμεταλλεύεσαι...o συνδυασμός "κορόιδο πατέρας/χαραμοφάης γιος" σπανίζει οπότε μη μας το πλασάρεις ως "κανόνα"... Έννοια σου και οι φίλοι/γνωστοί σου πάνω κάτω τα ίδια λένε για σένα...εδώ τα ακούς κατά πρόσωπο αυτή είναι η διαφορά! Ενηλικιώσου και μάθε να ζεις με αυτό!Τι θα κάνεις δηλαδή,θα μας δείρεις επειδή μας δίνεις δικαιώματα να σου τη λέμε; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Θίχτηκες;Ξύδι! (1) Κανένα δικαίωμα δεν έχεις να βάζεις χέρι στην τσέπη του πατέρα σου,ούτε να σου δίνει αυτός λογαριασμό τι θα κάνει με τα λεφτά ΤΟΥ!Το ότι αυτός σου έχει δώσει τέτοιο δικαίωμα είναι λάθος του (από αγάπη το κάνουν ορισμένοι) που εσύ φυσικά εκμεταλλεύεσαι...o συνδυασμός "κορόιδο πατέρας/χαραμοφάης γιος" σπανίζει γι'αυτό μη μας το πλασάρεις ως "κανόνα"... (2) Έννοια σου και οι φίλοι/γνωστοί σου πάνω κάτω τα ίδια λένε για σένα...(3) εδώ τα ακούς κατά πρόσωπο αυτή είναι η διαφορά! (4) Ενηλικιώσου (5) και deal with your sins!Τι θα κάνεις δηλαδή,θα μας δείρεις επειδή μας δίνεις δικαιώματα να σου τι λέμε; Κι έλεγα δεν θα πεταχτεί κανείς σαν την τουτου να γράψει κατά αυτόν τον "απόλυτα μαμαω-κ-δερνω" τρόπο για να προσπαθήσει να εντυπωσιάσει τους αδαείς και να μιλήσει για θίξιμο (1), πλασάρισμα (2), φαντασίωση προσωπικής ανάμειξης (3), να προσθέσει έξτρα βλακεία για να δώσει την εικόνα διαφορετικού (4) και τέλος να κάνει επίκληση νεαρής ηλικίας (5) (προσωπικά το βρίσκω προσβλητικό για τα παιδιά επειδή πιστεύω είναι πιο έξυπνα από το μισό insomnia. Deal with it) Απλά να συμπληρώσω το αρχικό μου επιχείρημα. Είναι όσο δικαίωμα όσο θέλει να δώσει ο γονιός επειδή (1) η κληροδότηση στην επόμενη γενιά είναι στη φύση και στην ανάγκη του ανθρώπου, (2) η αυτόματη (σχεδόν όλες τις φορές) διαδοχή περιουσιακών στοιχείων είναι θέμα ΝΟΜΟΥ (να πεταχτείς με σκοπό να με συμπεριλάβεις σε προσωπικό επίπεδο μπας και μου την πεις ήξερες να το κάνεις. να ρίξεις μια ματιά στη νομοθεσία όμως δεν ξέρεις. έτσι δείχνεις ότι τους έχεις γραμμένους αλλά έπειτα σκέφτομαι ότι είναι ζήτημα χρόνου να πάει κάποιος ή εσύ σε δίπλα thread και να γράψει ότι τίποτα δεν λειτουργεί με τάξη στην Ελλάδα. Πως είπαμε ονομάζεται αυτό το γεγονός; ), (3) ένα τέτοιο ζήτημα είναι καθαρά οικογενειακό άρα μην μου λες ότι έχετε κάποιοι το δικαίωμα (ή περισσότερο δικαίωμα από κάποιον που ζητάει χρήματα τα οποία θα τα πάρει έτσι κι αλλιώς) να κράζετε επειδή την βρίσκετε με φανταστικά περιστατικά (και όχι τα 1-2 σκηνικά κάπου-κάπως-κάποτε δεν αποτελεί σοβαρό επιχείρημα). ΥΓ. Δεν σκοπεύω να δείρω. Πιο πιθανό είναι να αρχίσω να ξερνάω με τις κοτσάνες που διαβάζω εδώ. ΥΓ (δεύτερο). Πλάκα είχε που προσπάθησες να με ψαρέψεις για να μάθεις αν έχω καταχραστεί χρήματα από γονείς. Θα σου απαντήσω όμως. Έχω φάει τόσα όσα η πλειοψηφία όλων των ατόμων που έχουν διασχισει την ηλικία μου. Αυτό αρκεί. ΥΓ (τρίτο). Περιμένω κάποιο σοβαρό επιχείρημα που να δικαιολογεί γιατί κάποιος έχει δικαίωμα να κρίνει με χυδαίο τρόπο το τι κάνει (ή δεν κάνει) εσωτερικά μια οικογένεια.
Defector Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Και "μαύρα" παιδιά λάστιχο που θα πληρώνονται κάθε 6 μήνες με έναντι. Και τηλεφωνητές 'εταιρείας της πλάκας' οι οποίοι πληρώνονται μόνον κι όταν κάνουν τις επιθυμητές-ανέφικτες 'πωλήσεις'. Εύχομαι, σ' αυτούς που έχουν τέτοιες εταιρείες-τσαντίρια, να τους τις κλείσουν, καθώς το μόνο που κάνουν είναι να δημιουργούν μεγαλύτερο πρόβλημα στο ήδη τεράστιο πρόβλημα της ανεργίας των νέων (κι όχι μόνο). Πολύ φοβάμαι ότι δουλειές χωρίς μέσον δεν υπάρχουν, και ας λέει ο καθένας ό,τι θέλει. Οι πόρτες ήταν/είναι/και θα είναι πάντοτε κλειστές σε άτομα που αξίζουν, αλλά πάντα ανοικτές στα παιδιά (κι όχι μόνο) του εκάστοτε υπουργού-δημάρχου-τραγουδιστή-νομάρχη-(insert_something_else_here). Ελπίζω όλα τα παιδιά που νοιάζονται για το μέλλον τους και πασχίζουν μόνα τους γι' αυτό, δίκαια και τίμια, να ανταμειφτούν, σύντομα.
*nenya* Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Οι πόρτες ήταν/είναι/και θα είναι πάντοτε κλειστές σε άτομα που αξίζουν, αλλά πάντα ανοικτές στα παιδιά (κι όχι μόνο) του εκάστοτε υπουργού-δημάρχου-τραγουδιστή-νομάρχη-(insert_something_else_here).Ελπίζω όλα τα παιδιά που νοιάζονται για το μέλλον τους και πασχίζουν μόνα τους γι' αυτό, δίκαια και τίμια, να ανταμειφτούν, σύντομα. Ντάξει, τό'χεις ρίξει πολύ στην υπερβολή ρε συ. Δηλαδή εγώ και άλλοι 2 φίλοι μου πώς βρήκαμε δουλειά τώρα τελευταία χωρίς μέσον; Οι πόρτες ΔΕΝ έιναι ΠΑΝΤΑ κλειστές. Παίζουν ρόλο το ψάξιμο που θα κάνεις, το πώς θα το κάνεις, τα προσόντα σου, το πώς πλασάρεις τον εαυτό σου στην συνέντευξη αλλά και ο παράγοντας τύχη. Δίκαια και τίμια λοιπόν, και όσο αντέξουμε. Α! Και να συμπληρώσω ότι όποιος ψάχνει στις αγγελίες μόνο ένα πολύ συγκεκριμένο είδος δουλειάς με αυστηρά κριτήρια αναζήτησης ε τότε ναι, πολύ πιθανόν να απογοητευτεί. Πρέπει (καλώς ή κακώς) να δοκιμάζουμε να εργαστούμε και σε πόστα που δεν είναι 100% κομμένα και ραμμένα πάνω στο πτυχίο μας. Ειδικά αν έχουμε ανάγκη τα χρήματα για άμεση επιβίωση. 1
Defector Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Ντάξει, τό'χεις ρίξει πολύ στην υπερβολή ρε συ. Δηλαδή εγώ και άλλοι 2 φίλοι μου πώς βρήκαμε δουλειά τώρα τελευταία χωρίς μέσον; Οι πόρτες ΔΕΝ έιναι ΠΑΝΤΑ κλειστές. Παίζουν ρόλο το ψάξιμο που θα κάνεις, το πώς θα το κάνεις, τα προσόντα σου, το πώς πλασάρεις τον εαυτό σου στην συνέντευξη αλλά και ο παράγοντας τύχη. Δίκαια και τίμια λοιπόν, και όσο αντέξουμε. Α! Και να συμπληρώσω ότι όποιος ψάχνει στις αγγελίες μόνο ένα πολύ συγκεκριμένο είδος δουλειάς με αυστηρά κριτήρια αναζήτησης ε τότε ναι, πολύ πιθανόν να απογοητευτεί. Πρέπει (καλώς ή κακώς) να δοκιμάζουμε να εργαστούμε και σε πόστα που δεν είναι 100% κομμένα και ραμμένα πάνω στο πτυχίο μας. Ειδικά αν έχουμε ανάγκη τα χρήματα για άμεση επιβίωση. Μακάρι να ήμουν υπερβολικός, αλλά όταν μιλάς για σοβαρή-μόνιμη εργασία, δυστυχώς, σ' όλες τις περιπτώσεις, το μέσο (και μόνον αυτό) λειτουργεί. Για όλες τις άλλες περιπτώσεις, σίγουρα, ευκαιρίες υπάρχουν, όμως, λιγοστές, και φυσικά, ψάχνουμε ό,τι να 'ναι (σε λογικά πλαίσια). Αν ήταν να περίμενα να βρω κάτι σχετικό με το αντικείμενο που σπούδασα, φέξε μου... Τέλος πάντων, αυτά τα ολίγα περί εργασιακών συνθηκών εν Ελλάδι. Τουλάχιστον, έτσι τα βλέπω εγώ. 1
*nenya* Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Μα...δεν είναι απαραίτητο μια δουλειά νά'ναι και μόνιμη! (και ούτε η σοβαρότητα σχετίζεται απαραίτητα με την μονιμότητα...) Δηλαδή τόσοι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο πώς τα καταφέρνουν μια χαρά κάνοντας διάφορες δουλειές σε όλη την διάρκεια της ζωής τους; Ξέρεις πώς τα βλέπω κι εγώ; Η νοοτροπία της μονιμότητας είναι που έχει δημιουργήσει σε μεγάλο βαθμό αυτό το μπουρδέλο. Δεν χρειάζεται να το αναλύσω πιστεύω. Τα παραδείγματα αυτής της νοοτροπίας βρίσκονται παντού. 3
Defector Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Μα...δεν είναι απαραίτητο μια δουλειά νά'ναι και μόνιμη! (και ούτε η σοβαρότητα σχετίζεται απαραίτητα με την μονιμότητα...) Δηλαδή τόσοι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο πώς τα καταφέρνουν μια χαρά κάνοντας διάφορες δουλειές σε όλη την διάρκεια της ζωής τους; Ξέρεις πώς τα βλέπω κι εγώ; Η νοοτροπία της μονιμότητας είναι που έχει δημιουργήσει σε μεγάλο βαθμό αυτό το μπουρδέλο. Δεν χρειάζεται να το αναλύσω πιστεύω. Τα παραδείγματα αυτής της νοοτροπίας βρίσκονται παντού. Το μόνιμο δεν είναι και σοβαρό, συμφωνώ απολύτως. Προσωπικά, δεν έχω θέμα με την μονιμότητα, αρκεί να ξέρω ότι με το που φύγω από την μία δουλειά να έχω κάποια άλλη, σχετικά γρήγορα. Η Ελλάδα του 2013 δεν το προσφέρει αυτό. Αυτό με φοβίζει εμένα πιο πολύ. Να αλλάξω 100 δουλειές, δεν έχω πρόβλημα. Μπορώ, όμως, με τις υπάρχουσες συνθήκες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα