chris cs Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Καλησπερα, λογω προβληματος με lag θα ηθελα να δοκιμασω να κανω port forwarding. Νομιζω θα χρειαστει καποιο προγραμμα για να βλεπω την ip αλλα δεν ξερω ποιο...
rafail1994 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Port forwarding δεν κάνουμε επειδή έχουμε lag στο παιχνίδι αλλά για να μπορεί το παιχνίδι η κάποιο πρόγραμμα να δει τον έξω κόσμο (internet) η τον μέσα (το δίκτυο σου).Οταν λες κάποιο πρόγραμμα για να βλέπεις την ip για ποια ip μιλάς ;
chris cs Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 μου ειπανε απο την wind οτι θα χρειαστω καποιο προγραμμα για να παρακολουθω την ip, δεν ξερω τι εννοουσε. Εγω απ'οσα εχω διαβασει ψαχνοντας, καταλαβα οτι πρεπει να κανω την ip στατικη. Δεν ξερω λοιπον τι απο ολα αυτα πρεπει να κανω κ πως να ξεκινησω... γι'αυτο ρωταω εδω μπας κ με διαφωτισει κανεις!!!
rafail1994 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Ποιος λόγος να παρακολουθείς την ip σου ; μήπως θέλεις να κανείς server και οχι απλά να παίξεις το παιχνίδι ;
chris cs Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 ο τεχνικος της wind στο τηλ. μου ειπε οτι η συνδεση μου ειναι dynamic κ θα χρειαστω ενα προγραμμα να παρακολουθει την ip, καμια αλλη βοηθεια δεν εδωσε Στην ουσια πηρα τηλ για να μου εξηγησει αλλα δεν εβγαλα ακρη. Εμενα δεν με νοιαζει τι παιζει με την ip, το μονο που θελω ειναι μπας κ μπορεσω να παιξω με ανεση bo2 online. Μου ειχαν πει οτι για να εχεις καλυτερη συνδεση σε online game κανε port forward οποτε ειπα να δοκιμασω
rafail1994 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Άλλες μάρες κουκουνάρες Μήπως σου είπαν για fastpath και οχι για port forwarding ; ,λοιπόν για να βγάλουμε άκρη και να σε βοηθήσουμε το πρόβλημα σου είναι οτι εχει lag το παιχνίδι τι ping εχεις ;
chris cs Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 οχι για port forward μου ειπαν. fast path ειναι ουτως η αλλως, το ειχα αλλαξει τηλεφωνωντας στην wind. το ping ειναι γυρω στο 80 κ laggαρει οποτε αυτο που μου ειπαν για port forward δεν ισχυει? κ νομιζα πως κατι θα αλλαζε αμα το εκανα
rafail1994 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Έτσι όπως λειτούργει το port forward δεν ισχύει .Τα 80ping δεν είναι και πολλά για να εχει lag το παιχνίδι εγώ έπαιζα ακόμη και με 120 + ,το σύστημα σου ποιο είναι ;
chris cs Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 αφου δεν ειναι θεμα συνδεσης τοτε το συστημα φταιει κ τζαμπα παιδευομαι. προκειται να φτιαχτει καινουριο pc οποτε ως τοτε μονο υπομονη μπορω να κανω ευχαριστω παντως...!!
poulinos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Καλησπερα, λογω προβληματος με lag θα ηθελα να δοκιμασω να κανω port forwarding. Νομιζω θα χρειαστει καποιο προγραμμα για να βλεπω την ip αλλα δεν ξερω ποιο... port forward κανεις στην Lan ip σου την οποια την δινεις καρφωτα εσυ στο tcp ip της καρτας δικτυου.δηλαδη δινεις στο Pc σου πχ ip 192.168.1.10 ωστε να μην αλλαξει και μετα κανεις port forward η dmz εκει.αν στησεις server τοτε μονο χρειαζεται ειτε να εχεις static ip ειτε να παιξεις με dyndns,no-ip,tzo κτλ για να ξερεις ανα πασα στγμη ποια ειναι η ip σου για να συνδεθεις εσυ η οι φιλοι σου στον server σου.και εκει θελει και Port forward . μου ειπανε απο την wind οτι θα χρειαστω καποιο προγραμμα για να παρακολουθω την ip, δεν ξερω τι εννοουσε. Εγω απ'οσα εχω διαβασει ψαχνοντας, καταλαβα οτι πρεπει να κανω την ip στατικη. Δεν ξερω λοιπον τι απο ολα αυτα πρεπει να κανω κ πως να ξεκινησω... γι'αυτο ρωταω εδω μπας κ με διαφωτισει κανεις!!! μπορεις να δοκιμασεις port forward αλλα δεν ξερω αν θα δεις διαφορα.η και dmz μπορεις. ο τεχνικος της wind στο τηλ. μου ειπε οτι η συνδεση μου ειναι dynamic κ θα χρειαστω ενα προγραμμα να παρακολουθει την ip, καμια αλλη βοηθεια δεν εδωσε Στην ουσια πηρα τηλ για να μου εξηγησει αλλα δεν εβγαλα ακρη. Εμενα δεν με νοιαζει τι παιζει με την ip, το μονο που θελω ειναι μπας κ μπορεσω να παιξω με ανεση bo2 online. Μου ειχαν πει οτι για να εχεις καλυτερη συνδεση σε online game κανε port forward οποτε ειπα να δοκιμασω ο τεχνικος της wind η σου ελεγε βλακειες για το προγραμμα η νομιζε οτι θες να στησεις server.καποιοι λενε οτι με Port forward ειδαν καλυτερο Ping.τωρα δεν ξερω κατα ποσο ισχυει διοτι δεν παιζω παιχνιδια.αλλα το πρωτο πραγμα που κανεις ειναι fast path.και καποιοι παροχοι γενικοτερα εχουν καλυτερα Pings με εξωτερικο απο οτι αλλοι παροχοι. οχι για port forward μου ειπαν. fast path ειναι ουτως η αλλως, το ειχα αλλαξει τηλεφωνωντας στην wind. το ping ειναι γυρω στο 80 κ laggαρει οποτε αυτο που μου ειπαν για port forward δεν ισχυει? κ νομιζα πως κατι θα αλλαζε αμα το εκανα μπορεις να το δοκιμασεις αμα ξερεις αλλα μην περιμενεις και πολλα αφου δεν ειναι θεμα συνδεσης τοτε το συστημα φταιει κ τζαμπα παιδευομαι. προκειται να φτιαχτει καινουριο pc οποτε ως τοτε μονο υπομονη μπορω να κανω ευχαριστω παντως...!! αν φταιει το συστημα δοκιμασε να τα βαλεις ολα στο low για να δεις αν πραγματι δεν την παλευει το συστημα σου.επισης βρες τον πιο κοντινο server σε εσενα.επισης αν εισαι με wireless ενδεχομενως να εχεις τιποτα spikes και για αυτο να λες οτι laggarei οποτε εκει η θα πρεπει να παιξεις με τις ρυθμισεις του wifi η το καλυτερο να εισαι με καλωδιο ethernet.
chris cs Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Εκατσα κ εψαξα για να κανω port forward αλλα δεν ξερω αν εχει γινει σωστα. Τσεκαρα τις πορτες με το port checker κ μου τις βγαζει ανοιχτες. Ομως εχω μια απορια, στις ρυθμισεις πρωτοκολλου (IPv4) πρεπει να επιλεξω 'χρηση της παρακατω διευθυνσης' κ απο κατω να βαλω μια ip? κ κατι ακομα, μπορω να επιλεξω κ tcp κ udp? (γιατι ο τεχνικος μου ειπε να επιλεγω μονο tcp). Οσον αφορα το fast path το εχω ηδη κανει! Λογω συστηματος εχω ριξει τις ρυθμισεις οχι ομως στο low κ το χω συνδεμενο με ethernet, το wireless ειναι κλειστο.
mohic4n Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Ξεκινα με τις ρυθμισεις του παιχνιδιου στο LOW τερμα !! Αν δεν σου κανει τιποτα, τοτε ανεβασε λιγο τα settings, αν και παλι δεν laggarei λιγο ανεβασμα ακομη, κοκ μεχρι να βρεις που σου εμφανιζει το lag. Αν ειναι ετσι δεν εχεις θεμα με τη γραμμη αλλα με το PC, οποτε χαμηλωνεις τις ρυθμισεις για να μπορεις να παιζεις. Το "καλα" δεν εχει σημασια στην προκειμενη... Αν χαμηλωσεις στο LOW τα settings και παλι δεν μπορεις να παιξεις εχεις θεμα με τη γραμμη σου. Αν βλεπεις οντως 80 ping ειναι καλα, και κατι δεν παει καλα με τη γραμμη σου. Με 80 θα πρεπε να μην σου λαγγαρει σχεδον καθολου. Αλλοι παιζουν με 120+ και δεν εχουν θεματα. Τι PC εχεις δεν μας ειπες και σε τι ρυθμισεις παιζεις...
poulinos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Εκατσα κ εψαξα για να κανω port forward αλλα δεν ξερω αν εχει γινει σωστα. Τσεκαρα τις πορτες με το port checker κ μου τις βγαζει ανοιχτες. Ομως εχω μια απορια, στις ρυθμισεις πρωτοκολλου (IPv4) πρεπει να επιλεξω 'χρηση της παρακατω διευθυνσης' κ απο κατω να βαλω μια ip? κ κατι ακομα, μπορω να επιλεξω κ tcp κ udp? (γιατι ο τεχνικος μου ειπε να επιλεγω μονο tcp). Οσον αφορα το fast path το εχω ηδη κανει! Λογω συστηματος εχω ριξει τις ρυθμισεις οχι ομως στο low κ το χω συνδεμενο με ethernet, το wireless ειναι κλειστο. ναι καλο θα ειναι στο Pc Να δωσεις καρφωτα την Ip και τα gateway κτλ.στο λενε αυτο για να μην γινει καμια στραβη και για καποιο λογο ο ρουτερ σου δωσει αλλη ip οποτε μετα δεν θα ειναι αυτη που εχεις στο Port forward και δεν θα παιξουν τα Port forward.οποτε την δινεις καρφωτα.στην ουσια θα δωσεις τα στοιχεια που βλεπεις οταν γραφεις ipconfig /all και στην Ip θα βαλεις αυτην που εκανες Port forward.το subnet mask ειναι 255.255.255.0 και το default gateway ειναι η Ip του ρουτερ πχ 192.168.1.254 ή 192.168.1.1 σε οποια ειναι ο ρουτερ σου.και να βαλεις και Tcp και Udp δεν σου κανει προβλημα.δεν υπαρχει σωστο η λαθος.υπαρχει τι θελει το παιχνιδι.αν το παιχνιδι θελει Udp βαζεις η σκετο Udp η tcp/udp.σε μερικα ρουτερ στα ανοιγει και τα 2 και δεν σε ρωταει.αν θες τα ανοιγεις και στα 2 .δεν θα σου κανει θεμα.αλλιως οτι γραφει το παιχνιδι και οχι οτι ειπε ο τεχνικος.οκ για το Low το ethernet και το wireless Ξεκινα με τις ρυθμισεις του παιχνιδιου στο LOW τερμα !! Αν δεν σου κανει τιποτα, τοτε ανεβασε λιγο τα settings, αν και παλι δεν laggarei λιγο ανεβασμα ακομη, κοκ μεχρι να βρεις που σου εμφανιζει το lag. Αν ειναι ετσι δεν εχεις θεμα με τη γραμμη αλλα με το PC, οποτε χαμηλωνεις τις ρυθμισεις για να μπορεις να παιζεις. Το "καλα" δεν εχει σημασια στην προκειμενη... Αν χαμηλωσεις στο LOW τα settings και παλι δεν μπορεις να παιξεις εχεις θεμα με τη γραμμη σου. Αν βλεπεις οντως 80 ping ειναι καλα, και κατι δεν παει καλα με τη γραμμη σου. Με 80 θα πρεπε να μην σου λαγγαρει σχεδον καθολου. Αλλοι παιζουν με 120+ και δεν εχουν θεματα. Τι PC εχεις δεν μας ειπες και σε τι ρυθμισεις παιζεις... μια παρατηρηση.αν τα εχει ολα στο Low και παλι δεν παιζει και Laggarei δεν ειναι σιγουρο οτι ειναι η γραμμη του.μπορει να εχει κανα pc που ουτε με Low Να παιζει.
chris cs Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Ξεκινα με τις ρυθμισεις του παιχνιδιου στο LOW τερμα !!Αν δεν σου κανει τιποτα, τοτε ανεβασε λιγο τα settings, αν και παλι δεν laggarei λιγο ανεβασμα ακομη, κοκμεχρι να βρεις που σου εμφανιζει το lag. Αν ειναι ετσι δεν εχεις θεμα με τη γραμμη αλλα με το PC, οποτεχαμηλωνεις τις ρυθμισεις για να μπορεις να παιζεις. Το "καλα" δεν εχει σημασια στην προκειμενη...Αν χαμηλωσεις στο LOW τα settings και παλι δεν μπορεις να παιξεις εχεις θεμα με τη γραμμη σου. Αν βλεπεις οντως 80 ping ειναι καλα, και κατι δεν παει καλα με τη γραμμη σου. Με 80 θα πρεπε να μην σουλαγγαρει σχεδον καθολου. Αλλοι παιζουν με 120+ και δεν εχουν θεματα. Τι PC εχεις δεν μας ειπες και σε τι ρυθμισεις παιζεις... Operating SystemMS Windows 7 Ultimate 32-bit SP1CPUAMD Athlon II X2 245Regor 45nm TechnologyRAM3,00 GB Dual-Channel DDR2 @ 334MHz (5-5-5-15)MotherboardMSI K9N6PGM2-V2 (MS-7309) (CPU1)GraphicsSAMSUNG (1366x768@59Hz)AMD Radeon HD 6700 Series (ASUStek Computer Inc)Hard Drives195GB Western Digital WDC WD20 00JS-00MHB0 SCSI Disk Device (ATA)Optical Drives Ρυθμισεις game: παιζω στα 1366χ768, fov 75, shadows medium, texture quality στο auto, texture filtering στο medium, anti aliasing off και depth of field στο low ναι καλο θα ειναι στο Pc Να δωσεις καρφωτα την Ip και τα gateway κτλ.στο λενε αυτο για να μην γινει καμια στραβη και για καποιο λογο ο ρουτερ σου δωσει αλλη ip οποτε μετα δεν θα ειναι αυτη που εχεις στο Port forward και δεν θα παιξουν τα Port forward.οποτε την δινεις καρφωτα.στην ουσια θα δωσεις τα στοιχεια που βλεπεις οταν γραφεις ipconfig /all και στην Ip θα βαλεις αυτην που εκανες Port forward.το subnet mask ειναι 255.255.255.0 και το default gateway ειναι η Ip του ρουτερ πχ 192.168.1.254 ή 192.168.1.1 σε οποια ειναι ο ρουτερ σου.και να βαλεις και Tcp και Udp δεν σου κανει προβλημα.δεν υπαρχει σωστο η λαθος.υπαρχει τι θελει το παιχνιδι.αν το παιχνιδι θελει Udp βαζεις η σκετο Udp η tcp/udp.σε μερικα ρουτερ στα ανοιγει και τα 2 και δεν σε ρωταει.αν θες τα ανοιγεις και στα 2 .δεν θα σου κανει θεμα.αλλιως οτι γραφει το παιχνιδι και οχι οτι ειπε ο τεχνικος.οκ για το Low το ethernet και το wireless ok ολα αυτα τα εχω κανει κ λογικα επιασε γιατι το port checker μου βγαζει ανοιχτες τις πορτες κ στο game το NAT απο moderate exei γινει open.κατι τελευταιο μονο, αμα το firewall του router το βαλω στο low θα βοηθησει κ απο ασφαλεια θα εχω προβλημα μηπως? Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!
poulinos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 δεν θα εχεις θεμα .αν θες κλειστο και τελειως το firewall να δεις αν θα δεις καμια διαφορα. αλλα και ανοιχτο να το αφησεις εφοσον εισαι οκ με το Nat στο παιχνιδι δεν εχεις θεμα. οπως εγραψα και σε αλλο θεμα στα περισσοτερα ρουτερ τα port forwarding rules κανουν bypass το firewall απο default.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα