Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Μόλις γράφτηκα στο site και θα ήθελα να ρωτήσω τι δικαιολογιτικα χρειάζομαι για να ανοίξω ένα λογαριασμό στην Πειραιώς.Άνεργος και φοιτητης.

• Like 2
Δημοσ.

Ως άνεργος μαλλον δεν θα μπορέσεις να ανοίξεις με τη λογική οτι δεν εχεις εισόδημα άρα τι θες τον λογαριασμό..

Παντως ως φοιτητής με τα γνωστα χαρτια συν την φοιτητική σου ταυτότητα σε 15λεπτα εισαι ετοιμος

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

ταυτότητα

αφμ

υπεύθυνη δήλωση από την ΔΟΥ σου, ότι είσαι άνεργος και φοιτητής και δεν κάνεις φορολογική δήλωση

έναν λογαριασμό δέη η οτε για την κατοικία (δεν έχει σημασία αν είναι στο όνομα σου η όχι)

μπορεί να σου ζητήσουν και υπεύθυνη δήλωση για το κινητό σου αν είναι με σύνδεση δίνεις κάποιον λογαριασμό, αν είναι καρτοκινητό κάνεις υπεύθυνη δήλωση

Δημοσ.

Σαφέστατα και μπορεί ν ανοίξει λογαριασμό όντας άνεργος.

1) ταυτότητα

2) αποδεικτικό αφμ & βεβαίωση μη καταβολής φορολογικής δήλωσης (αυτά τα 2 τ αντικαθιστάς με το εκκαθαριστικό σου σε περίπτωση που έχεις)

3) λογαριασμό για κατοικία (δεν είναι απαραίτητο να είναι στ όνομά σου)

καλού κακού έχε μαζί σου βεβαίωση σπουδών (μπορεί να παίζουν τίποτα ιδιαίτεροι λογαριασμοί για φοιτητές) και κάρτα ανεργείας αν υπάρχει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.Πήγα στην τράπεζα και κατάφερα να ανοίξω τον λογαριασμό εύκολα.Παρεπιπτόντως πλεον την βεβαίωση για τη μη καταβολή φορολογικής δήλωσης την κάνεις στην τράπεζα.

Επεξ/σία από Tsigaro
Δημοσ.

Αιτήσου και για winbank, είναι γαμάτο.

Και σου παίρνει και 5 ευρώ με το καλημέρα :P Τα αναπληρώνεις βέβαια, γιατί μπορείς να βγάλεις δωρεάν (εικονική) prepaid (την webuy).

Δημοσ.

Και σου παίρνει και 5 ευρώ με το καλημέρα :P Τα αναπληρώνεις βέβαια, γιατί μπορείς να βγάλεις δωρεάν (εικονική) prepaid (την webuy).

Ε είναι πολύ εξυπηρετικό πάντως και πολύ καλύτερο από άλλων τραπεζών.

Δημοσ.

που στα τρώει?

στο λογαριασμό σου μένουν...

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επαναφερω ξανα το τοπικ για βοηθεια πανω σε ενα παρομοιο θεμα.

Ειμαι φοιτητης, δεν εχω εκκαθαριστικο ακομη, δεν δουλευω επισης (δεν εχω καρτα ανεργιας κλπ)

Τα δικαιολογητικα που εχω ειανι τα εξης:
- ταυτοτητα
- μου ειπαν πως με αποδεικτικο ΑΦΜ + βεβαιωση σπουδων μπορω να αντικαταστησω το εκκαθαριστικο που ζητειται
- λογαρισμος ΔΕΗ που ειναι στο ονομα του πατερα μου (παρακαλω επιβεβαιωστε αν μπορω να το ζρησιμοποιησω γιατι στο ονομα μου δεν εχω και δε μπορω να βγαλω :( )

Πειτε μου αν χρειαζομαι τιποτα αλλο ή εαν με αυτα θα ειμαι οκ, γιατι δεν εχω καμια ιδεα απο τραπεζες κλπ.

Επισης σκεφτομαι την Πειραιως απο οσα ακουω αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Χρειαζομαι το λογαριασμο για να βγαλω χρεωστικη καθαρα για αγορες internet. Επισης προτεινετε μου αν γνωριζεται ποιο ειδος λογαριασμου να ανοιξω για να κανω αυτη τη δουλεια. Να προσθεσω πως θα βαζω λεφτα μεσα μια στο τοσο οποτε χρειαστει να αγορασω κατι μεσω ιντερνετ.

Ευχαριστω!!

Δημοσ.

• Εγώ αυτό που θα σου προτείνω είναι να δώσεις και τα 5 ευρώ για το winbank που θα σου προτείνουν. Είναι πολύ χρήσιμο.

Είδος λογαριασμού δεν χρειάζεται να ξέρεις, αν τους πεις τι τον θελεις θα σου πούνε.

Με τον λογαριασμό ΔΕΚΟ του πατέρα πρέπει να είσαι οκ νομίζω.

Δεν ξέρω αν μπορείς να αντικαταστήσεις το εκκαθαριστικό με τον τρόπο που λες, πάντως θα μπορούσες να πάρεις βεβαίωση απ την εφορία ότι δεν είχες υποχρέωση υποβολής δήλωσης.

Δημοσ.

Ναι με την βεβαίωση αφμ και μια βεβαίωση σπουδών συν αυτά που ανέφερες είσαι κομπλέ!

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας και συγγνωμη που προχωραω αργα το θεμα αλλα λογω υποχρεωσεων δεν ξαναμπηκα στο forum.

Αν μπορουσε καποιος να μου αποσαφηνισει τη διαδικασια πληρωμων για να καταλαβω και το winbank.
Οπως τα ακταλαβαινω εγω τα βηματα ειναι.
1. Καταθετω τα χρηματα στον λογαριασμο ταμιευτηριου που εχω ανοιξει μεσω ΑΤΜ ας πουμε.
2. Μεταφερω τα χρηματα απο το λογαρισμο στην χρεωστικη μεσω e-banking.
3. Πληρωνω πχ εκεινον απο τον οποιο αγοραζω μεσω paypal απο την χρεωστικη μου.
Αν κανω κανενα χοντρο λαθος παρακαλω ψυχραιμια και απλα εξηγειστε μου γιατι ρωτησα και αλλου και με εχει μπερδεωει καπως η ιστορια γι αυτο και απευθυνομαι εδω.

Επισης ακουσα πως σε περίπτωση που ο λογαριασμός παραμένει ανενεργός για κάποιους μήνες, η τράπεζα χρεώνει κάποιο ποσό.
Τι ποσο ειναι αυτο?????
Αν δεν εχω αφησει λεφτα μεσα και τον παρατησω ανενεργο για μηνες (ισως και για χρονια) χρεωνομαι κατι? Το ρωταω μηπως ετσι πρεπει να ξερω πως πρεπει να τον κλεισω καποια στιγμη.

Δημοσ.

Αν μπορουσε καποιος να μου αποσαφηνισει τη διαδικασια πληρωμων για να καταλαβω και το winbank.

Οπως τα ακταλαβαινω εγω τα βηματα ειναι.

1. Καταθετω τα χρηματα στον λογαριασμο ταμιευτηριου που εχω ανοιξει μεσω ΑΤΜ ας πουμε.

2. Μεταφερω τα χρηματα απο το λογαρισμο στην χρεωστικη μεσω e-banking.

3. Πληρωνω πχ εκεινον απο τον οποιο αγοραζω μεσω paypal απο την χρεωστικη μου.

Αν κανω κανενα χοντρο λαθος παρακαλω ψυχραιμια και απλα εξηγειστε μου γιατι ρωτησα και αλλου και με εχει μπερδεωει καπως η ιστορια γι αυτο και απευθυνομαι εδω.

Μάλλον τα έχεις μπερδέψει λίγο.

• Η χρεωστική είναι συνδεδεμένη με τον λογαριασμό σου. Μπορεί να έχει μέχρι και 5 συνδεδεμενους λογαριασμούς. Από αυτούς επιλέγεις ποιος θες να είναι ο πρωτεύουν και στις online πληρωμές μπορούν να τραβηχτούν λεφτά μόνο από αυτόν. Από τους άλλους μπορείς να βγάλεις ή και να βάλεις λεφτά από το ATM ή το ταμείο αλλά δεν εμπλέκονται στις online πληρωμές. Εσύ υποθέτω πως έχεις μόνο έναν λογαριασμό οπότε δεν τίθεται θέμα πρωτεύοντος.
  1. Φορτίζεις λοιπόν τον λογαριασμό αυτό με λεφτά, είτε μέσω ΑΤΜ είτε μέσω του ταμείου.
  2. Πληρώνεις μέσω paypal όπου έχεις συνδέσει τον λογαριασμό paypal σου με την χρεωστική σου ή γενικότερα πληρώνεις κάπου online με τον αριθμό της χρεωστικής σου.
  3. Το e-banking στο μόνο που σε βοηθάει σε αυτή την διαδικασία είναι να μπορείς να δεις τις κινήσεις του λογαριασμού σου. Τί πληρώθηκε, πόσο και πότε. Επίσης μπορείς να πληρώνεις και λογαριασμούς ΔΕΚΟ και τέτοια αλλά αυτό είναι άσχετο. Αν το ψάξεις λίγο θα δεις τις δυνατότητες προσφέρει.

Επισης ακουσα πως σε περίπτωση που ο λογαριασμός παραμένει ανενεργός για κάποιους μήνες, η τράπεζα χρεώνει κάποιο ποσό.

Τι ποσο ειναι αυτο?????

Αν δεν εχω αφησει λεφτα μεσα και τον παρατησω ανενεργο για μηνες (ισως και για χρονια) χρεωνομαι κατι? Το ρωταω μηπως ετσι πρεπει να ξερω πως πρεπει να τον κλεισω καποια στιγμη.

Αυτό πρώτη φορά το ακούω αλλά με ενδιαφέρει κι εμένα. Οπότε όποιος ξέρει μας λέει.

Δημοσ.

Τι ποσο ειναι αυτο?????

το έχω ακουστά, περισσότερα βέβαια δεν ξέρω!

ερώτηση: από τι στιγμή που κάνουμε log in στο winbank δεν θεωρείτε ότι ενδιαφερόμαστε και δεν τον έχουμε παρατήσει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...