Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρεται, εχω το pc 3 χρόνια τώρα και πριν ενα μήνα του έκανα φορματ και του ξανα πέρασα τα windows κι ολα. Το πρόβλημα ξεκίνησε απο τοτε. Εχω παρατηρίσει οτι συμβαίνει όποτε παίζω παιχνιδι με ανοιχτω video στο ιντερνετ. Ξαφνικά η οφόνη θα γίνει μαυρη με ενα συνεχόμενο ηχο και μετα θα πετάξει το μήνυμα entering sleep mode όπου δεν λειτουργει τιποτα, ουτε restart. Το μονο που πιάνει ειναι να κρατάω πατημένω το κουμπι εκκίνησης για να κλείσει τελείως. Αυτο εχει γινει περίπου 5-6 φορες.

Gpu: Sapphire Radeon HD6850
Cpu: AMD Phenom II X6 1055T
Mobo: Gigabyte GA-870A-USB3
Psu: Corsair Builder Series CX500
Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23"

Δημοσ.

Τελευταιους drivers για καρτα γραφικών και μητρική πέρασες απο το site της AMD?

Ναι ολα είναι ηδη με τους πιο τελευταιους drivers.

Δηλαδή αν παίζεις χώρις να παίζει καποιο video απο πισω δεν εχεις πρόβλημα ?

Μπορεί να έχει γίνει και χωρίς να παίζω παιχνίδια αλλα δεν είμαι σίγουρος

Δημοσ.

Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, όταν έχω ανοιχτό το WoW με παραπάνω από 1 sessions  (aka 2 accounts online) και βλέπω βίντεο με flash player, στο youtube.

Τα πάντα updated και από μένα. Οι ομοιότητες με το σύστημα του TS ύποπτες.

Gpu: Sapphire Radeon HD6850
Cpu: AMD Phenom II X4 965 BE
Mobo: Gigabyte GA-MA770-DS3

6GB Ram

Win8 updated

Επειδή μου συμβαίνει καιρό, γίνεται μόνο όταν παίζει flash τουλάχιστον σε μένα. Υπέθεσα έλλειψη RAM στην αρχή (ψιλοάσχετο, αλλά με ότι έτρεχα είχα 95% χρήση ram) και έβαλα 2GB ακόμα, από τα 4 στα 6. Το πρόβλημα συνεχίζεται. Μάλλον drivers της GPU. Όπως το έγραψε ο φίλος στην αρχή. Μαύρη οθόνη, συνεχόμενος κολλημένος ήχος(τρρρρρρρρρρρρρρρ), μόνη λύση το πάτημα του κουμπιού εκκίνησης στο κουτί.

Έχω ψάξει αρκετά στο google χωρίς κάποια λύση, για την ακρίβεια είσαι ο πρώτος που συναντάω με το πρόβλημα.Πάλι καλά, ίσως βγει κάτι.

Σε ποιο παιχνίδι στο κάνει εσένα;

Δημοσ.

thanks για την ιδέα.

το απενεργοποίησα σε firefox και flash μόλις. το πρόβλημα παρουσιάζεται σε άτακτα χρονικά διαστήματα, μπορεί να το κάνει πχ αύριο. προσπαθώ να το αναπαράγω και θα ενημερώσω.

ψάχνοντας πιο γενικά για το πρόβλημα (ati 6850 black screen) βλέπω ότι είναι πολύ συνηθισμένο για αυτές τις κάρτες, και όλοι ψιλολένε τα ίδια, με λύση το rma λολ.

Η κάρτα είναι αγορασμένη από το πλαίσιο με 2 χρόνια εγγύηση που ισχύει ακόμα. Μήπως να τη στείλω; Θα μου δώσουν άλλη άραγε;

Δημοσ.

Οκ τα απενεργοποίησα στο firefox και στο flash.

Σε ποιο παιχνίδι στο κάνει εσένα;

Εμένα μου το κάνει στη Dota 2, οπου όλες οι ρυθμίσεις είναι στο high απο μόνες τους.

Αλλα γιατι να ξεκίνησε το πρόβλημα απο τοτε που έγινε το format;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...