Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hello! Κυριως θελω προτασεις για καρτες ηχου και ηχεια αξιολογα για να φυγω απο την Creative Xtreme Gamer και τα Creative Inspire T7900 που εχω εδω και κατι χρονια. Ποτε δεν τα αγαπησα, παντα ηταν στο μετριο και το μπασο χαλια. Αυτο δεν ειναι μπασο, ειναι ΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒ :P Θελω να παραμεινω σε 7.1 αν υπαρχει τιποτα πια αλλιως 5.1 και μια καλη καρτουλα ηχου σαν την asus xonar d1 πχ. Εχω να ασχοληθω με το θεμα ηχος σε υπολογιστη απο το 2007 οταν και τα πηρα ολα αυτα. Η αν γινετε να αλλαξω το woofer με κατι αλλο. Δεν εχω ψαξει καθολου. Περιμενω προτασεις και απο λεφτα θα μεινω χαμηλα. Max και με το ζορι 150. Για ηχεια σκεφτομουν και τα z5500 αλλα θα δω πως θα παιξει μετα με τα λεφτα.

Η αν παιζει και το ενδεχομενο για κανενα καλο Home Cinema κοντα σε αυτα τα λεφτα. Η συνδεση ειναι εφικτη αλλα θα χρειαστω μια σωστη καρτα ηχου. H γραφικων μου ειναι ati 7770 ghz edition και στην hdmi εχω την tv/monitor.

Δημοσ.

Ναι, απλα επειδη θελω να μεινω σε χαμηλα επιπεδα σε θεμα χρηματων, θα προτιμουσα κατι πιο low αλλα καλο. Γιατι τα z5500 πχ τα βρισκω 170-180-200 γι'αυτο και ειπα πως κοιταω αυτα γιατι θα βγω ενα 50-60αρι παραπανω. Και με την Creative Xfi Xtreme Gamer που εχω σαν καρτα ηχου δεν εχω μεινει ευχαριστημενος σε συνδιασμο με αρκετα ηχεια και σε θεμα support και drivers. Ουτε καν με τους pax drivers.

Δημοσ.

τα Ζ5500 που λεει το παλικαρι ειναι σουπερ και πολυ καλυτερα απ την νεα σειρα τους! και ποιοτητα κατασκευης και πιο δυνατα !

αν η μητρικη σου εχει υποδοχη οπτικης S/PDIF τα συνδευεις ψηφιακα  κ δε χρειαζεσαι ουτε για αστειο καρτα ηχου .. πεταμενα λεφτα ..

Δημοσ.

Δεν αντιλεγω αλλα ξεφευγει παρα πολυ σε λεφτα. Θα ειναι ηχεια της μιας φορας ομως (τα αγοραζεις και τελειωνεις) αλλα καπως ετσι ειναι και τα, παλια πλεον, z5500 που δεν ξερω και σε τι κατασταση θα ειναι οταν τα παρω. Με ψηνουν ειναι η αληθεια αλλα πολλα τα λεφτα. Ισως σε 4-5 μηνες. Καποια αλλη αντιπροταση;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...