boombastik Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Εχω κατι μνημες να κανω rma με την kingston και μου εστειλαν: please include a copy of your packing list or invoice with the returning package. Tι εννοουν με αυτο? ( invoice)
SPANK Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 χμμμ μηπως ενοούν να βάλεις και την απόδειξη αγοράς απο οταν τις πήρες ... γιατι ομως δεν τις αλλάζεις στο κατάστημα που τις αγόρασες αν εχουν πρόβλημα ?
boombastik Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Για πιο γρηγορα ! Λες να αντιμετωπισω καποιο προβλημα? (e-shop 2009 αγορα για να μη μπλεξω)
SPANK Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Εγώ λεω παντως να πάρεις και στο eshop ενα τηλέφωνο να δεις τι θα σου πουν και μετα βλέπεις για την kingston
coolerman Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 e-shop 2009 αγορα για να μη μπλεξω πήγαινε στο e-shop,λογικά θα τις αντικαταστήσουν.
boombastik Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Τελικα βρηκαν βλαβη και μου στελνουν καινοuργιεs με feedex. Σε 5 μερες θα τις παραλαβω. Μου εγραψαν οτι τα εξοδα αποστολης ειναι δικα τους, υπαρχει περιπτωση να πληρωσω τιποτα τελωνεια? ( απο taiwan ερχονται)
SPANK Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δεν νομίζω να πληρώσεις κατι τελωνείο αφου πρόκειται για πολυ μικρό πακέτο / βάρος
coolerman Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Τελικα βρηκαν βλαβη και μου στελνουν καινοuργιεs με feedex. Σε 5 μερες θα τις παραλαβω. Μου εγραψαν οτι τα εξοδα αποστολης ειναι δικα τους, υπαρχει περιπτωση να πληρωσω τιποτα τελωνεια? ( απο taiwan ερχονται) δεν νομίζω να το σταματήσουν,είναι απο αντικατάσταση. αλλά fedEx είναι αυτή
Silverage Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Το πολύ πολύ δείξε τους τα mail απο την kingston για να πιστούν αν σου πουν για τελωνείο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα