Grey Warden Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Να μαντέψω ήταν τουβλο χ? To πιθανότερο. Μόνο για τα τούβλο-χ ξεσκίζονται και φυσικά βγαίνουν ελαττωματικά. Μου έλεγε φίλος μου που δούλευε σε συναρμολόγηση οτι υπήρχε παρτίδα turbo-x τροφοδοτικών που κάναν τσαφ στην 1η δοκιμή και οι υπεύθυνοι δεν έκαναν τπτ για να αλλάξουν την παρτίδα και ό,τι τύχαινε να λειτουργεί στη 1η δοκιμή το στέλνανε όπως ήταν. Αλλά και οι πελάτες είναι ηλίθιοι ώρες ώρες. Ζήτησε ο άλλος συναρμολόγηση υπολογιστή υπερτούμπανου με τον καλύτερο επεξεργαστή και δύο κάρτες γραφικών και ταυτόχρονα έβαλε πάνω... τροφοδοτικό turbo-x των 450w!!!!!!!!!! Και ο υπεύθυνος έλεγε οτι θα βάλουν ό,τι ζήτησε ο πελάτης. 1
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Εχω μια εντυπωση οτι στην Ελλαδα ισχυει "δικο τους" DOA και σε αλλες χωρες παλι "δικο τους" η μου φαινετε? Εχω διαβασει περιπτωσεις που στο εξωτερικο απλα τους βρωμουσε η τους ξινιζε μια συσκευη και την αλλαζαν επιτοπου χωρις μα και μου μεσα στις μερες του Doa. Ποσο μαλλον αν μιλαμε για ενα προβλημα. Λες και ο αλλος ειναι τρελος και θελει να πηγαινοερχεται στο πλαισιο ξερω γω και να κανει βολτα το κινητο του.
annorax Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Το eshop.gr έχει DOA 7 ημερών και φυσικά χωρίς...τούβλο-x!
mairoula22 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Να μαντέψω ήταν τουβλο χ? να μην το μαντέψεις να είσαι σίγουρος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα