Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,Σημερα καθως σημερα ανοιξα τον υπολογιστη ετσι στα ξαφνικα εσβησε ο υπολογιστης εσβησαν  ολα και εκλεισε πηγα να το ξανα ανοιξω τιποτα δεν ανοιγη καθολου νομιζα πως ηταν το τροφοδοτικο αλλα το εχω αλλαξει εδω και 4 μηνες γιατι το προηγουμενο μου ειχε καει αλλα πανω στην μητρικη εχει ενα λαμπακι το οποιο  ανοιγη με κοκκινο φως τι μπορει να φταει για να μην ανοιγη παταω το κουμπι αλλα τιποτα νεκρα  μηπως καηκε η μητρικη;;

Δημοσ.

Η Μητρικη μου ειναι αυτη  asus p6t se motherboard

ο σκληρος δικος WP Westerm Digital 320GB

Λειτουργικο Συστημα windows 7 ultimate

2 Ram τον 2gb ddr 3 apacer

cpu:intel core i7 processor

Τροφοδοτικο:Force model DR-8460BTX MAX 450W

εαν δεν τα εγραψα σωστα συνχωρεστεμε αλλα  δεν τα παω πολυ με τους υπολογιστες

Δημοσ.

φανταζομαι το πρωτο τροφοδοτικο ηταν της σειρας και οταν καηκε πηρες παλι της σειρας.. μαλλον το force την εκανε την δουλεια..

Δημοσ.

Σιγουρο αυτο;; Με εχει μπερδεψει που ανοιγη το κοκκινο φωτακι πανω στην μητρικη οπου ειναι το κουμπι PWR_SW εκει  

Δημοσ.

βγαλε τη μητρικη απο το κουτι γιατι μπορει να βραχυκυκλωνει..και για να το ανοιξεις απλα παρε ενα κατσαβιδι και δωσε ταση σε 2 πινακια , τα pwr..μην παρεις ομως καποια πρωτοβουλια αν δεν εισαι σιγουρος

Δημοσ.

Βγάλε τα ολα απο επάνω δίσκους και cdrom και δοκίμασε να δεις αν ανοίγει αφου εχεις κανει και ενα clear cmos απο την μπαταρία , το πιθανότερο ομως ειναι να ειναι το τροφοδοτικό αν εχεις καποιο αλλο η μπορείς να βρεις απο φίλο δοκίμασε το

Δημοσ.

Μαλιστα... Force τροφοδοτικο 450W σε συστημα με ένα επεξεργαστή που είναι τερας κατανάλωσης και δεν ξερω και εγώ τι καρτα γραφικών... και ακόμη ψαχνουμε να βρουμε τι φταιει? 

Δημοσ.

Οταν ειχα παει να το παρω το τροφοδοτικο ειχα παρει μαζι και τον υπολογιστη ο αλλος ο υπαλληλος μου ειχε πει ειναι πολυ καλο και ολα αυτα ανετα θα το τραβαει θα παω αυριο και θα του το φερω στο κεφαλι μαζι με την αποδειξη.......θα παω να αγορασω αλλο ευχαρηστω για της απαντησεις παιδια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...