Aekara1231 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Καλησπερα παιδια,Σημερα καθως σημερα ανοιξα τον υπολογιστη ετσι στα ξαφνικα εσβησε ο υπολογιστης εσβησαν ολα και εκλεισε πηγα να το ξανα ανοιξω τιποτα δεν ανοιγη καθολου νομιζα πως ηταν το τροφοδοτικο αλλα το εχω αλλαξει εδω και 4 μηνες γιατι το προηγουμενο μου ειχε καει αλλα πανω στην μητρικη εχει ενα λαμπακι το οποιο ανοιγη με κοκκινο φως τι μπορει να φταει για να μην ανοιγη παταω το κουμπι αλλα τιποτα νεκρα μηπως καηκε η μητρικη;;
veteranos123 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Αν δεν μας πεις το σύστημά σου πως θα σε βοηθήσουμε?
Aekara1231 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Η Μητρικη μου ειναι αυτη asus p6t se motherboard ο σκληρος δικος WP Westerm Digital 320GB Λειτουργικο Συστημα windows 7 ultimate 2 Ram τον 2gb ddr 3 apacer cpu:intel core i7 processor Τροφοδοτικο:Force model DR-8460BTX MAX 450W εαν δεν τα εγραψα σωστα συνχωρεστεμε αλλα δεν τα παω πολυ με τους υπολογιστες
mak3don Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 φανταζομαι το πρωτο τροφοδοτικο ηταν της σειρας και οταν καηκε πηρες παλι της σειρας.. μαλλον το force την εκανε την δουλεια..
Aekara1231 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Σιγουρο αυτο;; Με εχει μπερδεψει που ανοιγη το κοκκινο φωτακι πανω στην μητρικη οπου ειναι το κουμπι PWR_SW εκει
MaxPayne Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 βγαλε τη μητρικη απο το κουτι γιατι μπορει να βραχυκυκλωνει..και για να το ανοιξεις απλα παρε ενα κατσαβιδι και δωσε ταση σε 2 πινακια , τα pwr..μην παρεις ομως καποια πρωτοβουλια αν δεν εισαι σιγουρος
veteranos123 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δοκίμασε για αρχή άλλο τροφοδοτικό γιατί αυτό είναι μάπα.
SPANK Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Βγάλε τα ολα απο επάνω δίσκους και cdrom και δοκίμασε να δεις αν ανοίγει αφου εχεις κανει και ενα clear cmos απο την μπαταρία , το πιθανότερο ομως ειναι να ειναι το τροφοδοτικό αν εχεις καποιο αλλο η μπορείς να βρεις απο φίλο δοκίμασε το
coolerman Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 να εύχεσαι μην έχει πάρει και τπτ άλλο μαζί. ότι λεει ο veteran,δοκιμή άλλο Psu
WalkerSW Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Μαλιστα... Force τροφοδοτικο 450W σε συστημα με ένα επεξεργαστή που είναι τερας κατανάλωσης και δεν ξερω και εγώ τι καρτα γραφικών... και ακόμη ψαχνουμε να βρουμε τι φταιει?
veteranos123 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Μα είδη του προτείναμε να δοκιμάσει άλλο τροφοδοτικό.
Aekara1231 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Οταν ειχα παει να το παρω το τροφοδοτικο ειχα παρει μαζι και τον υπολογιστη ο αλλος ο υπαλληλος μου ειχε πει ειναι πολυ καλο και ολα αυτα ανετα θα το τραβαει θα παω αυριο και θα του το φερω στο κεφαλι μαζι με την αποδειξη.......θα παω να αγορασω αλλο ευχαρηστω για της απαντησεις παιδια
Aekara1231 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Τι μαρκα θα μου προτεινατε να παρω;;; 500W καλα πιστευω ειναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα