kirileman Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Διάρκεια μπαταρία στο browsing, όχι γενικά. Γενικά έχει τον ατελείωτο, αρκεί να μη σερφάρεις. Να τη χαιρόμαστε, πάντως, την amoled. Ποτέ ξανά!!!
headbanger Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 κάτοχος Ν2 εδώ και ένα χρόνο παρά κάτι μήνες, δεν βρίσκω λόγο να το αλλάξω προς το παρών. Τα κάνει όλα και συμφέρει 2
Titanomaxos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Παλι με την ιδια αθλια οθονη...? Ας ειναι τουλαχιστον RGB. Γιατι φωτεινότητα δεν παιζει να εχει....
21century Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Μεγαλύτερο σε όγκο και τιμή οπότε στο τέλος θα γίνει φορητος
Likehouse Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 5,7 θα είναι με ίδιο μέγεθος με το Note 2... όπως και το S4 με 5αρα οθόνη είναι ελαφρως μικρότερο του S3. 5.5 ειναι του Note 2
nemesiskp Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Το περιμενω πως και πως να το δω απο κοντα.Εχω φιλαρακι που εχει το note1(τα σπαει παρεμπιπτοντως-οποτε το πιανω στα χερια μου αυτοματως μισω το δικο μου) και θα αγορασει με το που βγει το note3.Οποτε θα το δω απο πρωτο χερι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Super Moderators Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Μας εχουν τρελανει πια ποσα θα βγαλουν ένα μοντέλο της κάθε σειράς κάθε χρόνο ίσως?
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δωρο με ενα τηλεχειρισμό και εναν απόκωδικοποιεί μπεκ4 και ενα δορυφορικό δέκτη καλα 6 ιντσες
alexakos1992 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Ε οχι και κινητο.... Μην τρελαθουμε κι ολας.. Ολοκληρο σακ βουαγιαζ χρειαζεσαι για να το κουβαλας... Ειμαι σιγουρος οτι οταν θα το βαλεις στην τσεπη σου θα ξεχνας που ειναι το κινητο σου..
Millennium Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Qualcomm Snapdragon 800 θα έχει και θα βγει και με Exynos.
Skylined Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Ε οχι και κινητο.... Μην τρελαθουμε κι ολας.. Ολοκληρο σακ βουαγιαζ χρειαζεσαι για να το κουβαλας... Όχι παραπληροφόρηση παρακαλώ. Κάτι τέτοιο φτάνει και περισσεύει. Επειδή έχω τρέξει αποστάσεις με Note 2 σε κοντό σορτσάκι τρεξίματος γνωρίζω από πρώτο χέρι ότι λέτε κοτσανίτσες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα