Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διάρκεια μπαταρία στο browsing, όχι γενικά. Γενικά έχει τον ατελείωτο, αρκεί να μη σερφάρεις. Να τη χαιρόμαστε, πάντως, την amoled. Ποτέ ξανά!!!

Δημοσ.

κάτοχος Ν2 εδώ και ένα χρόνο παρά κάτι μήνες, δεν βρίσκω λόγο να το αλλάξω προς το παρών. Τα κάνει όλα και συμφέρει

• Like 2
Δημοσ.

5,7 θα είναι με ίδιο μέγεθος με το Note 2... όπως και το S4 με 5αρα οθόνη είναι ελαφρως μικρότερο του S3.

5.5 ειναι του Note 2

Δημοσ.

Το περιμενω πως και πως να το δω απο κοντα.Εχω φιλαρακι που εχει το note1(τα σπαει παρεμπιπτοντως-οποτε το πιανω στα χερια μου αυτοματως μισω το δικο μου) και θα αγορασει με το που βγει το note3.Οποτε θα το δω απο πρωτο χερι.

• Super Moderators
Δημοσ.

Μας εχουν τρελανει πια ποσα θα βγαλουν

ένα μοντέλο της κάθε σειράς κάθε χρόνο ίσως?

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δωρο με ενα τηλεχειρισμό και εναν απόκωδικοποιεί μπεκ4 και ενα δορυφορικό δέκτη καλα 6 ιντσες

Δημοσ.

Ε οχι και κινητο.... Μην τρελαθουμε κι ολας.. Ολοκληρο σακ βουαγιαζ χρειαζεσαι για να το κουβαλας... 

Ειμαι σιγουρος οτι οταν θα το βαλεις στην τσεπη σου θα ξεχνας που ειναι το κινητο σου..

Δημοσ.

Ε οχι και κινητο.... Μην τρελαθουμε κι ολας.. Ολοκληρο σακ βουαγιαζ χρειαζεσαι για να το κουβαλας...

Όχι παραπληροφόρηση παρακαλώ. Κάτι τέτοιο φτάνει και περισσεύει.

k37kgg.jpg

Επειδή έχω τρέξει αποστάσεις με Note 2 σε κοντό σορτσάκι τρεξίματος γνωρίζω από πρώτο χέρι ότι λέτε κοτσανίτσες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...