Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα,

εχω Link.png Site: http://www.weiku.com/products/15404115/SpeedTouch_THOMSON_TG782T_wireless_wifi_adsl2_modem_router.html">αυτο το modem και θελω να ρωτησω:

1) σε τι εξυπηρετει το usb που υπαρχει στα πλαγια του modem router?

2) στην μπροστινη οψη εχει ενα κουμπακι με την ενδειξη του wifi πανω του

ευχαριστω εκ των προτερων!!

Δημοσ.

1) "with a usb2.0 interface, fast, very practical, can share the printer within a network or shared memory, or to do media sharing, or open the ftp service outside the network" δηλαδή να βάζεις φλασάκι ή εκτυπωτή για sharing χονδρικά.

2) να ανάβεις και να σβήνεις το wifi (πολύ πρακτικό για μένα)

Δημοσ.

δεν ισχυει σε αυτο το μοντεμ γτ οταν μπαινω απο το λαπτοπ μεσω wifi δεν το παταω ποτε και σερφαρω κανονικα

επισης οταν το παταω παλυ σερφαρω κανονικα

Δημοσ.

οκ λάθος μου τότε.

Wps είναι Wi-Fi Protected Setup, ένα σύστημα για να συνδέεις άλλες συσκευές μέσω wifi  με ένα μικρό σχετικά κωδικό διαφορετικό του κανονικού κωδικού για το wifi. Ωστόσο παρουσιάζει προβλήματα ασφαλείας (τουλάχιστον σε σχέση με wpa2)

• Like 1
Δημοσ.

καλησπερα,

εχω Link.png Site: http://www.weiku.com/products/15404115/SpeedTouch_THOMSON_TG782T_wireless_wifi_adsl2_modem_router.html">αυτο το modem και θελω να ρωτησω:

1) σε τι εξυπηρετει το usb που υπαρχει στα πλαγια του modem router?

2) στην μπροστινη οψη εχει ενα κουμπακι με την ενδειξη του wifi πανω του

ευχαριστω εκ των προτερων!!

στο usb συνδεεις ειτε printer ειτε usb δισκο ειτε 3g stick.στο thomson νομιζω πρεπει να παιζει μονο με mass storage και οχι με 3g sticks ουτε με printer(χωρις να ειμαι σιγουρος για το τελευταιο).στο thomson το 784 που εχω δεν βλεπει βεβαια ntfs που ειχα δοκιμασει.οποτε τα σχολια δικα σου.το μπροστινο κουμπακι απο default σε ολα τα νεα thomson.technicolor κτλ δεν απενεργοποιει το wireless αλλα ειναι για wps.παραπανω πραγματα πιο κατω.

1) "with a usb2.0 interface, fast, very practical, can share the printer within a network or shared memory, or to do media sharing, or open the ftp service outside the network" δηλαδή να βάζεις φλασάκι ή εκτυπωτή για sharing χονδρικά.

πρεπει να εχεις παλιο thomson με firmware 7.x.x.x για να κλεισει το wireless.αλλιως ειναι για wps.αν θες να το κανεις να ανοιγει και να κλεινει το wireless τοτε πρεπει να πας απο cli interface και να απενεργοποισεις το wds.τοτε πλεον το μπροστινο κουμπακι θα ειναι για On/off to wireless.

δεν ισχυει σε αυτο το μοντεμ γτ οταν μπαινω απο το λαπτοπ μεσω wifi δεν το παταω ποτε και σερφαρω κανονικα

επισης οταν το παταω παλυ σερφαρω κανονικα

πρεπει να το ορισεις εσυ να το κανει αυτο.κοινως να κλεισεις το wps απο cli interface

-...  Το κουμπί μπροστά πρέπει να είναι το WPS

πολυ σωστος.μονο αν το κλεισεις απο cli θα γινει On/off.

τι ειναι wps?

οταν δυο συσκευες εχουν wps δεν χρειαζεται να βαλεις κωδικο για να συνδεθεις.πατας το κουμπακι στο ρουτερ και αυτο μπαινει σε λειτουργεια wps.μετα ειτε πατας το κουμπακι στο stick ειτε μεσα απο το μενου του του λες να ψαξει με wps.βρισκει το ρουτερ που ειναι σε wps λειτουργεια και κανει Pairing αυτοματα.μετα απο λιγη ωρα το wps απενεργοποιειται οποτε αν θες να βαλεις και αλλο pc πρεπει να το ξαναενεργοποιησεις.βεβαια το pc που εχει κανει ηδη pairing παιζει μια χαρα δεν χρειαζεται να ξανακανεις κατι.δηλαδη δεν το χανει το Pairing οταν τελειωσει ο χρονος του wps.κατι σαν το bluetooth που το κανει ορατο το κινητο και ψαχνεις για devices για X χρονο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...