doutsos13 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Καλησπέρα προχθές που έκανε ενα scan το M.E βρήκε στο φλασάκι μου ένα αρχείο που έλεγε οτι είναι μολυσμένο. Πάτησα λοιπό να το απομονώσει αλλά από ότι φαίνεται πρέπει να έβαλε σε quarantine και τα αρχεία μου. το φλασάκι δείχνει να έχει δεσμευμένο τον ίδιο αποθηκευτικό χώρο και πριν το σκαν αλλα οταν μπαινω μεσα δεν μου δειχνει τίποτα επίσης αν το βαλω να σκαναρει ξανα το αντι βαιρους βλεπει οτι υπαρχουν κανονικα αρχεια μεσα του απλα δεν ειναι προσβασιμα για εμενα , ξέρετε τι μπορώ να κάνω ?ευχαριστώ
winterman Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 καποια επιλογη δεν παιζει ωστε...να επαναφερεις οτι εχει μπει σε quarantine? Μηπως αν εβαζες το flash σε καποιο αλλο pc που δεν εχει το εν λογω antivirous....να σου εδινε προσβαση ?
doutsos13 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 το έβαλα δυστυχώς και τίποτα φίλε μου έψαξα και όλας αλλα δεν βρήκα κάτι για το M.E σαν επαναφορά ..
winterman Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 υπαρχουν καποια προγραμματακια που επαναφερουν οτιδηποτε εχει διαγραφει....ενα απο αυτα ειναι το recuva και ειναι και free.... κατεβασε το...εγκατεστησε το καλου κακου σε αλλο pc βαλε το στικακι εκει και κανε ανακτηση δεδομενων....(θα δουλεψει με την προυποθεση οτι στο στικακι δεν εχουν αντιγραφει καινουργια δεδομενα....απο τοτε που εγινε η "ζημια") Μια αλλη λυση , ειναι να βαλεις παλι το στικακι...και να κανεις επαναφορα συστηματος σε προγενεστερη κατασταση.....που φυσικα επιλεγεις ενα χρονικο σημειο πριν το scan..... 1
doutsos13 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 θα δοκιμάσω το recuva και μετά το system restore ευχαριστώ πολύ φίλε μου με σώζεις θα ποστάρω τα results
winterman Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Τιποτα , το θεμα ειναι να γινει η δουλεια.... .....
flik Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δηλαδή έψαξες μέσα στη καραντίνα του mse και δεν είχε τίποτα στη λίστα του; Το θεωρώ πραγματικά απίθανο να το έσβησε μόνιμα. Αν το έσβησε μόνιμα σημαίνει οτι ήταν 100% μολυσμένο πάντως, να ξέρεις. Σε αυτόν τον τομέα το mse είναι το κορυφαίο με διαφορά. Δεν κάνει λάθος.
panos1550 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Καλησπέρα, το πιο πιθανό είναι να έχεις "τσιμπήσει" το Win32 Bundpil Virus που σου κάνει τα αρχεία σου...αόρατα (δεν τα σβήνει, απλά τα κάνει "κρυφά")...Το MSE καθαρίζει μεν το φλασάκι από τον ιό, αλλά για να ξαναβρείς τα αρχεία σου δες εδώ: κ λογικά θα λυθεί το πρόβλημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα