zarzonis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω ένα bluray player. Αυτό που θέλω όμως να έχει οπωσδήποτε, είναι να είναι multi-region. Δηλαδή να παίζει dvd και bluray από παντού. Δηλαδή να μπορώ να αγοράσω bluray και από Αμερική και να παίζουν κανονικά. Θα ήθελα αν μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο αν μπορείτε. Το budget είναι περίπου 100 ευρώ. Επίσης θα μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει ποια ακριβώς είναι η διαφορά ανάμεσα στο PAL και στο NTSC format; Ξέρω ότι στην Ελλάδα έχουμε PAL. Αν πάρω κάποιο bluray disc από Αμερική σε NTSC και το bluray player μου υποστηρίζει NTSC, θα μπορώ να το δω κανονικά ή θα έχω πρόβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Region free σε επώνυμα μηχανήματα δεν θα βρεις. Ειναι παράνομο. Εξου και η ύπαρξη των ζωνών. Πάραυτα αμα ψαχτείς λιγο, τα περισσότερα ξεκλειδώνουν με καποιο κωδικο η συνδυασμό πλήκτρων. Βρες ενα μοντελο που σε ενδιαφέρει και κανε το αναζήτηση στο google για το πως γινεται region free. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zarzonis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Με μια αναζήτηση που έκανα δεν μπορώ να πω ότι βρήκα. Μόνο το LG BP125 το οποίο κάποιοι λένε ότι ξεκλείδωσε, κάποιοι όχι. Θα ψάξω κι'άλλο. Μήπως ξέρεις να μου πεις τι ακριβώς διαφορά υπάρχει ανάμεσα σε PAL και NTSC? Για να παίξω Blu Ray σε NTSC εξαρτάται από το bluray player ή από την τηλεόραση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Το NTSC ειναι βίντεο standard το οποίο εχει αναλογία 720x480 με 30 καρε ανα δευτ. Το PAL αντίστοιχα εχει αναλογία 720x576 με 25 καρε ανα δευτ. Αυτά μας αφορούσαν στο παλιο VHS, SAT receivers και στα DVD Players. Στα blueray με HDMI κατεβαίνουν αλλες αναλύσεις και ρυθμός καρε. Οι περισσότερες TV παίζουν χωρίς πρόβλημα το NTSC ακομα και εαν ειναι μονο PAL. Το αντίθετο δεν γινεται. Δεν υπάρχει λόγος να πας σε Αμερικάνικο, τα περισσότερα LG και Toshiba ξεκλειδώνουν ευκολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zarzonis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δεν θα πάω σε Αμερικάνικο player. Σε κάποιο από εδώ Ελλάδα θα πάω αρκεί να γίνεται unlock. Απλά είδα θέλω να αγοράσω κάποια bluray disks με μια Αμερικάνικη σειρά από το amazon.com και στην περιγραφή γράφει και την λέξη NTSC. Εφόσον όμως εδώ μιλάμε για full hd ανάλυση δεν θα έχω πρόβλημα με την τηλεόραση, ε; Οποιοδήποτε player και να πάρω, θα μπορεί να τα διαβάσει τα NTSC Discs; Αυτό θέλω να μάθω. Και τέλος τα συγκεκριμένα discs στην περιγραφή λένε all regions που σημαίνει παίζουν σε οποιοδήποτε player έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Και τέλος τα συγκεκριμένα discs στην περιγραφή λένε all regions που σημαίνει παίζουν σε οποιοδήποτε player έτσι; Ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grigoris2000 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δεν θα πάω σε Αμερικάνικο player. Σε κάποιο από εδώ Ελλάδα θα πάω αρκεί να γίνεται unlock. Απλά είδα θέλω να αγοράσω κάποια bluray disks με μια Αμερικάνικη σειρά από το amazon.com και στην περιγραφή γράφει και την λέξη NTSC. Εφόσον όμως εδώ μιλάμε για full hd ανάλυση δεν θα έχω πρόβλημα με την τηλεόραση, ε; Οποιοδήποτε player και να πάρω, θα μπορεί να τα διαβάσει τα NTSC Discs; Αυτό θέλω να μάθω. Και τέλος τα συγκεκριμένα discs στην περιγραφή λένε all regions που σημαίνει παίζουν σε οποιοδήποτε player έτσι; Εάν βρεις τέτοιο μηχα Εάν βρεις τέτοιο μηχάνημα σε παρακαλω πες το και σε μένα γιατί έχω το ίδιο πρόβλημα με Αμερ blu rays Ευχαριστώ ετών προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zarzonis Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Υπάρχουν αρκετά στο ίντερνετ που είναι μανίσια ξεκλείδωτα αλλά είναι ακριβά. Γύρω στα 150-200 ευρώ. Επίσης δεν είναι γνωστές μάρκετ. Με μια αναζήτηση στο google region free blu ray players θα σου βγάλει αρκετά αποτελέσματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grigoris2000 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 <p>Υπάρχουν αρκετά στο ίντερνετ που είναι μανίσια ξεκλείδωτα αλλά είναι ακριβά. Γύρω στα 150-200 ευρώ. Επίσης δεν είναι γνωστές μάρκετ. Με μια αναζήτηση στο google region free blu ray players θα σου βγάλει αρκετά αποτελέσματα.</p> Ευχαριστώ μαν Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zarzonis Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Ευχαριστώ μαν Sent from my iPhone using Insomnia Τίποτα. Να'σαι καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα