Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πολιτισμένα απαντάω όταν δεν ξεκινάς flaming.

Και που τα συνδέεις τα συγκεκριμένα; Σε ειδική TV philips με ενσωματωμένο ενισχυτη για εξωτερικά ηχεία; 

Αν ναι τότε οκ πάω πάσο γιατί δεν το έχω ξαναδει.

Δημοσ.

Μα λέει ότι δε γραφουν τίποτα αλλο και δε ξερει... Αν ήξερε θα το είχα βρει δε θα σε ρώταγα. Άρα κι εσύ υποθέσεις κανεις οπως οι υπόλοιποι που μπορεί να είναι άκυρες όπως οι δικές μας. Οπότε μην ακυρώνεις τις δικες μας υποθεσεις.

Δημοσ.

πιο μοντελο ειναι δε ρωτησα αυτον που ανοιξε το θεμα  -αυτος ξερω πως δε ξερει- αλλα αυτον που ειπε οτι λειπουν τα κομματια ..

Δημοσ.

Δεν αξίζει τον κόπο και το χρήμα να μπλέξει με ενισχυτές(πόσο θα στοιχίσει ο φθηνότερος ενισχυτής?), καλώδια και άλλες ιστορίες. Με 30-35 ευρώ παίρνεις αξιοπρεπέστατα ηχεία για υπολογιστή (για παράδειγμα Logitech Z323)

Δημοσ.

Κύριε MauMaus για κακή σου τύχη βρήκα τι μοντέλο είναι και σε διαβεβαιώνω ότι όντως λείπουν 2 ηχεία και το dvd/ενισχυτής τους.

Δημοσ.

δεν εχω τετοιο θεμα κ μαλλον εχει δικιο  αλλο μοντελο νομιζα πως ειναι

ειδες οτι σε προλαβα ? δεν εχω προβλημα  να πω οτι εχω αδικο κυριε νικο

• Like 1
Δημοσ.

Philips HTS3154 ειναι λοιπόν. 

Οπότε: 

καμμια σχεση μην ακους ακυρα πραγματα και ακυρες - οτι να ναι -  γνωμες ! τα ηχεια ειναι 2 συν 1 ! εχουν τα 2 περιφεριακα ,  1 κεντρικο και το sub !

δε λειπει κανενα κομματι , θα στο πει και αυτος που στα εδωσε ! ειναι καλο συστηματακι , βρες εναν φθηνο ενισχυτη και συνεδεσε τα με το λαπτοπ και θα δεις απιστευτη διαφορα στον ηχο ..

άκυρο.

:devil:

Edit: ο τρόπος σου θεωρώ ότι είναι λάθος ώρες ώρες όπως επίσης αυτό που γράφω κι εγω απο πανω που λεω ακυρο αλλα εγω το εκανα τουλαχιστον για χαβαλε επειδη σε εχω δει να το κανεις και αλλου. Απλά μπαίνεις σε ενα τοπικ κανεις quote ενα μηνυμα που θεωρεις εσυ ακυρο και απλα φευγεις. 

• Like 1
Δημοσ.

Philips HTS3154 ειναι λοιπόν. 

Οπότε: 

άκυρο.

:devil:

Edit: ο τρόπος σου θεωρώ ότι είναι λάθος ώρες ώρες όπως επίσης αυτό που γράφω κι εγω απο πανω που λεω ακυρο αλλα εγω το εκανα τουλαχιστον για χαβαλε επειδη σε εχω δει να το κανεις και αλλου. Απλά μπαίνεις σε ενα τοπικ κανεις quote ενα μηνυμα που θεωρεις εσυ ακυρο και απλα φευγεις. 

κοιτα , οταν ο αλλος λεει να συνδεσεις τα ηχεια του υπολογιστη για να δεις αν ακουγεται το μπιπ μπιπ  δε μπορω να μη του γραψω οτι ειναι ακυρο αυτο που λεει ! εσυ προφανως εννοουσες να συνδεσει το ηχειακι της μητρικης ! ομως κ αυτο πλεον ειναι ενσωματομενο σχεδον σε ολες τις μητρικες δε χρειαζεται να το συνδεσεις εσυ !  τελος παντων , σου ειπα .. ανακοχη ! ισως σε ειχα παρεξηγησει οντως ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...