leleo Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Λοιπόν, μου χαρίσανε κάτι ηχεία philips για τηλεόραση. Δεδομένου πως δεν έχω και ούτε είχα ποτέ τηλεόραση, σκέφτηκα να συνδέσω τα ηχεία αυτά με τον υπολογιστή (λαπτοπ) μιας και τα δικά μου είναι ψιλοχαλασμένα. Δεν έχω βρει κάτι αντίστοιχο όμως, παρα μόνο για σύνδεση τηλεόρασης με ηχεία υπολογιστή. Υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει?
.::NikoS::. Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Λογικα θα πρεπει πρωτα να μαντεψουμε τι βυσματα εχουν τα ηχεια σου... Δε μας λες και κανα μοντελο; 1
Jannis64 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Αν τα ηχεία είναι αυτοενισχυόμενα (έχουν δικό τους ενσωματωμένο ενισχυτή), τότε μπορούν να συνδεθούν με υπολογιστή, ίσως με την προσθήκη κάποιου βύσματος-μετατροπέα. Αν είναι σκέτα ηχεία τότε ξέχασέ το.
leleo Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δεν γράφει τίποτα πάνω, το μόνο που ξέρω είναι ότι είναι philips, μου τα δωσαν σε μια σακούλα χύμα και ότι μέλει γεννεσθαι. Λοιπόν είναι 3 ηχεία κι ένα subwofer. Έχουν περίεργα βύσματα (πρώτη φορά τα βλέπω) τα οποία στην άκρη του καλωδίου είναι πλαστικά με δύο τρυπούλες στις άκρες. Πράσινο κόκκινο άσπρο για τα 3 ηχεία και μωβ για το subwofer. Στην σακούλα βρίσκονταν και εκείνο το τριπλό-κλασσικο καλώδιο με τα κόκκινο-άσπρο-κίτρινο βύσματα και στις δύο άκρες χωρίς να μπορώ να βρω όμως πως συνδέεται με τα ηχεία, απο την στιγμή που στα ηχεία δεν βρίσκω κάποια υποδοχή.
.::NikoS::. Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Βγάλε καμια φωτο αν μπορείς. Εκτός από τα ηχεία υπάρχει και κάτι άλλο; Ή πίσω από το woofer έχει υποδοχές; Μπαίνει στην πρίζα ρεύματος κάτι τέλος πάντων; (για να δουμε αν εχουν ενισχυτη) 1
leleo Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Λοιπόν, δεν υπάρχει καμμία υποδοχή πλην των βυσμάτων που προανέφερα, ούτε μπαίνει κάποια πρίζα ρεύματος. Βάζω και κάποιες φωτογραφίες απο τα ηχεία και απο τα βύσματα.
snakes Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Λοιπόν, δεν υπάρχει καμμία υποδοχή πλην των βυσμάτων που προανέφερα, ούτε μπαίνει κάποια πρίζα ρεύματος. Βάζω και κάποιες φωτογραφίες απο τα ηχεία και απο τα βύσματα. Πρέπει να τα συνδέσεις σε ένα ενισχυτή καθώς δεν διαθέτουν τα ίδια ενισχυτή και μετά από τον ενισχυτή να τραβήξεις καλώδιο και να τα συνδέσεις στην υποδοχή του laptop.. 1
.::NikoS::. Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Από ότι καταλαβαίνω λείπουν κάποια πράγματα. 1) Δεν υπάρχει ενισχυτής (που εκεί πάνω θα έμπαιναν τα περίεργα βύσματα και ο ενισχυτής θα έμπαινε στο λαπτοπ) 2) μπορεί να λείπουν και δυο ηχεία (υποθέτω πως θα ήταν 5.1 κανονικά) έτσι όπως είναι δε μπορείς να τα συνδέσεις στο λάπτοπ διότι δεν υπάρχει ενισχυτής. 1
leleo Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Οπότε για να γίνει η δουλειά χρειάζεται οπωσδήποτε να πάρω ενισχυτη.... ευχαριστώ όπως και να χει για την απάντηση
.::NikoS::. Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Ή να ζητήσεις από αυτον που σου τα έδωσε και τα υπόλοιπα κομμάτια 1
MauMaus Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 καμμια σχεση μην ακους ακυρα πραγματα και ακυρες - οτι να ναι - γνωμες ! τα ηχεια ειναι 2 συν 1 ! εχουν τα 2 περιφεριακα , 1 κεντρικο και το sub ! δε λειπει κανενα κομματι , θα στο πει και αυτος που στα εδωσε ! ειναι καλο συστηματακι , βρες εναν φθηνο ενισχυτη και συνεδεσε τα με το λαπτοπ και θα δεις απιστευτη διαφορα στον ηχο ..
.::NikoS::. Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 καμμια σχεση μην ακους ακυρα πραγματα και ακυρες - οτι να ναι - γνωμες ! τα ηχεια ειναι 2 συν 1 ! εχουν τα 2 περιφεριακα , 1 κεντρικο και το sub ! δε λειπει κανενα κομματι , θα στο πει και αυτος που στα εδωσε ! ειναι καλο συστηματακι , βρες εναν φθηνο ενισχυτη και συνεδεσε τα με το λαπτοπ και θα δεις απιστευτη διαφορα στον ηχο .. Και 3.1 να ειναι οπως λες, λειπει ο ενισχυτης που αποκλείεται να μην ειχαν....
MauMaus Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 απαντησες πολιτισμενα οποτε απο μενα ανακοχη ετσι πωλουντε χωρις ενισχυτη ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα