shkreliand Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Καλημέρα σε όλους.Καθώς έψαχνα στο ebay διάφορα hardware είδα ότι πουλάνε και βίος τσιπάκια.Μου πέρασε μια σκέψη, σε περίπτωση που αλλάξω το βίος στην μητρική μου Site: http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Product/Product_Detail.aspx?DetailID=866&MenuID=1&LanID=0">A780GM-A V1.0 σε Site: http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0&_nkw=a780gm-a&_sacat=0&_from=R40">V1.1 ή σε Ultra V1.0. Τι οφέλη έχω αν αξίζει να το αλλάξω και τι κίνδυνο υπάρχει; Αλλάζοντας το bios θα πρέπει να ξαναγίνει format;
coolerman Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 τα chip αυτά είναι ΑΝ γίνει τπτ με αυτό που υπάρχει χαλάσει κλπ. το bios αλλάζει με διάφορους τρόπους(κάνε μια αναζήτηση στο youtube *bios update) δηλαδή δεν χρειάζεται να αλλάξεις τσιπ για να πάς σε κάποιο καινούριο bios version. όχι δεν χρειάζεσαι φορμάτ
shkreliand Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Πριν κανένα μήνα το έκανα update νομίζω με την έκδοση bios 04/14/2010 Να με συγχωρέσετε διότι μπορεί οι ερωτήσεις μου να είναι βλακώδες λόγο οτι δεν γνωρίζω και πολλά, όσο πάει και μαθαίνω περισσότερα πράγματα.
coolerman Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Πριν κανένα μήνα το έκανα update νομίζω με την έκδοση bios 04/14/2010 Να με συγχωρέσετε διότι μπορεί οι ερωτήσεις μου να είναι βλακώδες λόγο οτι δεν γνωρίζω και πολλά, όσο πάει και μαθαίνω περισσότερα πράγματα. είσαι στο νεότερο bios. δεν υπάρχει ποιό καινούρια version. ναι δεν τρέχει τπτ. και εγω σου εξηγώ για να μαθαίνεις
panos0100 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 νομιζω οτι το chipset δεν αλλαζεται πανω στην μητρικη, εκτος και αν καει, αλλά και παλι δεν συμφερει, παρε καλυτερα αλλη μητρικη αν θες καινουριο chipset παρα να κανεις πειραματα σε αυτην
Jannis64 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Καλά είναι όταν δεν συντρέχει κάποιος λόγος να μην "ενοχλούμε" το Bios. Όταν πάλι, για κάποια αιτία, χρειάζεται να το αναβαθμίσουμε, το κάνουμε με ιδιαίτερη προσοχή και πάντα με αρχεία και εργαλεία που προσφέρονται στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας της μητρικής μας. Διαφορετικά μπορεί να μπλέξουμε σε περιπέτειες (από το να πετάξουμε τη μητρική μας ή να χρειαστεί να ψάχνουμε το chip του Bios στο Internet). Άλλωστε δεν ξεχνάμε ότι " ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζουμε". Κι ένα site που καλά είναι να μην το χρειαστείτε, αλλά αν το χρειαστείτε λειτουργεί υποδειγματικά (τουλάχιστον τις δυο φορές που τους χρειάστηκα είχα το chip του Bios φλασαρισμένο με την τελευταία επίσημη έκδοση της Asus, σε 5 εργάσιμες μέρες, με 13 ευρώ συνολικά) http://www.bios-service-center.com/index.php
Timour21 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 νομιζω οτι το chipset δεν αλλαζεται πανω στην μητρικη, εκτος και αν καει, αλλά και παλι δεν συμφερει, παρε καλυτερα αλλη μητρικη αν θες καινουριο chipset παρα να κανεις πειραματα σε αυτην Δεν μίλησε κανείς για chipset, για το chipάκι του bios μιλάνε.
venumis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Φίλος, κάτσε ήσυχος,τι πας να κάνεις ορέ κοπέλι? Κουζουλάθηκες? Θέλεις ορέ να ξεριζώσεις το μπαιος και να βάλεις άλλο από το ημπεη? Δεν τα κάνουμε αυτά. Σου δουλεύει? -Ναι -Ε τότε γιατί θέλεις να το ξεντεριασεις ? Update, αν και άμα δουλεύουν όλα σωστά καλό είναι να μη ασχολούμαστε με το bios
shkreliand Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Σας ευχαριστω ολους. Να μην επαναληφθω ηταν μια απορια ενος αρχαριου
Silverage Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Ούτε να το σκέφτεσαι κάθε bios chip έχει προγραμματιστεί απο την εταιρεία για τη συγκεκριμένη motherboard.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα