Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο λαπτοπ μου εχω windows 8 ομως θελω να τα αλλαξω και να βαλω windows 7 με dvd.
Υποθετω οτι βαριεστε να μου γραψετε τις οδηγιες για να το κανω αυτο οποτε μπορειτε να μου δωσετε ενα λινκ με ευκολες και κατανοητες οδηγιες ακομα και με εικονες αν γινεται?
Ευχαριστω εκ των προτερων

Επεξ/σία από karapro
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο λαπτοπ μου εχω windows 8 ομως θελω να τα αλλαξω και να βαλω windows 7 με dvd.

Υποθετω οτι βαριεστε να μου γραψετε τις οδηγιες για να το κανω αυτο οποτε μπορειτε να μου δωσετε ενα λινκ με ευκολες και κατανοητες οδηγιες ακομα και με εικονες αν γινεται?

Ευχαριστω εκ των προτερων

Aρχικα κατεβαζεις το .iso που θες

Υστερα το καις σε ενα DVD με το ImgBurn (Tutorial)

Μετα βαζεις το DVD στο PC και αφου μπεις στο ΒΙΟS κανεις boot μεσω DVD

Λογικα, θα σου βγαλει ενα μηνυμα "Press any key to boot from CD or DVD", κανεις αυτο που λεει, δηλαδη πατας ενα οποιδηποτε κουμπι πχ το space

Αν δεν εχει γινει καποιο λαθος, θα βρεθεις εδω:

windows7install.jpgΔιαλεγεις γλωσσα εγκαταστασης (1η επιλογη) τυπο ωρας και νομισματος (2η επιλογη) γλωσσα πληκτρολογιου (3η επιλογη). Πατας next.

windows7install1.jpgΠλεον εισαι εδω, φαινεται το τι πρεπει να κανεις "Install now"

windows7install3.jpgΑφου διαβασεις (?) :fear:  τους ορους χρησης, πατας "I accept the license terms" κατω αριστερα και μετα next

windows7install4.jpgΔιαλεγεις την 2η επιλογη και συνεχιζεις

Ισως το πιο "δυσκολο μερος" windows7install5.jpgεπιλεγεις τον δισκο οπου θελεις να γινει η εγκατασταση και πατας το κουμπακι που λεει "Drive options (advanced)", στα δεξια του παραθυρου. Θα σου ανοιξει αυτη η ταμπελα: win.pngπατας format (ΠΡΟΣΟΧΗ αυτο θα σβησει ο,τι υπαρχει στον εκαστωτε δισκο). Σε περιπτωση που δεν θες να γινει αυτο, αφου διαλεξεις τον δισκο εγκαταστασης απλα πατας next, και μετα την εγκατασταση θα υπαρχει στον C:\ φακελος με την ονομασια "Windows.old" οπου εκει θα βρισκονται ολα τα αρχεια που ειχες στον C:\ ΠΡΙΝ την εγκατασταση των 7

windows7install6.jpgΠεριμενεις να γινει η εγκατασταση. Κατα την διαρκεια αυτης θα γινουν μερικες επανεκκινησεις του η/υ, μολις γινει η πρωτη βγαζεις το DVD, γιατι αλλιως το PC θα ξανα-κανει boot απ το DVD.. και περιμενεις να τελειωσει η εγκατασταση

Υστερα θα βρεθεις εδω: windows7install7.jpgΒαζεις ενα ονομα χρηστη πχ Karapro και ονομα υπολογιστη πχ Karapro-PC

windows7install8.jpgΑν θες βαζεις και κωδικο

Ενεργοποιησηwindows7install9.jpgΑσε την περιοχη του κλεδιου αδεια και το "automatically activate windows when I'm online" ξετικαρισμενο. Πατας next. (Γι'αυτο το σημειο εχεις PM)

Ενημερωσεις (Windows Updates). 1η επιλογη: Αυτοματη εγκατασταση ολων των ενημερωσεων

2η επιλογη: Εγκατασταση μονο των σημαντικων ενημερωσεων.

3η επιλογη: Υπενθυμιση αργοτερα windows7install10.jpg

windows7install11.jpgΒαζεις την ωρα (αν δεν ειναι ηδη σωστη) και πατας next

Αν κατα την εγκατασταση το pc ηταν στο internet θα βγει αυτη η εικοναwindows7install12.jpgΑν εκανες την εγκατασταση το σπιτι σου, πατας το 1ο, αν στην δουλεια το 2ο, αν την εκανες συνδεδεμενος σε δημοσιο δικτυο την 3η επιλογη.

Τελος, θα γινει επανεκκινηση και θα μπεις στην επιφανεια εργασιας

ΥΓ

Ουφ

ΥΓ. Δεν ξερω αν επιτρεπεται αλλα αυτο ειναι καλο? http://thepiratebay.sx/torrent/6719806/Windows_7_Ultimate_Fully_Activated_Genuine_x86_x64_-_Team___M-J-

Δεν επιτρεπεται

Επεξ/σία από SOADNICK
Δημοσ.

Αυτό όμως επιτρέπεται αν δε κάνω λάθος:

Windows 7 Ultimate SP1 x86

http://msft.digitalrivercontent.net/win/X17-24394.iso

Windows 7 Ultimate SP1 x64

http://msft.digitalrivercontent.net/win/X17-24395.iso

Ειναι trial οπότε χρειάζονται product key για να ενεργοποιηθούν. 

Αν δεν εχεις product key υπάρχει και η πλάγια λύση που δεν επιτρέπεται να δημοσιευθεί στο φόρουμ :P

Μπορείς να τα περάσεις σε USB stick ή σε DVD και με το επίσημο πρόγραμμα της microsoft. 

http://images2.store.microsoft.com/prod/clustera/framework/w7udt/1.0/en-us/Windows7-USB-DVD-tool.exe

Δημοσ.

μη γυρνας στα 7ρια ! δουλεψε τα 8ρια λιγο αν σε δυσκολευουν  και θα τα συνηθησεις ειναι πολυ καλυτερο λειτουργικο ..

Δημοσ.

μη γυρνας στα 7ρια ! δουλεψε τα 8ρια λιγο αν σε δυσκολευουν  και θα τα συνηθησεις ειναι πολυ καλυτερο λειτουργικο ..

Δεν με δυσκολευουν και τα εχω συνηθησει απλα λεω να κανω μια αλλαγη ετσι κ αλλιως τα 8 τα εχω αυθεντικα σε cd και οποτε θελω τα ξαναβαζω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...