karapro Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Στο λαπτοπ μου εχω windows 8 ομως θελω να τα αλλαξω και να βαλω windows 7 με dvd.Υποθετω οτι βαριεστε να μου γραψετε τις οδηγιες για να το κανω αυτο οποτε μπορειτε να μου δωσετε ενα λινκ με ευκολες και κατανοητες οδηγιες ακομα και με εικονες αν γινεται?Ευχαριστω εκ των προτερων Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2013 από karapro
micahel Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 τα 8 θα τα αφήσεις για δεύτερο λειτουργικό η θα τα σβήσεις;
karapro Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 τα 8 θα τα αφήσεις για δεύτερο λειτουργικό η θα τα σβήσεις; Θα τα σβησω,φορματ θελω να κανω
SOADNICK Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Στο λαπτοπ μου εχω windows 8 ομως θελω να τα αλλαξω και να βαλω windows 7 με dvd. Υποθετω οτι βαριεστε να μου γραψετε τις οδηγιες για να το κανω αυτο οποτε μπορειτε να μου δωσετε ενα λινκ με ευκολες και κατανοητες οδηγιες ακομα και με εικονες αν γινεται? Ευχαριστω εκ των προτερων Aρχικα κατεβαζεις το .iso που θες Υστερα το καις σε ενα DVD με το ImgBurn (Tutorial) Μετα βαζεις το DVD στο PC και αφου μπεις στο ΒΙΟS κανεις boot μεσω DVD Λογικα, θα σου βγαλει ενα μηνυμα "Press any key to boot from CD or DVD", κανεις αυτο που λεει, δηλαδη πατας ενα οποιδηποτε κουμπι πχ το space Αν δεν εχει γινει καποιο λαθος, θα βρεθεις εδω: Διαλεγεις γλωσσα εγκαταστασης (1η επιλογη) τυπο ωρας και νομισματος (2η επιλογη) γλωσσα πληκτρολογιου (3η επιλογη). Πατας next. Πλεον εισαι εδω, φαινεται το τι πρεπει να κανεις "Install now" Αφου διαβασεις (?) τους ορους χρησης, πατας "I accept the license terms" κατω αριστερα και μετα next Διαλεγεις την 2η επιλογη και συνεχιζεις Ισως το πιο "δυσκολο μερος" επιλεγεις τον δισκο οπου θελεις να γινει η εγκατασταση και πατας το κουμπακι που λεει "Drive options (advanced)", στα δεξια του παραθυρου. Θα σου ανοιξει αυτη η ταμπελα: πατας format (ΠΡΟΣΟΧΗ αυτο θα σβησει ο,τι υπαρχει στον εκαστωτε δισκο). Σε περιπτωση που δεν θες να γινει αυτο, αφου διαλεξεις τον δισκο εγκαταστασης απλα πατας next, και μετα την εγκατασταση θα υπαρχει στον C:\ φακελος με την ονομασια "Windows.old" οπου εκει θα βρισκονται ολα τα αρχεια που ειχες στον C:\ ΠΡΙΝ την εγκατασταση των 7 Περιμενεις να γινει η εγκατασταση. Κατα την διαρκεια αυτης θα γινουν μερικες επανεκκινησεις του η/υ, μολις γινει η πρωτη βγαζεις το DVD, γιατι αλλιως το PC θα ξανα-κανει boot απ το DVD.. και περιμενεις να τελειωσει η εγκατασταση Υστερα θα βρεθεις εδω: Βαζεις ενα ονομα χρηστη πχ Karapro και ονομα υπολογιστη πχ Karapro-PC Αν θες βαζεις και κωδικο ΕνεργοποιησηΑσε την περιοχη του κλεδιου αδεια και το "automatically activate windows when I'm online" ξετικαρισμενο. Πατας next. (Γι'αυτο το σημειο εχεις PM) Ενημερωσεις (Windows Updates). 1η επιλογη: Αυτοματη εγκατασταση ολων των ενημερωσεων 2η επιλογη: Εγκατασταση μονο των σημαντικων ενημερωσεων. 3η επιλογη: Υπενθυμιση αργοτερα Βαζεις την ωρα (αν δεν ειναι ηδη σωστη) και πατας next Αν κατα την εγκατασταση το pc ηταν στο internet θα βγει αυτη η εικοναΑν εκανες την εγκατασταση το σπιτι σου, πατας το 1ο, αν στην δουλεια το 2ο, αν την εκανες συνδεδεμενος σε δημοσιο δικτυο την 3η επιλογη. Τελος, θα γινει επανεκκινηση και θα μπεις στην επιφανεια εργασιας ΥΓ Ουφ ΥΓ. Δεν ξερω αν επιτρεπεται αλλα αυτο ειναι καλο? http://thepiratebay.sx/torrent/6719806/Windows_7_Ultimate_Fully_Activated_Genuine_x86_x64_-_Team___M-J- Δεν επιτρεπεται Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2013 από SOADNICK
.::NikoS::. Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Αυτό όμως επιτρέπεται αν δε κάνω λάθος: Windows 7 Ultimate SP1 x86 http://msft.digitalrivercontent.net/win/X17-24394.iso Windows 7 Ultimate SP1 x64 http://msft.digitalrivercontent.net/win/X17-24395.iso Ειναι trial οπότε χρειάζονται product key για να ενεργοποιηθούν. Αν δεν εχεις product key υπάρχει και η πλάγια λύση που δεν επιτρέπεται να δημοσιευθεί στο φόρουμ Μπορείς να τα περάσεις σε USB stick ή σε DVD και με το επίσημο πρόγραμμα της microsoft. http://images2.store.microsoft.com/prod/clustera/framework/w7udt/1.0/en-us/Windows7-USB-DVD-tool.exe
MauMaus Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 μη γυρνας στα 7ρια ! δουλεψε τα 8ρια λιγο αν σε δυσκολευουν και θα τα συνηθησεις ειναι πολυ καλυτερο λειτουργικο ..
karapro Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 μη γυρνας στα 7ρια ! δουλεψε τα 8ρια λιγο αν σε δυσκολευουν και θα τα συνηθησεις ειναι πολυ καλυτερο λειτουργικο .. Δεν με δυσκολευουν και τα εχω συνηθησει απλα λεω να κανω μια αλλαγη ετσι κ αλλιως τα 8 τα εχω αυθεντικα σε cd και οποτε θελω τα ξαναβαζω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα