toniloco3 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 καλημερα παιδια! εχω δυο ηχεια παθητικου τυπου που μου ξεμειναν απο ενα παλιο hi-fi ψαχνω ενα ενισχυτη για να τα συνδεσω με το pc καταρχας κ με την tv σε δευτερη φαση...η χρηση τους ειναι all around ταινειες μουσικη παιχνιδια..να παω στην φτηνοτερη λυση ή να δωσω κατι παραπανο για καλητερη ποιοτητα?? θα εχει διαφορα τα ηχεια ειναι αυτα και ο ενισχυτης που βρηκα ειναι αυτος Site: http://www.skroutz.gr/s/394627/Dynavox-Stereo-Digital-Amplifier-DA-30.html">dynavox Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlahoskwn Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 γεια σου φιλε μου δεν αξιζει να δωσεις πολλα μιας και τα ιδια τα ηχεια δεν ειναι και τοσο καλα οποτε ενα που να δινει αρκετο ρευμα για τα ηχεια και την σωστη αντισταση και θα εισαι κομπλε αν θελεις πες μας το μοντελο των ηχειων και να σου προτεινομουμε εναν ενισχυτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MasterX Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 τα ηχεια σε αυτα τα μινι συστηματα ειναι σχετικα χαμηλης ποιοτητας.. νομιζω ειναι και χαμηλα τα ΩΜ.. Αν ηταν να παρεις ενισχυτη, καλα θα ηταν να επαιρνες και ηχεια..αφου δεν παιζει ομως αυτο, γιατι δεν κρατας αυτα τα ηχεια με τον ενισχχυτη τους οπως ειναι;;;;;;;αν σου φαινεται ογκωδες το ολο συστημα του ενισχυτη, προσπαθησε να το κρυψεις απου κατω απο το γραφειο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Το θες μόνο για αυτα τα ηχεία? Αν ναι μπορείς να πας σε Κινέζικο, αλλα αξιοπρεπές οπως Koda AV-1300 V.2 με 65€ Θα παίζει λίγο καλύτερα απο το AIWA που είχες. Κατι ποιο σοβαρό με δυνατότητα εξέλιξης με καλύτερα ηχεία η για κάποιο entry level home cinema δες και τον: Pioneer VSX-322-K στα 189€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toniloco3 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 To μοντέλο των ηχείων είναι αυτό sx-fz1500...ο δικος τους ενισχυτης εκτος οτι ηταν ολοκληρη γκουμουτσα δεν υπαρχει κιολας πλεον... απο οτι καταλαβα πρεπει να δωσω κανα 60αρι για ενισχυτη για να εχω μετρια ποιοτητα...λεω να κανω το βημα κ να παω με 100 στα edifier s330d πως το βλεπετε αξιζει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G@mhSet@ Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 δεν αξιζει να δωσεις δραχμη γι αυτο το συστημα .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα