olakseth Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 εχω εδω και καιρο μια Lg Flatron W2284-pf να καθεται επειδη εσκασε η τροφοδοσια του και ειναι εκτος εγγυησης.δεν νομιζω οτι φτιαχνεται (δεν ηταν πυκνωτης) ουτε εχω τις γνωσεις... Δεδομενου οτι οι εταιριες χρησημοποιουν τα ιδια βυσματα παντου παιζει να το αντικαταστησω με τροφοδοτικο απο λαπτοπ η ειναι τελειως αλλο πραμα.εαν οχι που θα μπορουσα να βρω στην ελλαδα χωρις να παω να τα σκασω στην αντιπροσωπεια???
TheELF Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Η οθόνη πίσω πρέπει να έχει κάποιο αυτοκόλλητο(ή στάμπα) που να λέει της προδιαγραφές τροφοδοσίας (κυρίως volt/Ampere/watt/hertz ) σύμφωνα με αυτά μπορείς να πας να πάρεις τροφοδοτικό. Μπορείς να ψάξεις και απευθείας για μαϊμού τροφοδοτικό για το μοντέλο σου. Υπόψιν ότι αν δεν είναι καλής ποιότητας και οπότε δεν δίνει σταθερή ενέργεια μπορεί να έχεις διάφορα παράξενα στην λειτουργία.
olakseth Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 αυτο το ξερω.απλα ρωταω ειναι τα ιδια με των λαπτοπ η πρεπει να παρω για μονιτορ?και αν το 2ο απο που? η οθονη ειχε ενα κινεζικο sps adaptor... και πολυ αντεξε...
TheELF Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Από την στιγμή που βγάζει τα σωστά (w/v/a/hz και ιδίως πολικότητα) δεν έχει σημασία για το τι είναι το τροφοδοτικό.
olakseth Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 οκ.κατι ακομη.τις οθονης μου το τροφοδοτικο ειναι 42w με output 12V.12v δινουν μονο τα 40w τροφοδοτικα που βλεπω στο eshop και τα επομενα ειναι στα 65w αλλα δινουν απο 15v και πανω... input 100-240v 50-60hz 1.2A max output 12v 3.5A 42w τελικα κανενα δεν μου κανει λογω βυσματος οποτε 40ε παραγγελεια απο τον αντιπροσωπο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα