thangeol Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Καλησπερα ... Θελω να ρωτησω αν υπαρχει τροπος να εγκαταστησω τα windows 8 απο το laptop ( Sony Vaio) στο pc Τα 8 υπηρχαν εγκατεστημενα στο laptop με την αγορα του ..δεν εχω dvd εγκαταστασης αλλα με καποιο προγραμμα βρηκα το key .. Στο pc εχω τα 7 νομιμα και με dvd εγκαταστασης ... Επισης δεν θα ειχα προβλημα να εγκαταστησω ολοκληρο το περιεχομενο του laptop στο pc ...προγραμματα αρχεια εικονες κλπ.
MauMaus Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 κατεβασε τα απο οπουδηποτε , βρες και ενα κλειδι και εισαι οκ ! απειρα κυκλοφορανε ..
salonika91 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Καλησπερα ... Θελω να ρωτησω αν υπαρχει τροπος να εγκαταστησω τα windows 8 απο το laptop ( Sony Vaio) στο pc Τα 8 υπηρχαν εγκατεστημενα στο laptop με την αγορα του ..δεν εχω dvd εγκαταστασης αλλα με καποιο προγραμμα βρηκα το key .. Στο pc εχω τα 7 νομιμα και με dvd εγκαταστασης ... Επισης δεν θα ειχα προβλημα να εγκαταστησω ολοκληρο το περιεχομενο του laptop στο pc ...προγραμματα αρχεια εικονες κλπ. νομιζω ειναι κλειδωμενα με την μητρικη και δεν γινεται... Κατα τα αλλα οτι ειπε ο απο πανο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα