panos0100 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 αυτο αλλα δεν το παραδεχεται οτι ο δισκος χαλασε τουλαχιστον πες οτι βρηκα bad sectors οτι εκανα λαθος και ετσι, οχι να με λες στο αλλαξα με δικη μου θεληση και οτι εφαρμοσα την πολιτικη της εγγυησης, αλλα αυτος ειναι υπευθηνος σερβις εκει περα μεσα, γι αυτο τα κανει αυτα, μια φορα πηγα καρτα γραφικων και επειδη σκιστικε οχι τελειως το αυτοκολητο που εχει η καρτα γραφικων, το εγραψε στα σχόλια κατω και τον λεω γιατι το εγραψες, και μου λεει επειδη αυτο βρηκα, τον λεω βγαζεις την καρτα εκτος εγγυησης για ενα αυτοκολητο που δεν το εσκισα εγω, απλα απο την θερμοκρασια ελιωσε, λεει δεν ξερω οτι πουνε απο τα κεντρικα λεει αυτος οτι να ναι δηλαδη επιστρεφουμε παλι στην αρχη του θεμματος με τον συγκεκριμενο τεχνικο, και την πολιτική που εχει το πλαισιο στις εγγυησεις του,
.::NikoS::. Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Σώπα ρε τι λέει το άτομο με την κάρτα.... Εμένα σε μία gigabyte στο πρώτο καθάρισμα του PC έφυγε ολόκληρο το αυτοκόλλητο και το πέταξα. Μάλιστα είχε ξεραθει και δεν ειχε αφησει καν κόλλα ούτε στην κάρτα ούτε στο αυτοκόλλητο. Δηλαδη είχα χάσει την εγγύηση και δε το ξερα; Κοίτα να δεις τυχαίνει να ξέρω από κάποιον υπεύθυνο σέρβις σε ενα κατάστημα στην Αθήνα ότι την τελευταία εντολή την δίνει ο προϊστάμενος καταστήματος και όχι του σέρβις. 1
panos0100 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 μπα οχι φιλε μου αυτος ο συγκεκριμενος το εχει παρει πανω του, του ειπα μια μερα να φωναξει τον υπευθυνο και λεει εγω ειμαι ο υπευθηνος και ειμαι υπευθυνος σερβις και δεν τον φωναζε, αλλα και που τον φωναξε μετα, παλι ακρη δεν βγηκε, μαλον καπιο μέσον πρεπει να εχει αυτος ο τεχνικος εκει περα μεσα, αρε αντιπρωσοπιες και παλι αντιπρωσοπιες παιδια, εστειλα ενα μυνημα στην evga και μου λεει οχι να εχει προβλημμα η καρτα με απαντησε αλλά αν δεν εισαι ευχαριστημενος απο την αποδοση της σου την αλλάζω οχι να χαλασε, αρκει λεει αν εχεις εγγυηση, παιδια εμεινα αφωνος και το πλαισιο περνας απο 40 κυμματα για να σου αλλαξουν το καθε προϊον πλεον
.::NikoS::. Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 E ναι ρε συ ειδικά όταν μιλάς απευθείας με την εταιρία τους νοιάζει η εξυπηρέτηση για να μην δημιουργήσουν κακές εντυπώσεις. Μπροστά στο κόστος μιας κάρτας δεν συγκρίνονται τα κακα λογια που θα πει ενας και θα εξαπλωθούν και σε αλλους. Ενώ τα καταστήματα όταν το καταλάβουν αυτό θα είναι αργά.
panos0100 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 ειδη το πλαισιο την πελατεια του την εχει χασει δεν εχει ουτε τον κοσμο που ειχε καποτε ουτε τιποτα, αλλά και αυτους που εχει τον κοσμο δηλαδη που απέμεινε συνεχεια θα εχουνε παραπονα δεν θα δεις καπιον να φευγει ευχαριστημενος, και κυριως απο το σερβις
Federer Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 ειδη το πλαισιο την πελατεια του την εχει χασει δεν εχει ουτε τον κοσμο που ειχε καποτε ουτε τιποτα, αλλά και αυτους που εχει τον κοσμο δηλαδη που απέμεινε συνεχεια θα εχουνε παραπονα δεν θα δεις καπιον να φευγει ευχαριστημενος, και κυριως απο το σερβις Τιποτα δεν εχει χασει... 90% ειναι n00bαδες που αγοραζουν turboX και κινητα στα 740€ οταν μπορουν να τα βρουν 470€ και το υπολοιπο 10% ειναι nerd-geeks σαν εμας που θελουμε κατι εδω-και-τωρα ή καμια προσφορα τους 1
orck Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Κάπου εχω έναν 20GB απο την δεκαετία του 90 που έχει σχεδόν ψωφίσει.Μήπως να τους το δώσω να του τον δώσουν.Δίσκο έδωσε δίσκο θα πάρει.Κάτι τέτοια βλέπουν και μας πιάνουν κορόιδα. Δεν ειμαι σιγουρος τι εχεις καταλαβει οσον αφορα την εγγυηση. Ο δισκος σου των 20G ειναι ΕΚΤΟΣ εγγυησης. Δεν δικαιουσαι τιποτα για αυτον. Οντως εαν διαβασουν το συγκεκριμενο θεμα στα καταστηματα θα γελανε.
panos0100 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 παιδια κατι απλο να πω; απλα δεν ξαναπαταμε και τελειωσε, αλλά οταν ολα τα προϊοντα εχουνε εγγυηση τοτε τι να κανεις θα ξαναπας η εγγυηση θα αναεωθει, και ξανα απο την αρχη και ξανα το ειδιο, φυσικα αν καπιος ειχε τα λεφτα πχ εγω θα εσκιζα τις αποδειξεις μπροστα στον τεχνικο και θα τις πετουσα στα μουτρα του, αλλά τι να κανουμε δεν υπαρχει λυση
silverado Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 λοιπον παιδια τελειωσε πηρα τελικα αυτον τον μπλε τον δισκο παλι 500gb usb 3 απλα δεν εχω την πλακετα usb 3 να δω τι ταχυτητες πιανει και ετσι το εβαλα σε usb 2 και πιανει 20MB/s writte απλα το καλωδιο που ειχε μεσα ητανε τοσο μικρο ψευτικο εντελως, και ετσι ευτηχως εχω ενα αλλο, και εβαλα εκεινο, εαν παρω ενα καλωδιο usb 3 οεμ μαρκας 1,50μ 4,60Ε ειναι καλη τιμη; ή να παρω απο το eshop 2μ 6,60Ε θα τον διαβαζει τον δισκο μετα με τοσο μεγαλο μηκος καλωδιου; Μην παρεις τιποτα γιατι θα κινδυνευεις με μεγαλο καλωδιο να χαλασεις τον δισκο σου.
panos0100 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 γιατι το λες αυτο; μηπως και ο προηγούμενος γι αυτο χαλασε; απλα εγω ξερω οτι η ταχυτητα μειωνετε αν το καλωδιο ειναι μεγαλο, αλλά με αυτο το μικρο δεν φτανει ουτε στην προστινη θυρα του υπολογιστη, θα πρεπει να το κραταω τον δισκο με το ενα χερι σταθερα και να μην μου φυγει απο τα χερια την ωρα που λειτουργει, και απο το αλλο χερι να εχω το ποντικι και αντε να εχεις θυρα usb 3 θα τελιωσεις πιο νωρις αμα εχεις θυρα usb 2 και θες να αντηγραψεις καμια 200gb τι γινεται;
silverado Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 γιατι το λες αυτο; μηπως και ο προηγούμενος γι αυτο χαλασε; απλα εγω ξερω οτι η ταχυτητα μειωνετε αν το καλωδιο ειναι μεγαλο, αλλά με αυτο το μικρο δεν φτανει ουτε στην προστινη θυρα του υπολογιστη, θα πρεπει να το κραταω τον δισκο με το ενα χερι σταθερα και να μην μου φυγει απο τα χερια την ωρα που λειτουργει, και απο το αλλο χερι να εχω το ποντικι και αντε να εχεις θυρα usb 3 θα τελιωσεις πιο νωρις αμα εχεις θυρα usb 2 και θες να αντηγραψεις καμια 200gb τι γινεται; Δεν εχει εξωτερικη τροφοδοσια και για την λειτουργια του παιρνει ρευμα μονο απο την θυρα usb και με μακρυ καλωδιο ζοριζεται πολυ γιατι αλλαζει η ωμικη αντισταση του καλωδιου. Αρκετοι εχουν χαλασει ετσι τους δισκους τους και τα στικακια τους. Αν θες με ασφαλεια να χρησιμοποιησεις λιγο ποιο μακρυ καλωδιο ψαξε να βρεις ποιο χοντρο σε παχος usb 3.0 καλωδιο. Γιατι νομιζεις οι εταιριες δινουν κοντα καλωδια .
panos0100 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δεν εχει εξωτερικη τροφοδοσια και για την λειτουργια του παιρνει ρευμα μονο απο την θυρα usb και με μακρυ καλωδιο ζοριζεται πολυ γιατι αλλαζει η ωμικη αντισταση του καλωδιου. Αρκετοι εχουν χαλασει ετσι τους δισκους τους και τα στικακια τους. Αν θες με ασφαλεια να χρησιμοποιησεις λιγο ποιο μακρυ καλωδιο ψαξε να βρεις ποιο χοντρο σε παχος usb 3.0 καλωδιο. Γιατι νομιζεις οι εταιριες δινουν κοντα καλωδια . http://pc-evolution.gr/oem-usb-3.0-a-male-to-micro-b-male-cable-1.5m..html αυτο καλο ειναι; δεν το ηξερα για το καλωδιο, παντος αυτο που ειχε η wd μεσα ητανε τοσο μικρο σε παχος παρα πολυ μικρο που συνδεσα τον δισκο πρωτη φορα στο hub και δεν δουλευε ο δισκος λογω καλωδιου, ευτηχως εχω ενα χοντρο καλωδιο σε παχος και με εκεινο δουλεψε ευτηχως νομιζα χαλασε ο δισκος
Silverage Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δεν ειμαι σιγουρος τι εχεις καταλαβει οσον αφορα την εγγυηση. Ο δισκος σου των 20G ειναι ΕΚΤΟΣ εγγυησης. Δεν δικαιουσαι τιποτα για αυτον. Οντως εαν διαβασουν το συγκεκριμενο θεμα στα καταστηματα θα γελανε. Άστο ρε φίλε δεν το έχεις....
silverado Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 http://pc-evolution.gr/oem-usb-3.0-a-male-to-micro-b-male-cable-1.5m..html αυτο καλο ειναι; δεν το ηξερα για το καλωδιο, παντος αυτο που ειχε η wd μεσα ητανε τοσο μικρο σε παχος παρα πολυ μικρο που συνδεσα τον δισκο πρωτη φορα στο hub και δεν δουλευε ο δισκος λογω καλωδιου, ευτηχως εχω ενα χοντρο καλωδιο σε παχος και με εκεινο δουλεψε ευτηχως νομιζα χαλασε ο δισκος Σε παχος ειναι ιδιο με καλωδιο απο το Seagate . To Seagate εχει μηκος 45cm και αυτο που εδειξες ειναι 1.5 m. Τωρα ειδα και το καλωδιο απο τον TURO και αυτο 45cm αλλα αρκετα ποιο χοντρο. Για χοντρα καλωδια ψαξε στο ebay
panos0100 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 εαν παρω αυτο δεν κανει; τωρα απ αυτα τα μαγαζια δεν παιρνω, τελος παντων εαν ειναι θα παρω αυτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα